Závěrečný rozsudek nad zločiny Ivo Ištvana a Roberta Šlachty

A odsuzuje Ivo Ištvana  k sedmi létům vězení v třetí nápravné skupině za zločin zneužití pravomoci, za lživou konstrukci o 150 milionech a kilech zlata a především za zneužití demokratického systému k svržení vlády.

 

Robert Šlachta zvaný „Přišité ucho“ se odsuzuje k pěti létům odnětí svobody za spolčení a napomáhání k výše uvedeným činům.

Oba musí zaplatit škody (gangsterské přepadení Nagyové v počtu 200 členného těžce ozbrojeného komanda, desetitisíce hodin zneužitých odposlechů, ohrožení dalších civilních osob a další náklady)

 

Rozsudek jménem republiky!

 

Tak nějak by měl vypadat výsledek snahy těchto dvou hochštaplerů právního neprávního systému, za naprosté zneužití vykradení trezorů a sejfů a předložení veřejnosti, že je to jako výsledkem Šlachtova zatýkání a tím svržení vlády!

Nečasova vláda  totiž měla předložit výsledky, jak si poradila se světovou krizí a měla předložit čísla k demokratickým volbám. Pučem tomu bylo zabráněno! 

 

Jak se k tomuto rozsudku došlo?

Jednoduchým porovnáním Ivo Ištvana: Pokud řidič autobusu udělal prohřešek, dostal tři roky natvrdo (mrtví cestující) a stačil k tomu jeden soudce a obsílka k soudu, zde na Nagyovou (jednu ženu) spotřebovali 200 těžce ozbrojených policistů v noci, s beranidly, naloženými vozy s municí a přepadení sídla vlády. K tomu je třeba zázemí, operační důstojníky, kteří vše koordinují. (Zde u prvního rozsudku a těžko věřit, že z roční podmínky by druhý soudce dal 10 let natvrdo, je evidentní, co tato dvojce dělala) Tuto škodu musí Ištvan nahradit státu.

Robert Šlachta: stejně jako důstojníci za uposlechnutí Nagyové dostali vyhazov z práce, navíc za zcizení 150 milionů a mnoho kil zlata, které  použili ve svůj prospěch: tvrdili, že jsou tyto stovky milionů součástí zločinu, aby obhájili přepadení Nagyové a Nečase, ale přitom to jsou peníze soukromé, s touto minikauzičkou nespojitelné.

Náhrada škody je za bezdůvodné použití nejtvrdších policejních složek k přepadení a vydírání jedné ženy!

Tvrdá vazba je za zneužití moci, za zneužití represivních složek,

Patnáct let nedostali z důvodu přihlédnutí k prozatímní bezúhonnosti těchto dvou pachatelů. Nižší trest nelze dát, protože zneužili celý národ k politickému puči.

 A takto by měl znít demokratický rozsudek v právním státě.

Nyní fakta:

Výše popsané je trestný čin očima laika s porovnáním jiných trestních činů.

 

Nevíme, na čí popud puč byl vykonán. Snad se to už brzy dozvíme. Těžko uvěřit, že by to byla pouze snaha soutěžit s Bradáčovou o nejvyšší funkci. Co je však zarážející? Fantastické výsledky ekonomiky, které dostala do vínku tato polobolševická vláda, jsou neuvěřitelné. Česká ekonomika v 1. čtvrtletí rostla rychleji než předpokládal předchozí odhad. Hrubý domácí produkt mezičtvrtletně vzrostl o 0,8 procenta a meziročně stoupl o 2,9 procenta

Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/ceska-ekonomika-rust-1-ctvrtleti-2014-dtw-/ekonomika.aspx?c=A140701_090506_ekonomika_hro

Odmítání eurovalu se bleskově změnilo v opak, přislíbeno Evropské unii co nejbližší přijetí eura a přijetí každé vazalské smlouvy. Je snaha přijmout zákon ČNB, aby dcery zahraničních bank (rakouské Erste a dalších) mohly kdykoliv odebrat peníze z kas a poslat peníze za hranice. A další tlaky na českou vládu narůstají.

Vážně toto vymyslel jeden Ištvan s pomocí jednoho Šlachty?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Franta
před 2 roky

A pokud odvolací orgány rozhodnutí Obvodního soudu pro Prahu 1 nezvrátí, měl by podle bývalého státního zástupce Ištvan rezignovat. Setrváním ve funkci by kompromitoval celé státní zastupitelství. „Jako úřední osoba by s ohledem na svá nabubřelá a sebevědomá prohlášení možná mohl čelit i trestním oznámením pro zneužití pravomoci úřední osoby,“ říká Antl.

Zeolit
před 2 roky

Já se snad z toho picnu:
Bývalý primátor Liberce odešel od soudu volný. Vůbec ho neměli žalovat, vzkázal soudce
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

Jagg
před 2 roky

Nejvyšší státní zástupce by buď měl jednat, nebo odstoupit!!!

Zeolit
před 2 roky

OT, omlouvám se.

Dnes v časných ranních hodinách překročily mírové sbory OSN hranice Ukrajiny. Rada bezpečnosti v souladu s rezolucí RBOSN č. 1479 rozhodla o vytvoření mírové mise pod názvem Prozatímní správní mise na Ukrajině - UNUK. Hlasování (v poměru 12:3) se uskutečnilo na základě přímé žádosti prezidenta Porošenka a podpory EU.

http://maj.blog.idnes.cz/c/415929/Slunce...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...