Vážený Václave Klausi, myslím, že nastal čas…

 

Domnívám se, že je čas odpoutat se od IVK a vyrazit do boje. Za nás tu práci nikdo neudělá a více jak 80% znechucených voličů už je velmi, velmi tvrdý atak na kreditbilitu Evropské unie v tomto chaotickém a sebezničujícím systému občanů Evropy.

 

Upozorňuji, že tento dopis není mířen na Václava Klause, ale do našich řad, do řad těch, kterým se z Evropské unie zvedá žaludek a přesto nejsme schopni zvednout zadek a vhodit protestní lístek tak, že bude výsledek pro naše pseudopolitické špičky jednoznačný.

Nechceme euro, nechceme Lisabonskou smlouvu

Uvodem musím napsat to, co je nutné stále dokola omílat, když státní (veřejnoprávní) média, která má v rukou úzká skupina eurofilů, odmítají vysvětlovat. Nikdo, nikdo nechce opustit území Evropy. Nikdo, pokud vím, nechce přerušit svazky s Německem, Anglií, Slovenskem a se všemi ostatními státy. Jenom blázen by to chtěl. My, obyčejní lidé jsme také Evropané. Ale odmítáme „ekonomický doping“, který se nakonec obrací vůči nám. Odmítáme ekonomický doping, kterým jsme nakonec vydíráni. Každý doping je zločin a na zadlužení všech států (skoro) je vidět, jak je smrtelný včetně USA! Odmítáme direktivy, nesmysly a ptákoviny, kterými nás zahrnuje kdejaký potrhlý fanatický europoslanec. A tím neničí pouze nás, občany České republiky, ale i občany Francie, Anglie, dokonce i Německa, byť to mělo před námi a má náskok. A ty zvrácennosti dokáže eliminovat.

 

Ta zrůdnost se skrývá pod neprůhlednou Lisabonskou smlouvou

K napsání této výzvy mě přiměla totální, neskutečně totální drzost vládnoucích politických špiček. Sprosté urážky předsedy vlády, jakožto urážky Pavla Svobody z KDU - ČSL a dalších. Jejich tvrzení, že jsme hlupáci (v médiích řečeno, že nám nejsou schopni vysvětlit, abychom pochopili EU) je totálně za hranou. Jediná odezva je: vzít kameru a kdo z nich nedokáže vysvětlit Lisabonskou smlouvu a její návaznosti, nutit k okamžitému odchodu. Bez servítek a bez pardonu. Odhalit partu nadlidí, co se nás, co odmítáme EU, snaží okamžitě dehonestovat!

Mohou osmnáctiprocentní válcovat 82% pohrdajících Evropskou unií?

Je jasné, že profesor Václav Klaus nemusí procházet volebním kláním. Jeho postoj je naprosto jasný a především on byl jako první v přímém tahu proti absurdnosti EU. On byl vypískán, když před léty naprosto přesně popsal fungování Evropské unie a byl sprostě urážen. Měli bychom my, občané (pokud by Václav Klaus dovolil) nabídnou toto jméno jako zastřešení, jako čestného předsedu, který je v této společnosti osobností par exelance. Vím, že amnestie ještě není zapomenuta, vím, že mnozí budou protestovat, ale vůči systému EU není větší osobnosti v Evropě. A zatímco v davu pitomostí v  Bruselu by jeho hlas zanikal, v této funkci by byl slyšen i za "Velkou louží"..

Využijme této osobnosti my, kteří vidíme dál než na špičku nosu a „euronesmysly“, jak to nazvali Svobodní, odkliďme z cesty.

Jsem si jist, že v Bruselu má co říct a že kredit Václava Klause v Evropě vyčerpaný není. Naopak.

 

Boj za normální Evropu teprve začíná. Nestůjme bokem a ukažme svoji sílu. Nebo zůstaneme opět jako zbabělci stranou?


