Nadšení Vladimíra Železného a Tv Barrandov

"Překonali jsme všechny rekordy ve sledovanosti - historické rekordy. A to díky sledovanosti silvestrovského zábavního pořadu," řekl v pořadu "Volejte Železnému její ředitel Železný.


 A není se čemu divit. TV Barrandov poslední den v roce získala celodenní podíl (rating) na trhu více než 7,5 procenta. A mezi 22 hodinou a půlnocí byla Tv Barrandov nejúspěšnější komerční televizí silvestrovského programu.

Vladimír Železný našlápl pořádně. Skutečně patří do starého železa, jak mnozí předvídali, nebo je stále ten Železný, jak jsme ho znali a osvědčí se i proti zaběhnutým TV?

 

Železného pověstný koláč
Železného pověstný koláč

Diváky po příští dva měsíce doslova filmová smršť. "Bude to jeden film za druhým, které umístíme do našeho vysílání. Říkejme tomu Filmová zima." dokončil Železný.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

OT /Off Topic/

Do české politiky je potřeba vrátit hodnoty a ideje. A nepochybně také SLUŠNOST, ODBORNOST a ZDRAVÝ ROZUM, jež nám pomohou vyrovnávat se s nelehkými výzvami současnosti. Společně musíme hledat cesty, jak lidem zajistit důstojný život ve svobodě, jak dobře spravovat naši zemi, jak účinně hájit naše zájmy v Evropské unii, jak vybírat a rozdělovat daně nebo jak budeme vzdělávat naše děti.
http://www.politikajakamabyt.cz/#

Zeolit
před 3 roky

Jsem pako, protože jsem si nechal utéct tento pořad. No, snad bude možné si ho pustit ze záznamu. Železnému držím palce!

Zeolit
před 3 roky

Ještě jsem si nezvykl v sobotu v poledne sednout k TV Barrandov a vyposlechnout gen. ředitele v jeho pořadu Volejte Železnému. Tak jsem si to pustil ze záznamu. A udělal jsem dobře. Je to pořád ten starý dobrý manažer/novinář, který se nebojí veřejně říkat, co si myslí. Za celých 37 minut jsem se nenudil. Zejména mě zaujal svým názorem po cca dvacti minutách. Za jeho slova ho zelení fanatici začnou hodně nenávidět. Za chvíli začne vadit i některým politikům. Je chytrý a není zbabělec. Držím mu palce. Kéž by se tady objevila televize s ideologií FOX News.

http://www.barrandov.tv/video/20068-volejte-zeleznemu-4-1-2014

Petr Pokorný
před 3 roky

Škoda, že ji neznám - vysílání.

Zeolit
před 3 roky

Je všeobecně považována za stanici blízkou politickým konzervativcům a republikánům. Fox News říká, že její komentování zpráv a zpravodajství (hard news) operují odděleně a odmítá jakoukoli předpojatost ve vysílání zpráv. WIKI
======================================
Na Wiki lze potom nalézt spíše kritiku. Je logické, že Pehe bude o této stanici psát jinak než třeba Jakl. Záleží na úhlu pohledu. Já třeba chválil Železného za jeho kritiku globálního oteplování, Liška mu asi nepřijde na jméno.

Jestliže volám po něčem podobném jako je FOX News, mám na mysli, aby tady existovala média, která nebudou vyznávat pokryteckou korektní politiku, budou informovat i o tom, co hlavní proud spíše potlačuje atd.

Je logické, že v USA mají svých problémů až nad hlavu, my zápolíme s jinými. Pro mě osobně je nejdůležitější, abychom si udrželi naši KORUNU pokud to bude pro nás výhodné...

Petr Pokorný
před 3 roky

To patřilo sem

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...