Válečné zpravodajství z Česka: pátý den po přepadení vlády, vojenského zpravodajství a Komerční banky

Praha čas 24:00 Premiér Nečas - vedlejší produkt podle Ištvana - ještě nebyl dopaden. Ukrývá se mezi věrnými v parlamentu. Podle veřejných zdrojů 400 zakuklenců prohledává další vládní budovy a soukromé objekty.

Vůdci Ivo Ištvan a Šlachta zděšeně z úkrytu doznávají národu, že stamilióny korun a kila zlata z vyloupených sejfů mohou být kteréhokoliv občana včetně prezidenta Obamy a kancléřky Merkelové z německého summitu, který se právě koná. Žádají veřejnost, aby jim prominula, že sebrali všechny peníze ze sejfu KB, nepočítali nic a vůbec nevědí, jestli se jim něco neztratilo. 400 zakuklenců se prostě nemůže ohlídat a žádají majitele, aby se přihlásil. Už i ze zámoří se ozývají, např. Jarda Jágr, proč se ve frašku proměnilo bombastické vyjádřeníIvo Ištvana a Šlachty o zadržených stamiliónech a kilech zlata bez adresáta. (Jardo Jágrů, děkujeme, stále nám děláš čest)

Ti, na které byl vyhlášen hon, se už pátý den smějí  z velkých dálek, protože opustili republiku.Prý tajné služby premiéra neinformovaly, ale je ano. A jediným zadrženým pro trestný čin je žena, která požádala známého, aby jí zjistil, kdo se pohybuje v okolí manželky premiéra. (Nikdo neví, zda ze žárlivosti, nebo ze skutečné oddanosti) Bylo přiznáno, že 400 zakuklenců leželo u postele zatčené ženy, zda v extázi něco neprozradí. (Od 4. září 2012.) Byla to prý velmi náročná služba, poslouchat vzdechy a neprozradit se. Žádají další příplatky. Dále z veřejných zdrojů je prý známo, že se Ivo Ištván vyjádřil, že i poloviční plat za práci je úplatek, načež prý zvolal: "Neberte úplatky, neberte úplatky, nebo se z toho zblázním". Ihned po té zvolal, že omyl, kdy vyberou cizí sejfy, aniž vědí, komu patří, se stane 1x za sto let. Při vzpomínce na Čunka se prý opravil a vykřikoval, že omyly se dějí 2x za sto let.

Další zpravodajství bude opět po 24:00. Pokusíme se zjistit, jaký geniální myšlenkový trust se zase u geniální dvojice objeví.

Po odeslání zprávy se objevilo prohlášení Rittiga a Janouška, že když parta Ištvana vykrádá cizí sejfy, že je jim to celkem jedno, ale pokud vykradou jejich, podají na strategické válečné vedení trestní oznámení.

A mimořádná zpráva: od půlnoci v Praze vybuchují trafostanice. Hoří Kunratický les. Nikdo neví, zda zde operují zakuklenci Ivana Ištvana, nebo už jsou to sabotáže kvůli Temekínu, jak psal v Protiproudu Hájek. Statisíce Pražanů je bez elektrického proudu.

Praha volá o pomoc!

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...