Americké drama: lesbickému páru se narodilo černé dítě

A chtějí se soudit, že si špatně prohlédly spermii? Nebo špatně souložili (y)? Vážně je ten americký svět normální? Kam až se dostane zrůdnost fanatického rasismu  a antirasismu v USA?

Kdyby se nejednalo o strašně vážnou věc experimentu s dětmi, bylo by to k smíchu. Bohužel americká společnost vytváří absurdní situace, že hraničí až se zrůdností!

Kdo zastaví úchyláctví a zrůdnosti USA?

Paradox: lesby žádají toleranci, vynucují si děti, ale v okamžiku, kdy najednou mají vychovávat černé dítě, probudí se v nich totální rasismus a dokonce žalují spermabanku.

Co by udělalo ústředí v Bruselu nebo v Bílém domě v USA, kdyby heterosexuální pár se soudil o černé dítě? Lesby mají nějakou protekci a dokonce žalují rasisticky spermobanku, že je černé dítě tragédie?

Těch otázek je příliš a nikdo to nedomyslel. A výše otázky jsou psány ironicky úmyslně, protože to může být závažný problém i u nás. (Prý černouška milují) Co se dle amerických médií skutečně stalo?

Lesba Jennifer Cramblett z Ohia se s Amandou Zinkon  rozhodla, že se nechá oplodnit uměle. A po devíti měsících se jim narodilo černé dítě. Prý své dítě milují, ale dítě trpí. Spermobanka popletla kyblíčky a bílý lesbický pár si koupil černou spermii. A to je už na každou společnost zatraceně zrůdný čin.  Dvě lesby se nechají naočkovat, mají se chovat jako táta s mámou a ještě si popletou kyblíčky, takže nakonec porodí černouška. Samozřejmě okolí už to bere jako zrůdnost, úchylnost či dokonce zločin proti přírodě a dávají to lesbickému páru patřičně najevo. Takže nakonec trpí všichni. Lze se divit, že pro malého černouška to je zoufalé?


Ale dejme si stejně závažnou otázku: máme trestat okolí, kterému se z kšeftu s dětmi otevírá kudla v kapse (obrazně) a z šílené hry na tátu a mámu, naočkované spermiemi se jim zvedá žaludek? Budou se prodávat prášky proti tomu, aby se lidé uklidnili, když vidí dva líbající se fousaté chlapy - dva gaye, zaučující holčičku k pohlavním hrátkám? (Protože stejně jako lesby mají i gayové stejná práva a pohlavní život musí potomky naučit.) Jak? Jak v takové zrůdné rodině ukázat dětem přirozený život a rozmnožování?

2 White Ohio Women Sue Over Sperm From Black Donor ...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Václav Semerád
před rokem

Anonymní spermabanky povedou jen k rychlé degeneraci. Co zabrání hromadným incestům, když budou mít v jednom městě všechny lesby stejného dárce a po městě tak bude pobíhat 60-80 bratrů a sester, kteří o tom ovšem nevědí? Nebude trochu problém, když dcerta lesby (také lesba) porodí se svým anonymním otcem svou sestru? A ta opět porodí svou sestru, takže celý řetězec banička-matka-dcera bude mít jednoho otce? Ani šlechtici takhle rychle nedegenerovali!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...