Polčák (TOP 09) jako největší bolševické, či fašistické svině při Radě Evropy?

 

symboly května 1945, 2004
symboly května 1945, 2004

Už druhý zdroj potvrdil, co se přihodilo ve Štrasburku: vydírání, urážení a vyhrožování, že by Kim Irsen a možná i Klement Gottwald bledli závistí. 

 Důkaz na závěr:

Polčák z eurofašistické strany TOP 09. Polčák,ksindl, kterému bylo v roce 1989 pouhých 9 let a hlásá o svobodě!! Kdo nejde s námi jde proti nám.  Vyhrožování jak v roce 1938, za každou cenu udržet vládní linii bez svobodné vůle a poklonkování svátosti EU! Kdo se nebude držet jednotné stranické linie sjezdu Velkoevropské říše, bude vyloučen ze společnosti, poslán do kotelen, bude umlčen! 


Liptáň:  při nástupu Henlajnovců v roce 1938 byli zastřeleni příslušníci tehdejší naší Stráže obrany hranic.
Více zde: http://www.klub-pohranici.cz/rady-kcp/moravsko-slezsky-kraj/krnov/

 

1968, 27. červen vyšel článek 2000 slov, z něhož vyjímám:

Okresní a místní tisk, který většinou zdegeneroval na úřední troubu, proměňujme v tribunu všech kladných politických sil, žádejme ustavení redakčních rad ze zástupců Národní fronty nebo zakládejme jiné noviny. Ustavujme výbory na obranu svobody slova. Organizujme při svých shromážděních vlastní pořádkovou službu. Uslyšíme-li divné zprávy, ověřujme si je, vysílejme delegace na kompetentní místa, jejich odpovědi zveřejňujme třeba na vratech.

 

Václav Havel a Charta 77 vždy žádali dialog. Žádali svobodu slova.

 

Toto je autentické prohlášení Charty 77 ( 1. ledna 1977)

Svoboda veřejného projevu je potlačena centrálním řízením všech sdělovacích prostředků i publikačních a kulturních zařízení. Žádný politický, filozofický i vědecký názor nebo umělecky projev jen trochu se vymykající úzkému rámci oficiální ideologie či estetiky nemůže být zveřejněn; je znemožněna veřejná kritika krizových společenských jevů; je vyloučena možnost veřejné obrany proti nepravdivým a urážlivým nařčením oficiální propagandy (zákonná ochrana proti "útokům na čest a pověst", jednoznačně zaručovaná článkem 17 prvního paktu, v praxi neexistuje); lživá obvinění nelze vyvrátit a marný je každý pokus dosáhnout nápravy nebo opravy soudní cestou; v oblasti duchovní a kulturní tvorby je vyloučena otevřená diskuse. Mnoho vědeckých a kulturních pracovníků i jiných občanů je diskriminováno jen proto, že před lety legálně zveřejňovali či otevřeně vyslovovali názory, které současná politická moc odsuzuje….

Co znamená svoboda a demokracie v České republice v roce 2014? Jaký je rozdíl roku 1938 a nástup Henlajnovců, 1948 a nástup bolševiků a dnešní nástup eorofašistů a vyhrožování v Evropské říši zla?

Kdo se nebude držet jednotné stranické linie sjezdu Velkoevropské říše, bude vyloučen ze společnosti, poslán do kotelen, bude umlčen!

 

Dnes celá Mf DNES kompletně laděná v duchu fašistické propagandy, kdy svoboda je totálně umlčována. Jednotný názor, šílenství a vyhrožování. Nemožnost obhajoby druhé strany! A článek, potvrzující fašismus nejen členů TOP 09 pod Schwarzenbergem, skutečné a už netajené vyhrožování každému, kdo nesdílí jednotnou myšlenku Velkoněmeckého impéria. Zde je šílený důkaz :

  Máme stejný názor: dialog a  slyšet i druhou stranu. To je svoboda a demokracie!! Že jste z ČSSD nehraje roli! Děkujeme pani Váhalová, stojíme za Vámi! Ani my nejsme proruští, ale chceme znát názory i druhé!

(kliknnout na obrázek pravou stranou myši a zobrazit. Pak bude celý)

 

Skandál je, že v Radě Evropy je předem připravená jednotná linie Německa a byla prozrazena! Fašismus a totalita nastává! ____________________________________________________
Skandál je, že v Radě Evropy je předem připravená jednotná linie Německa a byla prozrazena! Fašismus a totalita nastává! ____________________________________________________

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 3 roky

bravo, plný souhlas s Váhalovou

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...