Poprava nepohodlných je do očí bijící, přesto média mlčí. Proč?

 

Ne, že by to někdo někde nezveřejnil, ale souvislosti jsou už natolik viditelné, že i mlčení je obžaloba. Tyto pseudokauzy se točí kolem několika státních zástupců, několika policistů a nad nimi drží ochrannou ruku Zeman – prezident.

 

Pojďme si nejdříve pouze projít nejznámější popravy:

 

Začalo to Petrem Nečasem (ODS). Dobře, zapletl se, ale i největší bijci ODS nepopírají, že  jeho zásluhou se uvolnila vyšetřování různých kauz. Možná bychom si mohli připomenout i např. Kocourka (ODS), kdy tento zločinec pro všechna média je nevinný, ale to už nikoho nezajímá. Tři poslanci ODS, kteří odmítli hlasování, jsou nepřetržitě pronásledováni, byť se i po prolezení všech pytlů nic závadného nenašlo. To jsou ty notoricky známé kauzy. Ale co ty novější?

Alena Vitásková, dosazená Václavem Klausem a jejíž odvolání tvrdě vyžadovali Zelení. Ta hned v první den nástupu vyhlásila boj fotovoltaice a nesmyslné (nikoliv přirozené) biomase. Její nekompromisní vyšetřování neslo výsledky a je… Na ni podána žaloba od lidí na tyto zdroje napojené a z důvodu, že snad dokonce kradla, neboli za úplatu zamlčela několik připojení. Dokonce v době, kdy nebyla ještě ve funkci.

A co bývalý starosta Prahy 2 Jiří Paluska (ODS) , radní Aleksandra Udženija (ODS) , nynější místostarosta Jan Vaněk (ODS), současný radní Václav Vondráček (ODS) a bývalá radní Jana Babická (ODS). Tři dni před volbami do Evropského parlamentu, aby se po volbách zjistilo, že je to policejní zvůle a podvod. Kdo to režíroval?

A Česká televize přispěchala se zprávou, že Paluskovi hrozí deset let !!! vězení. A dokonce Udženija byla obviněna za období, kdy nebyla ve funkci vůbec!!

 

A co další kauzy? Svoboda (ODS) obviněn za Opencard, za tunel Blanka, byť skoro každý občan České republiky už se směje (s pláčem), že nemá s těmito kauzami nic společného. A co Marvanová, co generálové ve vězeňství a záhadné rošády Válkové, kdy ta si chodí pro povzbuzení opět k Zemanovi – prezidentovi i s Babišem.

 

A co nejnovější: Ředitel východočeského inspektorátu ČOI Jiří Pěkný, který odhalil kauzu chybných cen půjček na ojetiny (kolem 6 miliard). Odvolal ho ústřední ředitel inspekce Mojmír Bezecný.

Jistě, Marvanovou či Svobodu moc lidí nemusí. Přesto to smrdí.

 

Ty kauzy do očí bijící by už měl někdo rozetnout. Ištvan hledá střípky místo jasného zdůvodnění, proč byl nejdříve puč na vládu bez jakýchkoliv důkazů, proč ho kryje prezident Zeman a ten mu dává informace, proč, proč, samé proč, ale skutečná a vyčerpávající fakta se občané nedozvědí.

Souvisí s tím i výstavba jaderné elektrárny a zrušení výběru? Těch proč je příliš a média skoro mlčí. Proč?

Ale nikdy nesmíme zapomenout: začalo to pučem Ištvana a Šlachty a průnikem do výsostných práv voliče, garanta demokracie!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 2 roky

Jejich TV funguje, daří se ! Proč se to neprivatizuje ? Asi by nebyly TV-poplatky a šmejdi by se museli uživit !

Zeolit
před 2 roky

Koncesionáři, plačte!

Generální ředitel České televize Petr Dvořák dostane za loňský rok odměnu v plné výši, tedy 2,3 miliónu korun. Schválila to ve středu Rada ČT. Nárok na odměnu po splnění stanovených kritérií vyplývá z Dvořákovy manažerské smlouvy. Bonus ve stejné výši dostal i v předchozím roce.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...