Po Ištvanově puči se dějí zázraky - u ministra Žáka

 

To, že snad Bůh dopustil a zázrakem se vylepšil státní rozpočet, jsme si už zvykli. Vláda Petra Nečase na to neměla vliv…. Ministr Fischer ještě ani neusedl na křeslo a už je málem slavný.

 

ČD Cargo, ministr Žák a tři roky odstupné!!

Ale že se budou dít další zázraky... Zázrak se děje jednou za život, někdo zázrak nezažije nikdy. To se však netýká vlády po Ištvanově puči. Ty zázraky se množí a možná, že než odejdou, budou každý den. No považte:

O rozpočtu jsme už psali. Nyní nastupují České dráhy. Na začátku srpna byl vyhozen Žaluda jako předseda představenstva. Nahradil ho Dalibor Zelený. Toho dosadil „excelentní“ ministr Žák. Přestože se České dráhy a ČD Cargo léta pohybují v problémovém finančním období (znali jsme jeho hádky s Jančurou) a Žaluda vypracoval plán, jak ČD Cargo zachránit, už po pár týdnech byl Dalibor Zelený vychválen jako extra třída. Koneckonců jako každý a každá práce, kterou ministr Žák udělal.

A nyní je to prý potvrzeno

Dalibor Zelený prý musí dostat excelentní smlouvu před příchodem nové vlády, protože:

Výsledky firmy jsou velmi dobré, pod panem Zeleným se i ČD Cargo podařilo zachránit,“ říká šéf dozorčí rady Zdeněk Žemlička. Doporučení od Sobotky i Babiše, aby těchto podvodů zanechali, se evidentně vysmívají. Prý mají své instrukce a expertní doporučení...

Odstupné na tři roky dopředu si pochvaluje i Žákův kůň Zelený, který potvrzuje, že je to ideální řešení, pokud ho odvolají. Za pět měsíců skvělé práce si to prý zaslouží.Dozorčí rada pochválila šéfa Českých drah Dalibora Zeleného a přiznala mu za pět měsíců odměny tři čtvrtě milionu korun.

Perlička: ta strategie spočívá v tom, že se odkoupí staré vozy, dráhy je sešrotují a ČD Cargu za to zaplatí. To už se občas dělo. Je zajímavé, že na začátku prosince bylo oznámeno, že v červnu 2014 mají vyplatit dluhopisy za zhruba miliardu korun. V tuto chvíli je přitom jasné, že firma peníze k dispozici nemá.

Přesto  Dalibor Zelený, superexpert ministra Žáka v případě vyhození dostane tříleté odstupné. Na začátku prosince je vše před bankrotem, za čtrnáct dní na to hlásí Žemlička, že se stal zázrak. ..

I turecký hospodář žasne a pučista Ištvan jásá....


Předešlé

Meloucháři prezidenta Zemana: tentokrát ministr Žák a výstavba dálnic

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...