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Odjinud - skutečně mimo téma?
Martin Weiss napsal skvělý článek. Jsem přesvědčený, že systém, který je založený na existenci svobodné soutěže POLITICKÝCH STRAN je správný. Proto jsem v Karlu Janečkovi viděl ohrožení toho, v co věřím. Uvítal jsem, že miliony vložené do intzerce vyletěly komínem a spanilé jízdy po krajských městech skončily neúspěchem. Na Vondráčkův dokument se podívám, nechápu, proč zamlčel činnost Janečkových rodičů za totality. Ukazuje se, že antikomunismus už netáhne a spolupráce s Stb lidem nevadí - viz úspěch Babišova ANO. Jsem rád, že ECHO24 vzniklo. Jsem sice "klausovec", ale i volič ODS, ale noviny mají přinášet komentáře z různých úhlů pohledu. A hlavně články mají vyjadřovat názor autora a ne být pouhým podplaceným PROMO pro někoho.

xx
před 2 roky

Václav Klaus je jako lídr takového hnutí už bohužel starý. Je to škoda, ale je to tak. On může být podporou, může být mentorem, může být zdrojem myšlenek. Ale jako lídr už to podle mne neutáhne.

Myslím že by bylo lepší soustředit se na mladé, kteří mají plno sil a stejné zapálení proti byrokratickému socialismu Evropy. Petr Mach u nás a Nigel Farage v Evropě jsou myslím docela silnými osobnostmi. Lord Monckton je také výraznou osobností v boji proti europeismu, klimaalarmismu a pod. nesmyslům.
https://www.youtube.com/watch?v=wuj_tlRR...

Takže v Evropě jsou osobnosti které vystupují stejně jako VK a neustále se zlepšují.

https://www.youtube.com/watch?v=aylLhPHI...

xx
před 2 roky

Farage to v tom videu připomíná, proč je EU taková jaké je, protože to vyhovuje byrokratům, velkým korporacím a boháčům ( viz Babiš a dotace ).

A tito lidé ( byrokrati a boháči ) samozřejmě ovládají prostředky jak zmanipulovat davy voličů ve svůj prospěch.

Je to stejné jako fiat měny. Ty také vyhovují především bankám a ty zase financují politiky, takže opět udělali něco, co jde přímo proti lidem, ale vyhovuje mocným.

Viz článek na finmagu http://finmag.penize.cz/ekonomika/286201...

Doporučuji pozornosti zejména příspěvky Tomáše Macháčka v diskusi pod článkem.

Gusta
před 2 roky

Jestli jsem rozumněl autorovi, tak nepíše předsedu, ale čestného předsedu, jehož myšlenky by měly být slyšet. Takový v dobrém slova smyslu stařešina, jehož vážnost zastřešuje nějakou společnost. A to myslím špatný nápad není, Jestli to autor potvrdí.

Petr Pokorný
před 2 roky

Ano, asi tímto směrem se můj návrh ubírá. Volná, čestná funkce, ale silný mandát pro diskuze.

Zeolit
před 2 roky

Boj za normální Evropu teprve začíná. Nestůjme bokem a ukažme svoji sílu. Nebo zůstaneme opět jako zbabělci stranou? Bravo! Teď ještě aby se našel ten VŮDCE, který by ty rozhořčené dával do houfu.

Je škoda, že lidé nechodí k volbám. Není lepší průzkum veřejného mínění. Takhle sta miliony letí častečně komínem. A kdo by si přál změněnou Unii, tak ať volí ODS. A ti radikálnější mohou podpořit stranu Svobodných občanů.

Brabec
před 2 roky

Nechápu o co jde. To je plácání prknem o vodu : dělá to hluk a trochu, ale opravdu trochu to zvlní hladinu.

Sůlovská
před 2 roky

Pane Brabče, z příspěvků mi připadá, že jste vůbec nechápavý. Nebo vás baví pouze nadávat.

Brabec
před 2 roky

Paní Sůlovská, nevím kde berete, že pouze nadávám. Jinak jsem při referendu o vstupu do EU řekl NE (dnešní stav a poměry jsem si již tehdy dovedl představit). Vy, paní, jak jste hlasovala Vy ?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...