Němcová z ODS: urážky, mozková paralýza, stupidita

 

Taková kráva nebeská, co si o sobě myslí, zlodějská chátra, drzá opice

 

Někteří to píší málem v jinotajích (převzato z iDNES:

Hloupá biča

Expolitička opilá karierou ztratila sebereflexi.

Ta ještě nemá té ostudy dost?

Baba jaga pomůže ods ke dnu!!!! ;-D

Toxická Milka Němcová

 

Jistě, jsou lidé, co vzbuzují emoce a opovržení svým slovníkem a nenávistí.
Zavadil, Paroubek... Ale i když jich lidé měli a mají také dost, tyto oplzlé urážky se prakticky nevyskytovaly, pokud nebyli a nejsou jimi podněcováni na náměstích .(Totálně vulgární Zavadil)  Zatímco věrní druzi odborů Zavadila, přátelé Paroubků, komunistů z Brd a levicového davu špinavostí jenom přetékají, ti slušní ustupují. Proč?  

 

Promiňte paní Němcová, nepatřím k té chátře, to jsem jenom napsal to nejslušnější, co se objevuje na internetu, když jste se rozhodla kandidovat na superlídra ODS.

Co je to za špínu, která se může takto vyjadřovat, aniž dokáže veřejně obhájit své osočení? A z 99% je to ta spodina, anonymní dav, který je doma přikrčen, plazí se před nadřízenými, před manželkami (manžely), aby v přítmí zdánlivé neviditelnosti projevil(a)své ego a pravé já!. A je jedno, zda takto uráží na iDNES, na Parlamentních listech, v blozích či diskuzních fórech.

Je zvláštní, že je to dokonce bez rozdílu genderových anymozit. Jedna duše, jeden mozek, jeden dav nenávistných magorů, co zahlcují jedem celý svět za svoji neschopnost.

A to všechno proto jen že si dovolila kandidovat Miroslava Němcová za ODS. Přesvědčivý argument...

 

Mimochodem i někteří blogeři jsou tak „vysoce inteligentní“, že překládají slovo koalice jako totalitní převzetí moci jednou stranou. Ne, skutečně neznamená slovo koalice „vláda jedné strany“, jak jsou bolševici dodnes přesvědčeni a proto ne všechny sliby lze dodržet, když ostatní strany to odmítají…

 

Vážená pani Němcová, prosím, nenechte se vyprovokovat ve volbách k jakémukoliv trapnému slovníku a osočování, když máte za soupeře superdělníka Zavadila se 70 tisícovým měsíčním platem a jemu podobné...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 3 roky

Opravdu netřeba používat sprostých slov. Stačí pouhé konstatování: Němcová je hloupá, tupá, namyšlená. Těžko lze této hlupani něco říkat: není schopná fakta zpracovat !

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...