Jourová se chtěla zabít. Ale och, ten úžasný, úžasný Babiš

 

Bulvární výkřiky na PAŘÁT dnes nepatří. Na druhou stranu stále větší pochybnosti nahlodávají snad každého a nelze se nesvěřit. Co je vlastně ta Jourová zač?

 

13 komnata Jourové: Bývalé náměstkyni ministra se ze dne na den zhroutil svět. Byla zatčena pro obvinění z korupce, musela bojovat za svou čest a smířit se s tím, že její život již nikdy nebude jako dřív. Strávila nějakou dobu ve vězení, dokonce se chtěla zabít!

A nyní nastává sice spekulace, ale vážně se dá věřit? Žena, zlomená, vystrašená, zoufalá, navždy rozvrácená rodina, jejíž dcera na tom byla strašně a příčinou byla matka, která byla tak tuze poctivá, že si  ji prostě ti mocní zločinci podali... Chtěla spáchat sebevraždu: „Na to stačí igelitový pytlík a podprsenka.“ Na poslední chvíli, když ztrácela vědomí, si to rozmyslela.V 15 minutě

Vážně slabá, zoufalá a zlomená žena?
Vážně slabá, zoufalá a zlomená žena?

Video — 13. komnata Věry Jourové — Česká televize

píár agentura dělá kolem Jourové smuteční proslov, jak přehodnocuje svůj život, myslí na rodinu.... Věra Jourová skoro pláče, smutek v srdci, zoufalství...28. 10. 2013

Jistě, mohlo by být a proč pochybovat.... Vraťme se zpět

Dcera na těžké chvíle vzpomíná s úsměvem. Rok na to tato zoufalá, zlomená žena začíná hledat politickou stranu, kde by mohla pokračovat ve své práci. Zamřížovaná kobka zapomenuta, dcera zapomenuta. Následuje rozsudek, že korupce Věry Jourové se neprokázala a stíhání v létě 2008 skončilo konstatováním, že se skutek nestal.

V roce 2009 kandidovala do Evropského parlamentu za Evropskou demokratickou stranu (EDS). V parlamentních volbách 2010 kandidovala jako členka EDS na 4. místě středočeské kandidátky KDU-ČSL.

Ve volbách do Poslanecké sněmovny PČR v roce 2013 kandidovala v Kraji Vysočina jako lídryně hnutí ANO 2011[10] a byla zvolena. V lednu 2014 se stala kandidátkou hnutí ANO 2011 na post ministryně pro místní rozvoj ve vládě Bohuslava Sobotky.

 na post ministryně pro místní rozvoj.....

Takže tato strašně zoufalá, zlomená žena, která je ráda že přežila a nespáchala sebevraždu nastupuje na post, který znamená: nalepení na dotace, na dotace a s člověkem (Babišem) který je ne bez příčin  podezříván, že zneužívá dotace ve strašné míře. Jourová, která se chtěla zabít. Která zoufale mluví do televize. Skoro žádná žena by to nechtěla zažít. Mnohý muž by se bál.

Ale tato zoufalá a zlomená žena...

Byť to zní trochu bulvárně, prostě uvěřit tomu se dá velice, velice těžko. Nechť se na mě nikdo nezlobí, ale já naprosto nevěřím. Já se domnívám, že je to kolosální podvod, že to není slabá, zoufalá žena, ale naopak tvrdá, nekompromisní a před ničím se nezastavující žena, která vše umí ukrýt jako Rath. Že zázrakem vyklouzla, její píár pláč je podvod a že patří více na komediální prkna divadelní, než do politiky.

Jistě, je to můj názor, ale jsou důvody tak nereálné a absurdní či dokonce smyšlené a podvodné?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
petr jansky
před 3 roky

na pani jourovou mam stejny nazor jako pan pokorny.. jen podotykam ze kazdy politik hraje svoje divadlo.. kdo se trochu vyzna dobre se bavi

Zeolit
před 3 roky

Ještě mohu něco dodat z vlastní zkušenosti. V 17 letech jsem se s kamarádem Jirkou pokoušel ilegálně opustit naši hranici. Na vánoce jsem se octnul v cele STB v Bartolomějské ulici. V únoru nás pustili, v červnu nás pro změnu "odchytili" v NDR. Pro zisk životních zkušeností to je dobrá škola. Zdravím.

Brabec
před 3 roky

to co uvádíte nelze vyhodnotit. Nevíme v kterém roce to bylo. Jinak pro Vaše info - v 50 tých letech byl za to mnohaletý kriminál, zničený život,...To co uvádíte spíše svědčí, že nám tady "machrujete".

Zeolit
před 3 roky

Rád bych se zastal autora. Od ministra se očekává maximální psychická odolnost a stálost v politických názorech. Politik v této funkci bude třeba rozhodovat o různých i katastrofických scénářích, nemůže se sesypat... Ano, nároky na lidi, kteří rozhodují i o životech ostatních občanů, jsou podstatně vyšší, než na "obyčejné lidi". Jinak ale máte nárok na svůj názor, ten nezpochybňuji. Tento můj pohled není podmíněn tím, že Petr Pokorný je můj kamarád... Jsme zvyklí se i "pohádat", pokud věci vidíme různýma očima.

Brabec
před 3 roky

Zeolite, toto je nutné vyžadovat třeba i od policejního presidenta. Myslím na hysterika Červíčka - ten názorně v přímém přenosu TV předvedl, že se opravdu, ale opravdu nehodí na žádnou vedoucí funkci - na policejního presidenta zvlášť. Opravdu odporný zjev!

Zeolit
před 3 roky

Brabče, jsem sympatizant ODS, předesílám. Právě generál Červíček byl ve funkci, když policie vtrhla na Úřad vlády. Přesto jsem v jeho veřejných vystoupení nezaznamenal nějakou hysterii. Vystupoval vždy rozhodně, ale profesiálně. Kdo nakonec bude policejním ředitelem, je mi fuk.

Brabec
před 3 roky

Nemohu věřit tomu, co čtu! Autorovi lze přát, aby si něco podobného zažil - to co potkalo pí. Jourovou !

Petr Pokorný
před 3 roky

Možná jste jenom nepochopil pointu. Jestliže jako žoldnéř zažiji strašné hrůzy, po kterých se mi dítě zhroutí, já se pokusím spáchat sebevraždu, abych se za pár měsíců nechal najmout jako žoldnéř mi prostě nepřipadá věrohodné. Nic víc.

Brabec
před 3 roky

Nevím jak Vy, po srážce se zvednu a jdu znovu do toho. I Klaus se po Sarajevu zvedl. Proč ne tedy i žena ? Asi to vás udivuje. Jinak Jourovou zatkli, byt jí vykradli,...Myslím, že je ji třeba obdivovat - zvedla se a vrací se !

Petr Pokorný
před 3 roky

Asi si vůbec nerozumíme.. Proher v životě jsem měl mnoho, vždy jsem se zvedl a byl ještě odolnější. Ale nikdy to nebyla prohra, kdy jsem se zhroutil, chtěl si hodit mašli a dítě by mi málem umřelo. Ty prohry byly mé osobní a nikoho neohrožovaly. Ale abych ohrozil své dítě, bych nikdy nedokázal. Matky jsou možná odolnější. Asi proto je tráví Fridexem, či pálí mrtvolky, nebo je dávají do sklepů. A soused na zrůdy náhodou narazí. Já jsem prostě pouhý otec, tak to neumím pochopit. Jsem asi měkota a na děti sice tvrdý, ale jejich život nikdy nenasadím za mé ego! Nejsem prostě ta správná žena!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...