Z diskuzí iDNES na zrůdnou propagandu (největší od roku 1989) jsem velmi mile překvapen

 

Způsob, jak čtenáři a především diskutéři na iDNES reagují na goebelsovskou propagandu gaunerů typu Palaty , sovětských zpravodajců ukrajinských a Evropské socialistické internacionály jsem po dlouhé, velmi dlouhé době překvapen, možná šokován.

Luboš Palata z iDNES
Luboš Palata z iDNES

 

¨To, co si dovolily státní sdělovací prostředky a část novinářské obce nemá od roku 1989 obdoby. Přestože vidíme zločince pod Kličkovým vedením, přestože jsou natočeny desítky krátkých filmů, od rána do večera běží goebelsovská propaganda, jak musíme zlikvidovat Janukoviče, který metá zápalné lahve a střílí do bezbranných občanů.

Přestože vidíme, jak ta horda zločinců střílí po policistech, přestože jsou známy počty mrtvých policistů, zrůda Palata, část vlády a čt 24 informují opačně, jednostranně, bez možnosti obhajoby či vysvětlení druhé strany!

A o to víc mě fascinuje věcná debata na tyto špinavé propagandy!

O to víc mě fascinuje, jak většinou nesmyslné, urážlivé debaty o ničem, když se objeví skutečná hrozba, dostanou věcný ráz a já, velký kritik diskuzí smekám.

 

Jedna z diskuzí třeba zde:

Lidé na Majdanu nejsou žádní teroristé, říká ukrajinský novinář

 

Dokonce i pan Neff (Neviditelný pes) píše skutečnosti, které vidíme: Hrozba z východu

Jakoby čeští občané začali tváří tvář hrozbě děsivého charakteru a hrozby společně začali stavět hráz špíně, která se na nás valí z EU, naší vlády a sdělovacích prostředků.

 

Občas mě ten český lid vyvede z rovnováhy. V době, kdy se nic neděje, můžeme se uštěkat, hádat do krve a skoro nenávidět, aby v okamžiku nebezpečí jsme hádky zahodili a našli společnou řeč.

Myslím, že český (moravský apod.) prostě ten národ na území České republiky si nezaslouží tolik sebemrskání a sebeurážek. V době nebezpečí se pozná charakter, nikoliv v době hojnosti a míru. A já si vážím naší vlasti a lidí v ní.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 3 roky

Ukrajina - stejný scénář Lybie, Sýrie, Egypt,...Holt US padá a padá, tak dělá jenom bordel, "zadržuje" Čínu, Rusko, a další. V EU na to stačí Německo samo - nikdy Němci nevybudovali životaschopnou říši. Vždy to šlo do kopru Pro mne je zajímavé vidět něco na vlastní oči - to, o čem jsem pouze četl, že v dějinách proběhlo!

Petr Pokorný
před 3 roky

Ano, je to strašné a následky nedozírné. Nikdy by mě nenapadlo, že se k nám totalita, zabíjení a degradace států vrátí. V roce 1989 jsem skutečně věřil, že už Biľakové, Kodrové, Indrové a Husákové nevrátí. Najednou Biľaka vystřídal Sobotka, Husáka Zeman a Indrové a Kolderové předají celou naši společnost gaunerům z EU. Jako Beneš, který se bál, aby to, co je nyní na Ukrajině, nebylo tenkrát od Hitlera u nás. Stejně jsme tomu neušli a Barroso jako Hitler nikdy nemají dost!

Zeolit
před 3 roky

Kvůli eurohujerovi Palatovi jsem kdysi odhlásil Lidové noviny. Za jeden jeho článek ale zasluhuje pochvalu. Popsal v něm situaci v bývalé NDR. Titulek zněl Východní, stále jiné Německo /25.9.2009/. Tam jsem si přečetl, že "příspěvek solidarity" činil jenom do roku 2009 1,2bil. euro = 32,4 bil. korun!!!

A tak vždycky připomínám všem, kteří kritizují zejména Václava Klause, že naše transformace stála jenom zlomek toho, co Němce.

Zeolit
před 3 roky

Nikdo nemůže vyloučit, že hrozí občanská válka mezi Západní a Východní Ukrajinou. Nic horšího by nás, ČR, nemohlo postihnout než rozdělení Ukrajiny. V současné době je v naší zemi víc jak 100tisíc Ukrajinců a 630tisíc nezaměstnaných...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...