Kdo stojí za zvláštními dodatky čtk a čt24?

 

Vystoupí li Petr Hájek (Protiproud a bývalý kancléř prezidenta Václava Klause) v čt 24, je označen jako radikál, zakladatel konspiračních teorií a spiklenec, protože má diametrálně odlišné názory od mainstreamového proudu.

Hájek tvrdil, že sestřelení letounu letu MH 17 nepomohlo separatistům a Rusku, ale naopak Kyjevu a USA. Což je možné brát jako důkaz, kdo za tím mohl stát.

Následně se podíváme na ECHO 24

Nizozemští experti se vrátí na místo pádu malajsijského boeingu

kde je velmi rozumně popsáno, co se přihodilo a autentická slova, co se musí dále udělat, aby se snad mohl najít viník. Opakuji: aby se snad mohl najít viník!

Dnes zveřejněnou první zprávu nizozemské vyšetřovací komise Rutte označil za důležitý dokument, který je ale jen "prvním krokem na dlouhé cestě". Konečné výsledky vyšetřování lze podle nizozemského premiéra očekávat až příští rok.

 

A mezi text je vsunut tento dovětek:

 Při katastrofě, kterou pravděpodobně způsobila raketa země-vzduch odpálená z míst kontrolovaných separatisty, zemřelo 298 lidí, většinou Nizozemců.

Rozesláno všem redakcím a podepsán:  9. září 2014 |

 

MF DNES také
MF DNES také

Takže proč dále pátrat.? Ten někdo "čtk" má jasno, z míst kontrolovaných separatisty to nejspíš byla raketa země - vzduch zvaná BUK. Tato zpráva obíhá už mnoho týdnů, dnes se prý potvrdila, pouze časem zmizí slovo pravděpodobně a v podvědomí zůstane, že za smrt mohou Rusové, Putin a zločinci, zvaní separatisté.

Že expertíza vyslovila jasnou zprávu, že letadlo nezpůsobila závada letounu, výbuch bomby uvnitř či chyba pilota a nic víc? No a co? Ten "čtk" má jasno a všechny deníky, či internetové servry to tak prostě oznámí. Co si s výsledkem vyšetřování kazit náladu.

Neměl by se ten čtk, co zprávu rozesílá a doplňuje, představit?

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...