Miloš Zeman s Rusnokem už k nám do putyky nesmí

 

Vrchní rada štamgastů rozhodla: do naší putyky už Miloše Zemana a Rusnoka nikdy nepustíme.

 

Jak je zdůvodněno toto zásadní prohlášení? Kámoš našeho prezidenta Rusnok obleze kde koho, žádá kde koho, aby s ním tuto vládní-nevládní monstrfrašku absolvoval, prosí kde koho, že už se i Špidla směje a to když se směje Špidla, to už teda jako musí stát za to...A taky že jo. Tihle vítečníci jeden jak druhý, druhý jak třetí, mají už ve všem jasno. Teda ve všem, snad zase až tak né, jak říkal Franta Vopršálek, ale v penězích určitě.

 

Prostě je to jednoduchý, jak říkal Franta: každý z nastupujících má jasno, jak získá peníze. Prostě řekne Rusnokovi a je to, Né, jako ta blbá vláda před tím, co si „neřekla vo nic“ jak u jinýho stolu říkala jiná parta ve složení Pecina, John a Bublan. Teda né vláda, říkal John, ale ten Kubice. Von fakt neni normální, říkal John a Pecina zdatně přikyvoval. Stačilo přece říct Nečasovi a bylo to. Jako dneska je jasný, že si prostě skočí za Rusnokem, daj policajtům, druhej zase prostě skočí do Bruselu, jak říkal Drtinový další kadet ministr rozvojový a Brusel prostě peníze dá. To je přece jasný. Na týhle vládě každý vidí, že dělá všechno poctivě a stačí prostě si jenom o peníze říct.

 

Jenomže Miloš Zeman a Rusnok nevědí, že v naší putyce ekonomice  všichni rozumí stejně jako Kalousek, dokonce víc, kor, když jich maj v sobě deset a něco na vrch. To prostě je ministrem financí každej u stolu a Rusnok leze pro podobný týpky všude možně, dokonce i zadlužené vytahuje z bryndy a přitom kluci vod nás z putyky by to dělali jako melouch a třeba za polovic. Ale kašlou na nás, kašlou na naší putyku, tak ať si to dělaj sami. Ale k nám do putyky už Miloš Zeman s Rusnokem nesmí.

 

To výše napsané by byla jedna ucelená debilita.

Kdyby, kdyby toto skutečně, pouze spisovněji a decentněji neříkaly kapacity a kadeti na ministry Rusnokovy vlády včetně naposledy hvězdné pěchoty oněch tří u experta Moravce. Šílené je, že jediná nadsázka je v tom, že dvojce z nadpisu do putyk nechodí.

A protože tyto pivní bláboly ani Moravec, ani Drtinová nezarazí, je třeba se tomu věnovat obšírněji! A vážně nikoho tyto stupidní rozhovory nezarazí? Kde tyto „experty“ Rusnok a Moravec vyštrachali? Moc a moc prosím, nedělejte z nás idioty.

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
apolo
před 3 roky

Dejme nové vládě šanci.Ještě nic neudělali a vy už máte jasno,jak to dopadne.Jste typické České mozky.Uvědomte si,že hůř jak za Nečase a Kalouska nebude.Ti měnili policejní prezidenty,stát.zástupce a ministry,jak na běžícím pásu.Každý,kdo nechtěl zametat pod koberec byl vyměněn.Proto mohli krást a předražovat,jak se jim líbilo.Věděli,že je nic nemůže postihnout.Neuvědomili si,že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu,až se s ním jde pro pívo.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...