Vítězem voleb v ČR jsou ODS, svazáci TOP 09 a česká média

Analýza Možná ten zdánlivě nesmyslný nadpis mnohým dochází, politologům a komentátorům jednoznačně ne. Takže se na volby v České republice podívejme blíže.  (V celé Evropě už drtivý vzestup normálních stran nikdo nezpochybní)

Konečně to bude slyšet
Konečně to bude slyšet

 

 

 

Volby v České republice provází zvláštní fenomén. Asi je to tím, že zpravodajská média jsou v rukách malého kroužku lidí (Čt, Čr, Babišova média) a ta jsou jednoznačně eurofanatická, takže dokáží zablokovat jakýkoliv jiný názor. Svoboda slova (mimo internetu a i tam už jsou lidé pronásledováni) je dnes v České republice na úrovni totality posledních deseti let před pádem komunistů. Lidé, na rozdíl od Francie či Anglie, totálně utlumeni a znechuceni ukrajinskou krizí, se k volbám akcelerací diskuzí nechystali. A televizní pod Moravcem byly komedií, kterou nikdo nesledoval. Vypadá to na záměr.

 

Vraťme se však k nadpisu. Právě na totální nesvobodě médií je vidět zmatenost voličů. Lidé v normálních volbách díky tomu, že nadnárodní ochrana Bradáčové, Ištvana a Šlachty dovolila vládní puč bez potrestání, totálně zdevastovala ODS, tuto stranu nevolili. Je potom normální, aby byli voleni lidé z ODS, kteří se na všem podíleli, chvilku před volbami se s ODS rozešli a dokonce Pospíšil (kovaný ODSák, který zradil) má nejvíce preferenčních hlasů? Že ODS je nyní ve všech stranách mimo komunistů, ti slušní v ODS zůstali nebo přicházejí a voliči volí členy ODS, které údajně pod nátlakem Ištvana nenáviděli?

 

I stále frekventované názvosloví, že kdo je proti EU a euru je extremista. Přitom excelentní příklad:   Babišovo ANO, založeno STBákem, později velkopodnikatelem za nevyjasněných okolností a doplněno členy ODS. Není co dodat!

Ano, toto je obludnost a zmatenost českých voleb či českých voličů.

A jak je to s těmi svazáky TOP 09.?

Není tajemstvím, že za komunistů vysokoškoláci měli jediný cíl. Vystudovat, zašít se v nějakém „výzkumáku“, kde nikdo nemusel předkládat výsledky v praxi a bylo na celý život vystaráno. Dnes až 78% dětí, studujících na vysokých školách (dětí rozumově a rozhledem) touží po odchodu do Bruselu, někde se zašít v bruselské administrativě a mít celý život vystaráno. Tací budoucí Teličkové – jako beztvárná hmota vezoucí se v hlavním unijním proudu, nekladouce nikomu odpor – prostě unijní šedá myš. Jsou to titíž, co volili davově  Karl zu Schwarzenberg neboli „Kcharla“ prezidentem a rekrutovali se převážně z kandidátů na práci v Bruselu.

Takže je jasné, že vítězem Voleb v ČR je ODS, svazáci TOP 09 včetně unijních médií.

 

A právě těch cca 75% lidí, co zůstalo doma a hluboce Bruselem pohrdá, na volby jednoznačně kašlalo. Stačí si ty občany poslechnout, stačí se zeptat nezkresleně na názor. K čemu tam chodit, když tam stejně nic nezmůžeme. Škoda. Médiím se podařilo krásně lidi zmanipulovat a totálně znechutit. Právě v těchto volbách by tyto hlasy společně anglickými, francouzskými a dalšími velmi dobře slyšet. Ale média to úmyslně tak znechutila, že nikdo k volbám nešel.

Ale za totality jsme také byli poslední, co komunisty smetl, avšak trvalo to prakticky už jenom týden. A to by si naši eurofanatici měli každý den připomínat. A žvásty Sobotky a Babiše při 18% účasti jsou bezpředmětné.

 

Mimochodem, proč vítězí logicky ve Francii Le Penová není třeba přílišné inteligence. Jeden z důvodů je zde:  Paříž, jak ji neznáte - odvrácená tvář - video

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

"Především je znát, že zlatá éra někdejších velkých stran, tedy ČSSD a ODS, je do budoucna poměrně nejistá. Jejich LOAJÁLNÍ JÁDRA JSOU SLABÁ, což se neprojevuje jen na výsledku, ale právě i na nízké volební účasti. Strany se mohou vymlouvat na nepopularitu Evropy, je nicméně i na nich, aby dokázaly voliče aktivizovat," dodal Tabery. /EuroZprávy cz./
==============
Článek stojí za přečtení, dokonce i s Taberym lze souhlasit.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...