Budou USA, Barroso, Schwarzenberg a bijec Kocáb tvrdě protestovat a demonstrovat za okleštění darů pro opozici?

Tito hrdinové, kteří tlačí na Ukrajinu a Rusko, aby poslechly ulici, se snad v půli cesty nezastaví.

Izraelský ministerský výbor pro legislativu schválil návrh zákona o nevládních organizacích, který  ruší daňové osvobození na zahraniční dary pro nevládní organizace, které nejsou loajální vůči státu. Návrh zákona, který předložili společně poslankyně Bajit Jehudi (Židovského domova) Ajelet Šaked (Ayeled Shaked) a poslanec Jisrael Bejtejnu (Izrael náš domov) Robert Ilatov, si podle překladatelů klade za cíl „snížit zapojení zahraničních politických entit do izraelské demokracie, prováděné prostřednictvím finanční podpory nevládních organizací

A především tyto body, které jsou výsadou každé opozice v boji za demokracii a svobodu:

  • vyzývají k bojkotu, stažení investic nebo k sankcím (boycott – divestment – sanctions, BDS) proti Izraeli nebo izraelským občanům, kteří
  • vyzývají k vyšetřování izraelských vojáků u mezinárodních soudů,
  • popírají, že Izrael je židovský demokratický stát

Převzato z | Eretz.cz

To je ta pravá, americko-izraelská demokracie.

Takže stačí porovnat "Sýrii", Ukrajinu, výpady na Rusko a reálnou politiku ve vlastních řadách a nemusí být žádná další agitace. Nikoliv záplava demokratických keců, ale fakta a důkazy musí každý z nás porovnávat, abychom dnes  viděli, kam se přesouvá demokracie a svoboda. USA nás bránily desítky let, ale dnes? Kam se hnula USA demokracie a svoboda?

V čele USA jsou úchylové, nemocná společnost tlačí svět do zrůdných nesmyslů a je čas dnes porovnat východní a západní demokracii. Na současných faktech, nikoliv dějinách, které poučují, ale nevypovídají o dnešku!

USA vyšlou do Soči delegaci homosexuálů

Bývalá tenistka Billie Jean Kingová nebo hokejistka Caitlin Cahowová, jež se obě otevřeně hlásí k lesbické orientaci. "Delegace na olympijských hrách bude reprezentovat znak Spojených států," je stále víc slyšet... Dále budeme vyvážet tu správnou kulturu o výchově dětí ve školách, o kvalitním lékařství, právo na střílení dětí ve školních zařízeních a toto vše musí východní Evropa v čele s Ruskem přijmout, jinak není demokratická, vyzývá první neamerický prezident Obama. Že už má zdatné učedníky je vidět stále více:

střelba na ulicích, kterou jsme za bolševika neznali. Loupežná přepadení jak v Bronxu též. Ve středu stanuli před banskobystrickým soudem tři středoškoláci, kteří si podle obžaloby vytipovali taxikáře, zmasakrovali ho noži a nechali ho vykrvácet. Jak z amerických, demokratických filmů....

Soud poslal do vazby 17letého Alexandra M., 17letého Andreje P. a 18letého Ondreje D. Mladíci měli v neděli zabít taxikáře v chatové oblasti Dúbrava. Za to jim hrozí 20 až 25 let vězení, případně i doživotí. U nezletilých se sazba snižuje na polovinu.

Server topky.sk napsal, že mladíci se na čin důkladně připravili. Měli vypracovaný písemný plán s konkrétním rozdělením úkolů, připravili si kuchyňské nože, plachtu na zabalení těla a kanystr s benzínem na spálení auta. Měli s sebou také náhradní oblečení, boty a rukavice.

Nenastal čas přestat poslouchat kecy o svobodě a demokracii od lidí, kteří skutečně dělají opak? Tyto zrůdnosti snad v roce 1989 nechtěl nikdo z nás!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...