Co je rasismus dle Romea.cz? Rom přepadl vozíčkáře...

 

 

Myslíte, že je rasismus v nadpise Roma na vozíčkáře? Normální občan by řekl, že je to daleko více zrůdnost. Ale přečtěme si informace kompletní a obvinění z ROMEA.cz

 

 

 

 

 

Oficiální verze dokonce i na ROMEA.cz

„Byl jsem napaden zezadu Romem za cílem ukradení mobilního telefonu. Mám lehký otřes mozku a policejní ochranu,“ napsal podle iDNES.cz ve středu novinářům třiadvacetiletý vozíčkář Lukáš Král, nasazený na ostravské kandidátce hnutí ANO na pátém místě. Násilník ho měl chytit  zezadu za vlasy a udeřit hlavou o zadní madlo vozíku. Pak mu vzal mobil z ruky a utekl pryč. Král okamžitě informoval policisty, kteří po chvilce útočníka zadrželi. "V současnosti je osmnáctiletý muž obviněn z trestného činu loupeže a jeho sedmačtyřicetiletá společnice z trestného činu podílnictví. Kriminalisté v tuto chvíli podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obou obviněných do vazby," řekla iDNES.cz ostravská policejní mluvčí Daniela Vlčkovává. (Tudíž potvrzeno)

 

Normální člověk by řekl, že komunita dokonce i na ROMEA.cz by to odsoudila. Zrůdnost přepadení vozíčkáře je neuvěřitelná. Omyl, sice to přiznali, ale daleko větší zločin je nepřiměřeně po přepadení řvát!


Přepadený je rasista, neboť tvrdil, že má otřes mozku, ale má pouze otřesený mozek, lze pochopit dokonce z veřejného zdroje ROMEA.cz. Ba co víc, dokonce je to kolektivní rasismus, který nabádá dle slov:  „... násilní romové se mají bát nás!!! ne my jich“.


 

Toto je napsáno na ROMEA.cz - hrozné provinění, horší než přepadení...

Novináři z iDNES.cz ale zjistili, že informace, které předal Král médiím nebyli úplně pravdivé. Král například tvrdil, že má policejní ochranu, ale policisté uvedli, že to není pravda.  Lukáš Král dále tvrdil, že lář u něj konstatoval otřes mozku. Z fotokopie lékařské zprávy však novináři z iDNES.cz zjistili, že to není pravda.

A končí to:

Na druhou stranu za konkrétní trestný čin je zodpovědný konkrétní člověk. Princip kolektivní viny je nepřijatelný," uvedl ředitel organizace ROMEA Zdeněk Ryšavý.

Jenomže nastává  absurdní situace, kdy přepadený a dokonce vozíčkář, který prostě řve do světa o špíně Roma, který ho přepadl, je nazván rasistou, že řval příliš! Navíc je odmítána kolektivní vina. Přitom, já však všude i na ROMEA.cz nečtu, že by měli být Romové pronásledováni. Jestli mě zrak nešálí, čtu: násilní romové se mají bát nás!!! ne my jich

Čtu si opakovaně: násilní romové

a ještě jednou, ať se ujistím: násilní....

Takže kdo lže, když čtu: ne Romové, ale násilní Romové...



Mimochodem, takto se prezentují těžce pronásledovaní Romové, jak o České republice hlásají do světa: stačí se podívat na snímky a video. Navíc, co by se stalo, kdyby takto lidé vyřvávali pod okny romské komunity?

Mohli by si tyto akce dovolit, kdyby zde vládl americký  Ku-klux-klan Wikipedie?

Opět z ROMEA.cz

videoRoma Pride 2014: V Praze se sešli Romové k Pochodu hrdosti. Zahráli jim Terne Čhave

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Miroslav Ježek
před 2 roky

Já se spíš pozastavím nad slovy ředitele Ryšavého. Princip kolektivní viny je nepřijatelný," uvedl ředitel organizace ROMEA Zdeněk Ryšavý. Tady mě ale zaráží, že se organizace Romea tvrdě nepostavila proti rozhodnutí evropského soudu, v případě DH a ostatní, proti České republice. Tento soud nepotrestal jednotlivce(pokud se vůbec někdo něčím provinil), ale odsoudil Čechy, Moravany a Slezany jako celek. Podle tohoto soudu jsou všichni občané vinni ze segregace 18ti romských dětí. Jak je možné, že takovýto evropský orgán připouští kolektivní vinu, zatímco nás celá Evropa přesvědčuje o tom, že je nepřípustná??? A Romea, potažmo další neziskové organizace, vyžaduje naplňování tohoto rozsudku, místo aby bránila naší republiku. Chci jen dodat, že zařazení dítěte na praktickou školu není možné bez písemného souhlasu rodičů. Hanba organizaci Romea a jí podobným.

jumbo
před 2 roky

ha, pařátek už objevil barvičky a různý typy písmenek

Zeolit
před 2 roky

Mimo téma:

Americký prezident Obama zřejmě zklamal Jefima Fištejna. Měl jinou představu o pomoci ve válečném tažení Ukrajiny proti Doněcku, Luhansku. Křehké příměří mu nevoní. MÍR, to není jeho "priorita". Kromě této ukázky, celý článek stojí za přečtení, nebude to ztráta času. Lze tam nalézt překvapivé názory Američanů o Američanech. Není to "propaganda" Hlasu Ruska...

Liberální časopis New Yorker dokonce podrobuje Obamovu administrativu přísné kritice: „Podle všeho se exekutivní moc domnívá, že smí obcházet pravidla, jimiž je podmíněn vstup do války, jednoduše tím, že bude veřejně popírat, že se jedná o válku. Zároveň vláda dělá vše pro to, aby soulad její pochybné praxe s ústavou nemohl být nikým ověřen, a odvolává se na nutnost rychlého vstupu do nevyhlášené války.“ http://virtually.cz/journal/?q=potrebuje...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...