Rusko má lék proti ebole, licenci na celém světě zabijáci z USA?

Už na několika místech se testují úspěšně léky oproti ebole. Pod tvrdými sankcemi tomu však USA brání, zatímco sta lidí v Africe umírají! Jsou americké zisky víc, než lidské životy?

 

Liberijský lékař podal patnácti nakaženým pacientům lék, který se používá na léčbu HIV. Všichni, kteří ho dostali v prvních pěti dnech nákazy, přežili. Zemřeli pouze dva nemocní, kteří medikament dostali později. V okamžiku, kdy mu bylo ostře vytkmuto, že to není schválené: „Náš lid umírá a bavit se o studií nemá význam. Jsem lékař a dělám, co mohu, abych zachránil lidské životy,“ upozorňuje.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/liberijsky-lekar-leci-ebolu-lekem-na-hiv-f0g-/zahranicni.aspx?c=A140927_140925_zahranicni_bse

A co Rusko? V lécích se točí obrovské miliardy. Lze se divit výroku Čerešněva?

Ruské vakcíny se podle šéfa parlamentního výboru pro vědu a výzkum Valerije Čerešněva zrodily v novosibirském Státním výzkumném ústavu virologie a biotechnologie a ve vojenském vědeckém zařízení s krycím názvem Zagorsk-6, které je umístěno v obci Sergijev Posad u Moskvy. "Vakcíny jsou k dispozici, jinou otázkou je, zda existují mezinárodní dohody o jejich využití v ohniscích nákazy," vysvětlil Čerešněv.

(Jak to bylo s panikou ptačí chřipky, prasečí chřipky a obrovských objednávek Tamiflu?)

Pokud si k tomu dáme náhodu a záhadu, že zrovinka, kdy se začaly v Africe zkoušet léky na ebolu z americké firmy, tak zrovinka v tom státě a v tu dobu se epidemie rozšířila. ...USA tvrdí, že to je náhoda a nemají s tím nic společného… Ale prý už tam posílají armádu v počtu tří tisíc. Budou ebolu léčit samopaly?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 2 roky

Zeolite, US poslalo 3000 vojáků do Afriky, o žádném léku nic nevím ! Co tam ti vojáci dělají - asi ty země mají velké přírodní bohatství . US je materializované zlo ! S tou ebolou to nebude žhavé - běží foto z amerického letiště s "nakaženým" pacientem. Všichni v ochraných oděvech, jenom jeden v civilu. Taky jedna "nakažená" cestovala po US, kontrola ji pustila do země ! Jinak doporučuji http://svobodnenoviny.eu/sokujici-prohla...

Karlík
před 2 roky

Nějak mi to připomíná šílené krávy a kde jsou? Nemoc šílených krav je asi všude....

Zeolit
před 2 roky

Re: Ještě k té ebole...
Autor: Pavla Boublíková Datum: 14.10.2014 11:00

Jo, třeba mi Pařát odpoví :-)

Já si totiž myslím, že je to kravina, pomluva USA - a nemlich totéž by se stalo Rusům, kdyby se dostavili do Afriky s jakoukoliv pomocí, akorát že zase z druhé strany. Takže se raději drží zpátky.

Zeolit
před 2 roky

Další reakce:
Re: Ještě k té ebole...:
Autor: J. Jílek Datum: 14.10.2014 10:54

Rusko má lék a Kanada posílá tisíce dávek do Afriky....když dva dělají totéž a není to totéž...

Zeolit
před 2 roky

První reakce:
Re: Ještě k té ebole...
Autor: Pavla Boublíková Datum: 14.10.2014 10:52

"zrovinka, kdy se začaly v Africe zkoušet léky na ebolu z americké firmy, tak zrovinka v tom státě a v tu dobu se epidemie rozšířila" - tomu nerozumím.

Resp. rozumím tomu tak, že se vyskytly ojedinělé případy eboly, a v důsledku používání amerických léků se pak ebola rozšířila - tak bych se ráda zeptala, jakým mechanismem (jakým konkrétním působením léků) se to mělo stát?

Zeolit
před 2 roky

Dám odkaz na Neviditelného psa. Jsem moc zvědavý na reakci... bunga bunga!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...