Co den dal, aneb záhady nové garnitury "Bude líp"...

 

 

 

Záhadně věci se nyní dějí na naší politicko-policejní scéně. A co autenticky se objevilo. Za prvé: že policie už dostává do kleští sama sebe a že restituce jsou podle "Paroubkových" průzkumů"... A Ukrajina?

 

Něco se nám u státních zástupců zvrátilo

Tak nemusíme mít rádi primátora Hudečka, ale neobviní nakonec Ištvanovci a Bradáčovci sami sebe? Aby třeba Ištvan nešel sám sebe zatknout...Pražská protikorupční policie tvrdí, že mohl být porušen zákon tím, že se stavba Blanky zastavila.

Podle českobudějovické expozitury ÚOOZ ale Praha pochybila, když podepisovala dodatky ke smlouvám se stavební firmou Metrostav, a pokračovala tak ve stavbě. A teď babo raď.....

Zdroj: http://praha.idnes.cz/protikorupcni-policie-vysetruje-zastaveni-praci-na-blance-pow-/praha-zpravy.aspx?c=A140225_131837_praha-zpravy_bur

 

Ještě lepší vtipy vykládal Mgr. Radek Vondráček poslanec strany, že bude líp.

Radek Vondráček:"Církevní restituce opravdu rozdělují společnost. Tady nejde o to, jestli mají nárok na tolik nebo tolik. Já to nezpochybňuji, tady opravdu došlo k velkým křivdám. 

13. miliard je číslo zavádějící. Těch způsobů ocenění je celá řada. Společnost je rozdělena na pro a proti. Církve udělaly ústupky, ale společnost je jiná. Církev by se měla dívat, jak se na to dívají občané.

čt 24: Ale pane Vondráčku, kdyby církve žádaly všechno, restituce by šly v desítkách procent nahoru.

Asi ano, ale ve sněmovně to bylo nestandartně schváleno a my musíme přihlížet, co si myslí veřejnost. A je to, pane Paroubku....

(zkráceně, celé na čt24)

Suma sumárum: restituce jsou správné, církve měly dostat daleko víc, ale veřejnost nechce nakradené podle průzkumů vrátit, tak my se to snažíme církvím vysvětlit. A je to....

A tak do třetice se oklikou vrátíme k Ukrajině v největší záhadě


V posledních dvou dnech se ale situace dramaticky změnila – podle zpravodajských záběrů i fotografií na sociálních sítích je jasné, že na řadu přišla ostrá munice a profesionální ostřelovací pušky.  Zpravodajské agentury a sociální sítě přinášejí šokující záběry pouličních bojů v ukrajinské metropoli. Televizní záběry například ukazují skupinku neozbrojených demonstrantů kryjících se provizorními štíty. Při postupu vpřed do nich snajpři zahájí palbu zezadu. Jsou to profesionálové, protože míří přímo na čela či do srdce. Na místě je i český senátor Jaromír Štětina, podle kterého nikdo přesně neví, kdo patří ke kterému táboru. "Dnes ráno došlo k pokusu o útok demonstrantů na příslušníky jednotek Berkut. Byla to těžká provokace. Členové Berkut nakonec ustoupili. Výsledkem toho všeho bylo, že jsme měli v hotelu několik mrtvých.

02:08 Biden pohrozil ukrajinským představitelům sankcemi ze strany USA

Spojené státy jsou připraveny zavést sankce pro ukrajinské představitele odpovědné za násilí proti protestujícím civilistům v Kyjevě. Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/online-janukovyc-pripustil-predcasne-volby-poslanci-odsoudili-nasili-v-ulicich-1062518#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

 

Takže shrnuto. Profesionální snajpři jednotek Berkutu měli zahnuté pušky, kteří střílí zezadu a prostřelí čela demonstrujících. Tyto excelentní zbraně má jenom Rusko a zločinec Putin. Tudíž USA a Merkelová vyhrožuje Janukovyčovi, ať tyto šílené zbraně nepoužívá. Dělají z nás magory?

A tak na závěr po této stupidní kampani zamyšlení:

obyčejný občan by si řekl. Situace se trochu uklidnila, speciální policisté Kličkova týmu a parlamentu musí okamžitě vyrazit do terénu a tyto zrůdy - snajpry - pochytat a dát jim nejtvrdší trest. Chyba lávky, přestože mají videozáznamy, obličeje mnoha snajprů (údajně), po útěku zabijáka Januševyče už to nikoho netrápí, demonstranti se povalují po náměstí, chodí jim jídlo a pití a zevlouni si pokojně hoví na přinesených lavičkách a židlích a  o svůj život se nebojí.

Skutečně to není magořinec? Jak je možné, že všichni novináři unisono píší to, co řekne jedna strana, ale druhou není vůbec slyšet? To je budování demokracie? To Merkelové a USA nevadí? Kde slyšíme diskuze obou stran konfliktu?

Někdo z nás dělá magory a Putin to tentokrát rozhodně není!

A bude líp?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Na pódiu právě lídr strany UDAR Vitalij Kličko vysvětloval demonstrantům dohodu, již opozice s režimem krátce předtím stvrdila.

Majdan ale neskrýval rozladění. Vtom na scénu vystoupil Parasjuk, velitel jednoho z protivládních oddílů, a vzal Kličkovi mikrofon.

„Přátelé, nechci být upovídaný. Nechci tu vést hloupé řeči, jakými nás krmí už dva a půl měsíce. Nevěřím ve všechny ty složité politické procesy, o nichž oni mluví. O život přišlo 77 lidí a oni se domlouvají,“ hřímal z pódia.

„Podpořte prosím jednu věc. Hovořím za svůj oddíl, v němž je i můj otec, který sem přijel. Jestli zítra do deseti ráno nevystoupíte s prohlášením, aby Janukovyč odstoupil, přísahám, že půjdeme ozbrojení do útoku,“ prohlásil.

Dav jeho prohlášení bouřlivě podpořil. Druhý den v 10 dopoledne už ale bylo jasné, že prezidentova kariéra skončila.
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/...
==========================
...přísahám, že půjdeme OZBROJENI do útoku... Stačí občan Parasjuk a dohoda tří unijních ministrů zahraničí s prezidentem Ukrajiny je v háji! Majdan je vzorová ukázka, jak pokládat vlády, prezidenty a celé režimy... Mno,...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...