Průzkum STEM zatím největší podvod v České republice

Byť se o "zvláštní vrtkavosti" náchylné k různým absurdním příklonům v době průzkumů nedá pochybovat viz Fischer, který byl v den nástupu do senátu pasován občany jako nejprospěšnější politik, byť ani nestačil ještě zvednou ruku, poslední průzkum už je totálně za hranou!

Zda je to finančně špičkově ohodnoceno nelze říci, ale každý lehce zjistí, jak je manipulace vůči "babišiádě"  očividná.

Na druhém místě je "jakýsi Dientsbier". Jak se tam proboha dostává?

Položme si pár otázek, dejme si na ně seriozní odpovědi a pak musí každému bliknout v hlavě kontrolka.

Kolika lidem je Dientsbier sympatický? Dobře, zde je odpověď vrtkavá. A nyní pokračujme. Kolik lidí si myslí, že mají mít homosexuálové děti dokonce občas přednostně? Kolik lidí nadšeně vítá EU v současné době? Kolik lidí obdivuje feminizaci a divadlo kolem? Kolik lidí souhlasí s diskriminací kluků ve školách a dokonce to žádá?

Toto vše je v lidských právech, které Dientsbier propaguje a hlásá. Lidé to vědí a všude mu to patřičně dávají najevo. I v ČSSD není žádnou hvězdou, spíše trpěný, než chtěný.

Tak jak je možné, že lid prostý je z něho tak nadšen, když všichni objektivně víme, že pravda je opak? A i když je možné, že Babiš má zkraje skutečně tolik obdivovatelů, k čemu je výzkum tak zdiskreditovaný? (A možná výzkumy) Kdo tam dosadil zastánce homosexuálních rodin a dalších záhad? Je to na příkaz EU? Za peníze? Ano, tento výzkum je nejen lehce zpochybnitelný, ale tak neobyčejně zmanipulovaný, že snad je to na trestní oznámení. Být Ištvanem v opačném gardu, něco by se jistě našlo. A byť to není trestní čin, zvedá se z těchto manipulací žaludek.

Kdo za tím stojí?  Kam se na to hrabou "Paroubkovy průzkumy"!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...