Byl za pádem vlády ODS nenaplněný trojúhelník Nečas, Nagyová, Peak?

 

Nenávist nebo láska
Nenávist nebo láska

Když se o tom šuškalo před několika měsíci, vypadalo to jako naprostá ztřeštěnost, nebo podraz bulvárního Blesku. Jenomže od té doby uplynulo mnoho měsíců a rozhovory, které dává Karolína Peak, prokazatelně ukazují jediné:

 

I přes příkoří mluví o Petru Nečasovi  s něhou, zatímco při slově Nagyová srší hromy a blesky a nenávist je přímo očividná. Co jiného by to bylo, než že

Karolína Peak byla a je do Petra Nečase totálně zamilovaná

 že vše začalo jako nenávist dvou sokyň a ta, co prohrála, žal neunesla? Je příliš náhod, které to ukazují, je příliš náhod, jak se informace ven dostaly a kdy nastala gradace. On ten Péťa Nečas byl vláčen za pačesy pouhou ředitelkou kabinetu Nagyovou, ředitelka Nagyová byla mrcha, kdežto Peak taková jemná. Když však přijde řeč na Nagyovou, nebere si servítky ani dnes,  Nagyová je  prostě devítihlavá saň, která zkrotla až vyšetřovací vazbou…

Jenomže když si vezmeme chronologii a obrátíme či správně vložíme do časové přímky slova Karolíny Peak, najednou lze vidět pád vlády v normálním obraze. Co říká i dnes Karolina Peak?

Peake naznačuje, že na ni Nagyová jednoduše žárlila. Jaké prý byly podle Peake skutečné důvody? "Obava z mé samostatnosti. Měla jsem asi dva rozhovory s Janou Nagyovou a v jednom mi vytkla, že jsem příliš samostatná," tvrdí Peake.

A přidává i další možný motiv, proč se jí vlivná úřednice potřebovala zbavit. V té době totiž Nagyová, premiérova milenka, podle policie zneužívala vojenské zpravodajce ke sledování své sokyně, tehdejší Nečasovy manželky Radky.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/karolina-peake-o-jane-nagyove-a-necasovi-fch-/domaci.aspx?c=A140319_2046785_domaci_jav

Takže Nagyová žárlila na pani Nečasovou a poslala na ni vojenské zpravodajce. Tatáž Nagyová žárlila na Karolínu Peak a tak ji nepouštěla k Nečasovi. Jenomže proč žárlila Nagyová na první ženu Nečasovou, která do Prahy vůbec nejezdila a s Petrem Nečasem čas vůbec netrávila? Je to ta Nagyová, která snad žárlila na Pospíšila, kterého také nepouštěla k Nečasovi?

Ono to nějak vůbec do sebe nepasuje!

Už po několikáté ona Karolínka totiž tvrdí, že s ní nesměl mluvit, ale… „Nosil mi různé příručky, jak se mám k pozici ministryně postavit, učil mě znát frčky, popisoval, jak jsou i jinde ministryně.“ Mnohokrát za ní chodil a toto říká pořád a stále to opakuje, naše milá Karolínka. Není to divné? A že by o tom Nagyová nevěděla? Nesmysl.

Vážně spolu nemluvili?
Vážně spolu nemluvili?

Pak se dozvíte, že Kateřině Klasnové také nic neřekla, protože:“Kvůli blízkým vztahům Vítka Bárty a Jany Nagyové.“

Takže Vít Bárta měl blízký vztah s Nagyovou, Nečas Bártu vyrazil a mezi tím vším se vznášela Karolína Peak.

A když pak zjistíte, jak ten Péťa Nečas byl ke Karolínce milý a hodný a ta fůrie Nagyová no prostě „Jako by jí měl (Karolínu Peak) Petr Nečas zakázanou“ říká pro DNES magazín Karolína Peak!.

 

Jenomže následoval rychlý pád Peak, návrat generála Picka, vyšetřování vojenského zpravodajství a přestože kauza Nagyová – Nečasová byla rok stará, najednou nastal kolotoč, puč Ištvana a Šlachty a fanatické vyšetřování, které sice nic nezjistilo, ale výhružně každý týden Šlachta a Ištvan tvrdí, že už už se něco najde a chce to strpení.

Kdo totálně rozjel informace z ministerstva a proč? Jak to časově koresponduje s nenávistí Peak vůči Nagyové, dnes Nečasové a proč vůbec odmítá Petr Nečas s Peak komunikovat, byť mu nevadí ani Kalousek?

A pak se dočtete, že „několikrát byla Karolínka loajální a Petra Nečase podpořila, než se provalila kauza Nagyová. Tehdy jsme s TOP 09 přinutili premiéra, aby rezignoval!“ říká pro Magazín!

Čtete dobře – než jsme premiéra přinutili!

 Ale to přece bylo následně, co byla Peak vyhozena a sama v televizi povídala, že na ni někdo žárlí!

Pani Karolíno Peak, nechcete nám k tomu říci něco víc? Především k časovému ději a následnému vývoji? K oné gradaci kauzy?

Ono to totiž vůbec nesedí a nenávist k Nagyové společně s přiznáním, že to bylo dílo vaše a TOP 09 je dost alarmující! Kdybyste raději mlčela. Jako žena….

A toto vše prý řekla po dvou skleničkách Gavi di Gavi. Jenomže mě zarážejí dvě věci:

 za prvé, i když měl Ištvan typ rok, kdo stál za ním, aby tuto fantasmagorii rozjel a dodnes hledá důvody a paragraf?

A za druhé: proč dámy v Mf DNES prostě tyto otázky nepoloží přímo aktérům? Jsou hloupé, nebo to MUSÍ někam dostat?

Právě tuto novinařinu by měli dělat novináři, nikoliv vystudovaní převyprávěči vyprávění a pseudorozhovorů!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabcová
před 3 roky

Pusinka Nečas, bejček a milovník šlehačky. Nagyová - múza premierů !

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...