Francouzská policie likviduje přistěhovalce v Calais. Občané už šílí!

Šílený exodus nepřizpůsobivých, který se Francií a celou Evropskou unií šíří jak lavina, už Francie přestává tolerovat. Volby a vítězství Le Penové není ideologií extrémismu, či dokonce rasismu, jak tvrdí různí opilci ve funkcích prezidentů, socialističtí šílenci a další sorta tvrdě hájící lukraticní posty v Bruselu.

Do Afriky vyvážíme zbraně, od nich emigruje bída

 

Francie v sevření jak byla Ohradní v Ústí nad Labem
Francie v sevření jak byla Ohradní v Ústí nad Labem  zdroj: Reuters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toto jsem natočil před volbama v Paříži a potvrzuje výpovědi Le Penové. (Na velkou vzdálenost)

Tolerance už není možná!

 

 

 

Dnes agentury přinášejí záběry, které multikulturní šílence zase vyženou do ulic. Ale není jiné cesty. . Musí se vrátit zpět a ti, co zde chtějí žít, musí přizpůsobit pravidla chování a řeč společnosti, jíž o pomoc žádají. Přijít s žebrotou a ještě nutit toho, co rozdává stejně jako u našich nepřizpůsobivých, aby rozdal vše a ještě poděkoval? Už je třeba tuto zvrácenost ukončit. Byť na úpadku Evropy je to jenom ta menší část.

V severofrancouzském městě Calais ve středu zasáhla policie proti třem táborům, které si zhruba 800 přistěhovalců z Asie, Blízkého východu a Afriky zbudovalo v blízkosti tamního přístavu. Migranti se chtějí dostat povětšinou do Velké Británie, uvedl server deníku Le Monde.

 

Stanový tábor běženců v přístavu v Calais.

Aktualizováno - V severofrancouzském městě Calais ve středu zasáhla policie proti třem táborům, které si zhruba 800 přistěhovalců z Asie, Blízkého...

Do Melilly pronikly stovky migrantů:

Na 1000 afrických běženců vzalo ráno útokem hraniční ploty, oddělující španělskou enklávu Melillu od Maroka. Zhruba 400 migrantů proniklo na její území s cílem dostat se do Evropy. Přijímací centrum pro uprchlíky v Melille je přeplněné. Je v něm kolem 2000 lidí, přitom jeho kapacita je 480.

Je jediná cesta jak jim pomoci: nevyvážet do Afriky a i jinam zbraně a snížit pro ně likvidační cla na vývoz. Potom Afrika začne vyrábět a toto šílenství, tento exodus se zastaví. A protože zase někteří budou poukazovat na čínské zboží, musím doplnit:

Snížení cel nám neublíží. Ale to, co dělá například Čína je stále ještě neúměrně nízká cena čínského jüanu (čínsky: 元 nebo 圆; pinyin: yuán), tudíž to není tržní konkurence, ale z čínské strany podvod. Na druhou stranu mzdy tam tak rychle stoupají, že během několika let ztratí Čína tuto komparativní neférovou výhodu a trh vyrovné v Evropě zboží. Takže tohoto se není třeba obávat. Ale kdo pořád chřestí zbraněmi?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...