Proč Babiše nezajímá 200 miliard? Je v nich zainteresován?

 

 

Poslední odpověď z Ministerstva financí je už tak arogantní, že jediná cesta k dohledání cca 200 miliard je pomoc silnějších médií mimo Mf DNES a Lidové noviny patřící ministru Babišovi.

 

Což se také stalo a je otázkou, zda nejít i trestní cestou.


V příloze jsou texty v celé velikosti pro kvalitní přečtení i z HN.

Na toto se snažím upozornit více jak rok. Zatím byla odezva formou "neotravujte, Evropské fondy nechte na pokoji." Vyšší moc - Brusel - je neomylná a občanům do toho nic není. Občané, jste nám povinni platit, ale co se s vašimi daněmi stane, nemáte právo vědět, říká EU a potažmo naše nová vláda, či část minulé, které říkáme Eurofanatici.

 

Babiš nám v čt 24 ukazuje, jak úúúúžasně vysoutěžil papírky do počítače a ušetřil 10 tisíc, zatímco 200 miliard ho nezajímá.


Pane ministře Babiši, to není soutěž "vtipnější vyhrává"!

To, co popisuje konečně pani Bastlová, redaktorka Hospodářských novin (viz dole přílohy) , je jenom menší část neuvěřitelné zlodějny, horší než RVHP. Další materiály už jsou předané. A pravděpodobně oslovím i Svobodné, Piráty a pod., kteří Evropské unii nelezou do konečníku. Princip totálního zločinu, za který by se nemusel stydět Kožený i s Brežněvem dohromady, už nelze dělat na koleně a proto všechno předávám profesionálním institucím.

Následný dopis stojí za přečtení. V něm Babiš ústy ředitelky Ondráčkové tvrdí, že materiály a čísla mi byly předány. Přestože jsem v žádosti napsal, že mi minule nebylo nic předáno, protože se to nesleduje a tyto miliardy jsou zbytečně vyhozené, odpověď z ministertsva financí si můžete přečíst sami.


Kopie originálu, není co dodat.

 

 

 

skenovskenovskenovskenovskenov

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

OT
Clinton soudí, že Obamova zahraniční politika se v současnosti řídí heslem „nedělejte hlouposti”. Nicméně ohledně intervencí v cizině je prý příliš opatrná. „Velké národy potřebují organizační principy. A 'nedělání hloupostí' není organizačním principem,” myslí si exministryně, která podle dostupných informací bude za dva roky kandidovat na post amerického prezidenta.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...
======================
To je parádní eufemismus, pro vojenskou intervenci "velké národy potřebují organizační principy."

Axiom č. 1 - Velkým národem jsou pouze Američané.

Zeolit
před 2 roky

Per Pokorný předává štafetu dohledání nákladů obsluhy unijních dotací novinářům/profesionálům. Držím mu palce. Za vynaloženou námahu by měl dostat metál.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...