Izrael zuří: uřezávat chlapečkům část přirození je správné!

Neuvěřitelné, jak některé sekty ve 21. století ještě nejsou schopny přejít na civilizaci a vzdát se mučení!

A co hůř, dokonce se k uřezávání části přirození u holčiček, další sekty u chlapců v roce 2013 ještě veřejně hlásí! A na Radě Evropy protestují!

Jak je možné, že matky ještě dnes dopustí, aby jejich chlapečků či holčičkám někdo přišel a uřízl část přirození? Z náboženské fanatičnosti? Proč to Bůh dětem dal, když příjde náboženský šílenec a jde to dětem uříznout? Je člověk víc než Bůh?A není tato perverzní zrůdnost šílená?

 

Obřízka chlapců je barbarská, rozhodla EU. Izrael zuří

Jeruzalém/Brusel - Izrael dnes kritizoval Radu Evropy (RE) za rezoluci, která označuje obřízku chlapců za ohrožování fyzické integrity dětí. Mluvčí izraelského ministerstva zahraničí Jigal Palmor radu vyzval, aby rezoluci zrušila.

A ihned je toto perverzní mučení holčiček a chlapečků bráno jako protináboženská nenávist.

Jsou to skutečně matky, co mučení dětí dopustí? Ořezávat dětské pohlavní orgány je zrůdnost! Pouze ve vážném zdravotním ohrožení lze připustit. Přesto:

Parlamentní shromáždění RE dokument schválilo v úterý v poměru 78:13 hlasům. Členské státy jsou v něm vyzvány, aby "jasně definovaly zdravotní, sanitární a další podmínky, v nichž se má vědecky ničím nepodložená obřízka chlapců" provádět. Státy mají rovněž "přijmout takové právní normy, jež zajistí, že se budou tyto zákroky provádět, až dítě dovrší věk, v němž se bude moci samo k věci vyjádřit".

"Obřízka chlapců je starobylá náboženská tradice dvou velkých náboženství judaismu a islámu a je také běžná v určitých křesťanských kruzích. Přirovnávání této praxe k barbarskému mrzačení ženských pohlavních orgánů je v nejlepším případě známkou ohromující neznalosti nebo v horším pomluvou a šířením protináboženské nenávisti," stojí v prohlášení izraelského ministerstva zahraničí.

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Milan
před 3 roky

Toto rozhodnutí Rady Evropy je správné a Izrael se musí rozhodnout jak bude dál pokračovat se svými předpisy z Tory.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...