My chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme....

 

Kdo je rasově čistý?
Kdo je rasově čistý?

My chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii....

 

 

 

Média lžou, poslouchejte vlastní rozum!
Média lžou, poslouchejte vlastní rozum!

Pokud nebudeme poslouchat zfanatizovaná česká média a podíváme se s odstupem na dění na Ukrajině, co je z mezinárodního práva logické? Je normální, aby lidé, hlasující PRO EU byli ti správní, ti nadlidé a ta správná rasa, ale ti, co si přejí žít s Ruskem, byli méněcenní a jakási druhá kategorie?

 

 

 

 

Proti SKUTEČNÉMU RASISMU je nutné protestovat!

Pseudorasismu, když se jedná o kriminální činy, jsou plná ústa Kocábů, Barrosů  a dalších podvodníků. Ale skutečný rasismus klíčí mezi námi, kdy Evropan je čistá rasa, ale Čech je jakási zrůda druhé kategorie.

Když se někdo s někým rozvede, je lepší, než když se umlátí a povraždí. V rodinách, státech, či světadílech. A dle logiky se musí postupovat. Československo se "rozvedlo" a co nám nyní na Slovácích vadí? Jediná věc. Že jich zde pracuje více jak 100 000 a našinci nemají práci. Multikulturismus je oficiální název. Ruku v ruce s exodem.

Takže v lidské řeči obrovské množství lidí přemístěných z ekonomických důvodů na úkor starousedlíků, kteří mají společný život, práva, povinnosti a relativně je dodržují.

Rusko, Ukrajina, Komedie Evropská unie a USA.

Každý gramotný ví, že východ Ukrajiny je ruský, západ něco mezi stylem života Rumunska, Bulharska: zlí jazykové tvrdí, že proto se podobají duševně jádru Evropy...

 

Právo na sebeurčení má mít každý.

Ale je jasné, že Rusko a USA by měli dle zdravého rozumu donutit Ukrajinu, aby šla nějakou časovou osou, aby šla dle práva a nenásilí a třeba v horizontu 5 let vypracovat systém, ve finále posvěcený, zda bude federace, oddělení, či jiné soužití. Protože k rozchodu "dvou kámošů z hospody" stačí pár vteřin, ale jasné institucionální systémy předložit lidem trvá pět až deset let.

Jestliže však EU a USA oznámily, že se dohodly s Kyjevem, tudíš Rusové (cca polovina Ukrajiny) se musí sklonit a poslouchat Brusel na slovo, je to zločin - rasistický zločin jako dělal Hitler.

Je to začátek rasové genocidy na ruském obyvatelstvu ne nepodobné Rwandě a Hitlerovým koncentrákům. Odmítám se osobně geopoliticky jakkokliv paktovat s Ruskem, ale žádám, aby mělo stejná práva a povinnosti, jako USA!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...