Vítězem voleb v ČR jsou ODS, svazáci TOP 09 a česká média

Analýza Možná ten zdánlivě nesmyslný nadpis mnohým dochází, politologům a komentátorům jednoznačně ne. Takže se na volby v České republice podívejme blíže.  (V celé Evropě už drtivý vzestup normálních stran nikdo nezpochybní)

Konečně to bude slyšet
Konečně to bude slyšet

 

 

 

Volby v České republice provází zvláštní fenomén. Asi je to tím, že zpravodajská média jsou v rukách malého kroužku lidí (Čt, Čr, Babišova média) a ta jsou jednoznačně eurofanatická, takže dokáží zablokovat jakýkoliv jiný názor. Svoboda slova (mimo internetu a i tam už jsou lidé pronásledováni) je dnes v České republice na úrovni totality posledních deseti let před pádem komunistů. Lidé, na rozdíl od Francie či Anglie, totálně utlumeni a znechuceni ukrajinskou krizí, se k volbám akcelerací diskuzí nechystali. A televizní pod Moravcem byly komedií, kterou nikdo nesledoval. Vypadá to na záměr.

 

Vraťme se však k nadpisu. Právě na totální nesvobodě médií je vidět zmatenost voličů. Lidé v normálních volbách díky tomu, že nadnárodní ochrana Bradáčové, Ištvana a Šlachty dovolila vládní puč bez potrestání, totálně zdevastovala ODS, tuto stranu nevolili. Je potom normální, aby byli voleni lidé z ODS, kteří se na všem podíleli, chvilku před volbami se s ODS rozešli a dokonce Pospíšil (kovaný ODSák, který zradil) má nejvíce preferenčních hlasů? Že ODS je nyní ve všech stranách mimo komunistů, ti slušní v ODS zůstali nebo přicházejí a voliči volí členy ODS, které údajně pod nátlakem Ištvana nenáviděli?

 

I stále frekventované názvosloví, že kdo je proti EU a euru je extremista. Přitom excelentní příklad:   Babišovo ANO, založeno STBákem, později velkopodnikatelem za nevyjasněných okolností a doplněno členy ODS. Není co dodat!

Ano, toto je obludnost a zmatenost českých voleb či českých voličů.

A jak je to s těmi svazáky TOP 09.?

Není tajemstvím, že za komunistů vysokoškoláci měli jediný cíl. Vystudovat, zašít se v nějakém „výzkumáku“, kde nikdo nemusel předkládat výsledky v praxi a bylo na celý život vystaráno. Dnes až 78% dětí, studujících na vysokých školách (dětí rozumově a rozhledem) touží po odchodu do Bruselu, někde se zašít v bruselské administrativě a mít celý život vystaráno. Tací budoucí Teličkové – jako beztvárná hmota vezoucí se v hlavním unijním proudu, nekladouce nikomu odpor – prostě unijní šedá myš. Jsou to titíž, co volili davově  Karl zu Schwarzenberg neboli „Kcharla“ prezidentem a rekrutovali se převážně z kandidátů na práci v Bruselu.

Takže je jasné, že vítězem Voleb v ČR je ODS, svazáci TOP 09 včetně unijních médií.

 

A právě těch cca 75% lidí, co zůstalo doma a hluboce Bruselem pohrdá, na volby jednoznačně kašlalo. Stačí si ty občany poslechnout, stačí se zeptat nezkresleně na názor. K čemu tam chodit, když tam stejně nic nezmůžeme. Škoda. Médiím se podařilo krásně lidi zmanipulovat a totálně znechutit. Právě v těchto volbách by tyto hlasy společně anglickými, francouzskými a dalšími velmi dobře slyšet. Ale média to úmyslně tak znechutila, že nikdo k volbám nešel.

Ale za totality jsme také byli poslední, co komunisty smetl, avšak trvalo to prakticky už jenom týden. A to by si naši eurofanatici měli každý den připomínat. A žvásty Sobotky a Babiše při 18% účasti jsou bezpředmětné.

 

Mimochodem, proč vítězí logicky ve Francii Le Penová není třeba přílišné inteligence. Jeden z důvodů je zde:  Paříž, jak ji neznáte - odvrácená tvář - video

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Petr Fiala » Máme právo to vědět!
blog.aktualne.cz
V souvislosti s případem Jany Nagyové se na mě obrátil občan V. B. s následujícím sdělením a podnětem. Pro jeho důležitost s ním bezodkladně seznamuji veřejnost:

http://blog.aktualne.cz/blogy/petr-fiala...
=========================
Nevěděl jsem, že Petr Fiala bloguje. Denně klikám na ODS na liště a tak jsem se to nakonec rád dozvěděl. Jestli je to autentický dopis nebo mystifikace, není podstatné. Nepočítal jsem diskusní příspěvky, je jich nemálo. Jeden pro ukázku předkládám. Nenávist vůči ODS snad ze všech komentářů jenom kape. Přitom lépe se nedalo poukázat na fakt, že všichni lidé se v soukromí chovají jinak než na veřejnosti. Paul Johnson v knize Intelektuálové jim to dal pěkně sežrat. Jestli si dobře vzpomínám, tak třeba Karel Marx prej pěkně smrděl, asi hygiena ho zdržovala od psaní Kapitálu a Manifestu. Co bych dal za to, kdybych mohl odposlechnout, jak se baví Andrej Babiš se svou partnerkou - zejména, když i na veřejnosti mluví hodně lidově. A co takhle dělá potentní přeceda TOP 09 s Janou Vopěnkovou? Kromě prostorových odposlechů by mohly pobavit video záznamy, že, jaksi.

šašek z Jihlavy napsal(a):
Přecedo,
kdybyste se obrátil na zdejší vtipálky (Ládik!!!, Maximus, Jáchym nebo sám velký Pepa Řepa), aby vám to trochu zrevidovali, mohli jsme se aspoň zasmát. Tento výplod je k pláči, skoro je mi vás líto, přeci jen se na emeritního rektora a profesora(byť politologie) nehodí takto trapně se podbízet.
To už ten Komárek (ANO ten bývalý novinář) je na tom líp, když mu jeho role mouřenína zhořkne, dostane aspoň koblihu a šéf ho podrbe za ušima, na vás zbývá jen odér z exkrementů, které tu zanechali vaši předchůdci. S modrým ptákem se může pochlubit už jen Zahradil a Tošenovský, až budou utrácet své bohaté apanáže s lepšími klisničkami než odulá domina.

Libor Stejskal
Pane admine, to byl dobrý nápad nabídnout tomuto pánovi blog. Lepší nekrolog by nenapsal ani Pečinka. Trochu vás podezírám, že v tom byl záměr, ale výsledek předčil všechna očekávání. Těším se na pokračování.
26. 05. 2014 | 12:42

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...