USA zakládají teroristický fond, vyzbrojí syrskou opozici

 

Velmoc, která se propracovala před dvěstě léty do čela svobody a trhu. Velmoc, která se stala velmocí právě díky těmto hodnotám, vzala mezinárodním terorismem za své.

Dnes roznáší smrt po celém světě. Naše rodiče zdeptala německá, fašistická moc. Naší generaci deptala sovětská totalita a odříznutí od svobodného západního světa.





Blížil se konec 20. století a vše se zvrátilo. Svět se postavil na hlavu. Americký vojenský průmysl se po roce 1945 rozjel do šílených obrátek, rozsévá smrt po celém světě prý v zájmu míru a pod americkými bombardujícími letadly umírají nikoliv desítky, nikoliv stovky, ale tisíce, desetitisíce, dokonce statisíce civilistů, jako to bylo za vymyšlené války v Iráku, kde se nakonec nenašla jediná chemická zbraň. (George Bush)

Počátky jsou v roce 1944, kdy zbrojaři USA zjistili, jak výnosný je to džob a začali zásobovat všechny strany konfliktu druhé světové války. Od té doby finance na zbrojení nepřetržitě rostou. I válka ve Vietnamu byla fiasko. Jenomže pro nás to bylo období pronásledování a totality a tak jsme uvěřili, že Vietnam je další část Sovětského svazu, co ohrožuje USA, tudíž jsme byli jednoznačně na jejich straně. Až ostré protesty některých sportovců jako mistr světa Cassius Clay, zpěváků či herců jako Jane Fondová nás začalo nutit k přemýšlení, zda je to od USA tak čisté. Nebylo!

A dnes dokonce začínají být odtajňovány materiály, kdy se zjistilo, že mnoho mrtvých Američanů bylo pouze kvůli volbám USA prezidenta.

 

Po pádu SSSR se Rusko stáhlo z Afghanistánu, z Pobaltí, od nás a výsledek? Všechna území obsadily USA, na mnoha místech civilistům rozdávají zbraně a když se začnou řezat a po sobě střílet, nasadí tam USA armádu. Jugoslávie, Sýrie, Irák, některé státy v Africe… Vše naprosto stejné, jak z kopíráku. A najednou jsou to místa, kde je tisíce mrtvých, nejšílenější zabijáci řádí na civilním obyvatelstvu a USA tomu říkají, že tam jsou pouza americké  „agentury“ takže USA tam nikoho oficiálně nemá.

Dnes vyhlásil Kerry a Obama, že zakládají USA protiteroristický fond. Vzhledem k tomu, že jednoznačně tyto peníze dostávají teroristé na počáteční masakry (víme to ze Sýrie, ale dnes už i z Majdanu a dalších míst), snad ani člověka mdlého rozumu nenapadne, aby to nazýval tak stupidně.

Prostě velmoc před krachem, kdy dluhy už nelze umazat, oficiálně zakládá teroristický fond a svět zatím mlčí. Na co čeká? Až bude další světová válka a dluhy všech států za masakrů milionů lidí si válečná mašinérie umaže? Čert vem tyto USA. A je na čase, aby se lidem otevřely oči. Zatajit už to ani nelze a široká veřejnost se může přesvědčit, byť se to stále zdráhá uvěřit.

Vždyť po 200 let šel z Ameriky do světa mír a svoboda….

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Byl by odkaz? Dík.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...