Pravda je lež! To napsal slavný Orwell

 

Ruský spisovatel a analytik Sergej Chelemendik
Ruský spisovatel a analytik Sergej Chelemendik

Pravda je lež!“ To napsal slavný Orwell, ale, jak se to občas stává, ironie jaksi nebyla pochopena – západní propaganda heslo přijala jako návod jak jednat a Evropu přivádí do stavu panické hrůzy děsivými zprávami o tom, že Rusko bude jednat s Ukrajinou, obsadí ji, půjde dál a zastaví se až na břehu La Manche.

Nyní se připravuje třetí a začít ji chtějí na Ukrajině. Zatáhnou se do ní přitom převážně slovanské národy, které se Západu a Spojeným státům v principu nelíbí – jsou silné, početné, Slovanů v Evropě je víc než 300 milionů, zabírají velké, bohaté území a nechtějí se všichni do jednoho stát v průběhu deseti let homosexuály.

To poslední se považuje za neodpustitelný hřích. Tito divocí Slované odmítají zapomenout slova „matka“ a „otec“ a namísto nich psát „rodič číslo jedna, dva, tři“, doteď mají rodiny, mnozí z nich stále věří v Boha a satana neuznávají, Sodoma a Gomora se jim nelíbí. A tak se NATO dalo do pohybu – Poláci ho požádali o ochranu, ačkoliv NATO nikdy nikoho ve své historii neochraňovalo, až na zájmy tajných, anonymních bankéřů, kteří většinou žijí v USA, a kteří se už desítky roků přímo maniacky snaží ovládnout svět. Tito bankéři jsou egocentričtí netvoři, posedlí mánií zabíjení lidí ve smyslu zničení lidstva, bytosti bez cti, svědomí a duše.

Protože na jatka vedou opět nás, Slovany, a řezníci už mají nabroušené nože.

Zněla sice tak, ale zapomněli na ni, jen co „Gorbiho“ smetli ze stolu jako zdechnutou mouchu. A o slíbené neutralitě Slovanům nepošeptali ani do ucha. Po Mnichově československou delegaci, která se trápila v očekávání na chodbě, alespoň pozvali a oficiálně jí oznámili, že Československo nebude. Po Maltě bylo ticho jako v hrobě.

Zato bylo řečeno, že NATO bude nyní bránit Slovany v Evropě, na které se nikdo nechystal a nechystá útočit, kromě bank a nadnárodních korporací.

 

Celý text ZDE

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...