Rath se nechal chytit úmyslně

 

aby se pomstil ČSSD. Je možné, že stejně jako Kubiceho zpráva bude soud s Rathem pro ČSSD likvidační, naznačuje Richard Dolejš z ČSSD.

Proč by něco takového jinak Rath říkal, když vše jsme prověřili a vše je v pořádku. Nesrovnalosti jak s kampaní, tak s hospodařením středočeského kraje Richard Dolejš vylučuje.

Zase je to nějaký komplot ODS, který se asi spojil se státními žalobci a policisty. Jinak si to prý neumí vysvětlit.

Zároveň však tvrdí, že David Rath je k ČSSD velice loajální a nikdy by jí nechtěl ublížit. A proč chce předvolat špičky ČSSD k výslechu nikdo ani Bohumil Sobotka neví. Snad jestli to prý není nějaká stínohra obhájců Davida Ratha, protože spíše David Rath něco ví na ODS a teprve v hlavním líčení bude toto veřejně  k slyšení.

Nějak už těch parafrází ke zlodějně Davida Ratha začíná být moc.A i kdyby to bylo v legraci, že se Rath nechal chytit úmyslně, aby rozkryl korupci ve velkém... Jak je však vidět, nervozita ČSSD s blížícím se procesem stoupá. V létě asi bude horko. Politicko-justiční...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
KROKODÝL
před 3 roky

Rath je v první řadě narcisní politický turista a sexuální atlet-bigamní deviant.Přestal mít záchranné reflexy díky opojení mocí.Rychle stoupal nahoru a zapomněl zdravit ty,které předbíhal při závodech o koryta.No a spolusoudruzi se ho zbavili čistým způsobem,protože věděli, že (slovy mého pradědečka) i ježek má místo,kde se dá kopnout bosou nohou do prdele,čili že je to chamtivec a narcis,který už pud sebezáchovy ztratil.Jen využili jeho vlastností.

jsk
před 4 roky

Rath je agent ODS, to je snad jasné!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...