Iveta Bartošová: toto je prý skutečný vrah

 

Je toto skutečný vrah?
Je toto skutečný vrah?

Stále více se ozývají informace, (to by měla vyšetřit policie) že Macura je pouze nastrčená zrůda, kterou ve skutečnosti platí bulvár. A za obrovské peníze měl zničit, zdeptat labilní Ivetu Bartošovou! Ve skutečnosti je vrahem v pozadí tento člověk viz výše!

 Pak je zde další:

Praha - Není tomu ještě ani rok, co hvězda bulvární novinařiny Pavel Novotný věštil, že spolu se svými kolegy zabije Ivetu Bartošovou. Dnes se jeho slova naplnila.
Praha - Není tomu ještě ani rok, co hvězda bulvární novinařiny Pavel Novotný věštil, že spolu se svými kolegy zabije Ivetu Bartošovou. Dnes se jeho slova naplnila.

 

 

Smrt Ivety Bartošové nebyla náhodná?

Že byla Bartošová velice labilní a dokázalo ji vyvést z rovnováhy kde co, věděl každý. A na to spoléhali s Macurou i někteří z bulváru. Na druhou stranu že dokázala excelentně pracovat i letos o Silvestru, dokládá fenomenální úspěch Barrandova s jejím zařazením, což potvrzuje i Cibulka, který tento pořad zpracovával.

Ale neveřejné zdroje uvádějí, že to nevyhovovalo záměrům několika bulvárním novinářům. Ti měli slíbit (prý deník Super), že za smrt Ivety Bartošové bude vyplacena odměna v řádu milionů. A tím, kdo by měl dostat část odměn, měl být i Macura, který měl zasílat snímky z jejích intimních prohřešků, měl jí dávat prášky a pak předávat snímky za velké honoráře. A totální pronásledování zpěvačky, kdykoliv nebyl Rychtář doma, ji už mělo dostat do takových depresí, že nebylo úniku.

Že to není od věci, lze zpětně lehce dohledat v onom děníku pod podpisem:

A kdo měl být oním tajemným gaunerem, který pro peníze udělá vše?

Toto je převzato:

David Zápal - redaktor Super.cz , spodina bulvární společnosti a pleps, který se tímto právoplatně stává čestným členem galerie prolhaných.

 

Vorvaň! Napadne nejednoho z nás při pohledu na tohoto obtloustlého psychopata parazitujícího na I.B., jež ji nelidským a nechutným způsobem navždy zdiskreditoval a nadobro znemožnil její více či méně úspěšnou snahu začít se znovu pohybovat v showbusinessu.

Homosexuál, jehož největší zálibou je vymetání gay klubů, chlast a prý i pornominulost?

Můžeme jen doufat, že tomuto duševně chorému jedinci, jemuž poctivá práce ani znalost gramatiky nic neříkají, bude odborná pomoc poskytnuta dříve, než bude pozdě a než za své výplody bude jeho domovský server muset zaplatit statisícové částky, jak se tomu již děje v případě tištěných plátků. (Bohužel, už pozdě je, pane Michale

A David Zápal se dočkal:

29.4.2014 ve věku 48 let včera zemřela zpěvačka Iveta Bartošová. Život ukončila skokem pod vlak v Uhříněvsi.

 

Iveta Bartošová raději zvolila smrt. Jaký dostala tato zrůda honorář?

Kontakt

Martin Michal
E-mail: redakce@galerieprolhanych.cz

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...