Miluji tuto vládu Sobotky, Babiše, Bělobrádka a přátele Hanáka a Pícla

Vařila vláda Sobotky, Babiše, Bělobrádka kašičku
na zeleném rendlíčku,
tomu dala,
tomu taky,
tomu málo,
tomu víc,
a na toho maličkého
nezůstalo vůbec nic!
A ten maličký utíkal
do komůrečky
na homolečky
a tam se napapal.

Z toho maličkýho se pak stal velký bumbrlíček a pořád žral a pořád žral, až nakonec jako nenažraný obr praskl...

V roce 2003 - 2004 nám to tandem, ne nepodobný dnešku, už ukázal. Při rekordním růstu byl také rekordní deficit. A kdože byl tehdy u vesla? V obráceném gardu dnešní tandem Sobotka a Špidla.

Takže když slyšíme po deseti létech krásnou symbiózu tripartity, jak je třeba toho maličkého, co nedostal nic nakrmit a jak díky této Pětici Pitomců budeme opět ve velkém rozdávat to, co nemáme, že uděláme zase vrcholový tým, který připraví několik týmů, kteří zpracují růst zaměstnanosti jako EU v roce 2000, aby následně byla nezaměstnanost, jaká ještě nebyla místy skoro 30%, založíme akční party, aby desetibodový plán dostal správnou akceleraci a stačí málo, prostě nasypat několik desítek miliard, která vláda nemá a máme  vyhráno, prohlásil nadšeně prezident Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Hanák. Konečně tripartita, jak má být. Akční a věcná. A pak stačí zvednout minimální mzdu, řekl místopředseda odborů Pícl a vítězství je naše.

A tak se bude šetřit tak, že se státním zaměstnancům přidá 5%, policistům a hasičům 8% a ekonomika se vydá k světlým zítřkům. Vše to zastřeší Tominová - Marxová, ktará přidá všem, včetně důchodců. Pak těm, co mají (skutečně mají) dáme na zateplování, Bělobrádek zapláče, jak jsou mandatorní výdaje velké a musí se šetřit tak, že přidáme porodné na druhé dítě, přidáme dětské přídavky a to je přece šetření jako hrom.

Toto se dnes skutečně událo, toto bylo vyřčeno. Seriózně napsáno, zatím se jednalo o čtveřici Pitomců, ale pokud výše nápady Babiš podpoří a 5% přidá státním zaměstnancům respektive 8% policistům a hasičům, ale v Babišově Agrofertu  zaměstnancům nikoliv, tak by to bylo Pět Pitomců na jedné hromadě, kteří by měli dostat nakopáno do zadku ještě rychleji, než padla Nečasova vláda pučem Ištvana a také toho, který by měl zaplatit pokutu 60 000 Kč jako šéf organizovaného zločinu (ÚOOZ) Robert Šlachta vyměřenou úřadem ÚOOÚ....

To totiž byla iniciativa onoho šéfa, který dbá nad pořádkem a zákonem...

Takže už jenom jako perlička, jak vláda bude šetřit ve zdravotnictví: ministr vnitra Chovanec a ministr zdravotnictví Němeček se k projednávání o zdravotnictví nedokázali dostavit pro poškozené zdraví...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...