Prezident ČSSD Miloš Zeman politickým lhářem a roztřesený Sobotka na sjezdu ČSSD

Urážky, sprostota a lokajství protkané neuvěřitelnou plejádou lží. Asi tak by se dal zhodnotit sjezd ČSSD v Ostravě. Kalousek je Mr. Deficit, Peake pijavice….

 

Předseda poslaneckého klubu ČSSD Jeroným Tejc:
"Jan Werich kdysi prohlásil, že kde blb, tam nebezpečno. Také prohlásil, že nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem. A já musím říct, že mu dávám zapravdu po zkušenostech s vládou ODS, TOP 09, Věci veřejných a teď stranou LIDEM.

 

Ale popořadě. Ve svém projevu Zeman prohlásil, že sice je náhodně zvolen prezidentem, ale v podstatě je člen ČSSD. Tudíž všem vysvětlil, že volby mají proběhnout podle něho. Roztřesený Sobotka souhlasil a tak se i stalo. Jsou zvoleni ti, kteří se před Zemanem, prezidentem ČSSD plazili po kolenou.

A další už bylo z plejády špíny a pokleslosti. Když i pana Peheho zarazilo, jaké urážky dokáže vyslovit Zeman o představitelích jiných stran ve funkci nadstranického prezidenta, je otázkou, jestli byl opilý jak zákon káže s podobiznou polního kuráta Otto Katze, nebo ve stáří už odhodil veškeré lidské zábrany. Neuvěřitelné. Asi proto mu tak freneticky tleskala dělnická odborová centrála a klaka politických čekatelů na funkce.

 

Jeden projev za druhým se nesl ve znamení prezidenta ČSSD Zemana. Padala slova o blbcích debilech, zlodějích, chvála kriminálníka Ratha Drymlem, volební sjezd na neuvěřitelně pokleslé úrovni, jaký v České republice ještě nebyl. Strašné je, že v čele stál nejvyšší činitel, ke kterému bychom měli mít úctu – údajný prezident republiky.

Co jediné je na tomto sjezdu inspirativní?

Pokud budou novináři moudří (a dost se jich najde), mohou zdeptat a usadit prezidenta jeho provokací. Mimo Kmenty, který se totálně zdiskreditoval, může většina z nich jít do análů dějin, kdy Zeman byl aktivním stranickým politikem a vmetat mu do očí lži, kterých se dopustil za celá léta jako nikdo. A možná, že Václav Klaus s tím dokonce počítal, když ho občanům navrhnul. Za příkoří a za podvody se možná pomstil. A nyní je na nás, abychom se sami se Zemanem jako figurkou vyrovnali a Zemanovi předhazovali dnes a denně jednu lež za druhou. Od akcí Čisté ruce, přes Olova a Bamberky, až ke spálené Zemi, když stačí porovnání, proč na českou měnu spekulanti tak doráželi, když byla bezcenná a stát byl před krachem. Proč byl tak razantní vzestup ještě před nástupem Tošovského po stabilizačních balíčcích, když ekonomika se otáčí až po několika létech po reformách?

 

A jako červená nit  v rozdychtěných tvářích členů sjezdu se nesla temná myšlenka: Pane Bože, vydrž ještě chvíli krizi. Protože pak by se zjistilo, že krizí nás vyvedla Nečasova vláda oproti jiným na výtečnou a my bychom volby opět prohráli. Neměli bychom co slibovat méně chápavým občanům!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Ježek
před 4 roky

Svatá pravda pane Pokorný,ale toto je nahony vzdáleno většině občanů této země,na spálenou a vybydlenou zemi,oni ovčani slyší.........bohužel.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...