Nějak té Goebelsovské propagandě USA a bruselské EU dochází dech

 

Tvrdé direkty dostává až skoro nacistická propaganda špiček těchto dvou institucí (vlády to nejsou, protože jdou proti lidu) každým dnem, kdy pravda vychází najevo!

 

Začalo to Snowdenem a odposloucháváním. Že se šmírování a pronásledování vymklo kontrole a špičky polovojenských organizací se ani pronásledováním všech občanů netají, už delší dobu víme. Co je však ještě horší, když se dozvíme, jak s námi manipulují, jak připravují likvidace kde koho, že za suverénními státy stojí vždy komando, které dokáže zažehnout povstání a hned dostanou zbraně, které jakoby náhodou jdou opět ti samí hasit…?

To už je silné kafe!

Zkusme si jenom v bodech popsat, co vyšlo poslední dobou najevo.

 

Že je sprostota mezi Bílým domem a Bruselem včetně podrazů

Že se Bílý dům a Brusel hecuje, kdo vyvolá větší masakr v různých koutech světa

Že stále stejné scénáře, kdy se objeví u menšiny zbraně, finanční podpora či placení provokatéři (Sýrie, Ukrajina, Afrika,) současně dostanou vládnoucí složky zbraně také a najednou je konflikt, který jdou zachraňovat ti, co nejdřív zbraně rozdali.

Že jsme byli poučováni o základu demokracie, kdy volená většina je předpoklad svobodných voleb a ulice nemá nárok (což už neplatí a na Ukrajině či v Sýrii má přednost uliční banda gaunerů a kriminálníků)

Že je společnost osočována z homofonie, rasové nesnášenlivosti, generové nekorektnosti, aby se nakonec zjistilo, že tyto provokace dělají ti, co zákony vymýšlí a prosazují

Že se jsme přesvědčováni, jak se ženy vyrovnávají mužům, aby se nakonec v celé západní společnosti včetně nás skutečným porovnáním zjistilo, že kluci jsou totálně až nacisticky diskriminování za halasného, opačného, feminizačního běsnění a řev vyvolávají polomuži z Dijonu či dalších Gender Studies jako placené provokace

Že rasová nenávist jako celospolečenské hodnocení je podvod a že to vyprovokovávají státy, které jsou daleko rasističtější a odmítají případnou východní společnost, dokonce vyhošťováním se sami takto chovají, což není u nás problém dokázat. Po krizi v západní Evropě je zde hodně černochů, kteří se u nás cítí jako doma.

Že vychovávat  děti přiměřeným pohlavkem je zločin a děti se odebírají, načež potom ta samá společnost pohřbívá desítky dětí, zabitých ve školách z nudy či afektu dle filmového scénáře.

Že každá komediantka a pornohvězda Hollywoodu je ceněná víc, než vědec či učitel a honorace lékař okrádá spoluobčany víc, než kdejaký pobuda.

Jak potom „úžasně“ vypadá žena v sáčku a tvrdým krokem, nesoucí si honosně notebook jako ozdobu, ukazujíce všem, jak je dokonalá, až mužská… A všem halasně vykládající, jakou má zodpovědnost, že ani muže nemá. Přitom ti muži si významně klepou na hlavu a potají se smějí.

To je fakt ta západní, vyspělá kultura, kterou jsme si vysnili?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Off Topic

V Lidovkách.cz vyšel článek Česko - bašta korupce a ráj podvodníků, konstatuje německý tisk. Podporuje tvrzení A. Babiše, proč vůbec tento magnát šel do politiky. Všichni politici kradou, ON bude ten mesiáš, který tomu zabrání. A voliči mu uvěřili, však se uvidí. To, že se spálili s Věci veřejnými, to neva. Budou to zkoušet tak dlouho, až to vyjde. Zavedené politické strany - to je haraburdí. Na skládku s nimi.

Jsme průměrný evropský stát, nemyslím si, že jsme ti nejhorší. Zadal jsem do Googlu heslo "korupce v Německu". A valil jsem oči. Budete se divit se mnou, stačí se podívat na tento odkaz:
http://zpravy.e15.cz/zahranicni/ekonomik...

Jsou potom pravdivé údaje, které čteme při průzkumech TI o pocitech občanů v naší republice o korupci? V Německu se korupcí ročně utopí přes 6 biliónů korun. Kolik to je našich státních rozpočtů?

Chce se mi zvracet nad takovým účelovým vymývání mozků.
Ještě že tu máme Internet. Za chvilku některým lidem začne hodně vadit...

http://www.lidovky.cz/cesko-basta-korupc...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...