Volby vyhrál zločin: mohutnost a podpora přisátí k cecíku dotací!

 

Ani ANO, ani Babiš volby nevyhrál, ale cecíky, neboli struky EU. Pokud si seřadíte dle náchylnosti k EU a prosazovaní dotací je výsledek jasný. Kdo nejvíce saje jako násoska, je v čele, kde nejvíce je proti, zaujímá opačný konec. Tabulka je přesná - zkuste si to!

 

 

 

 

Proč by Babiš nepřihodil na platy 100 miliard , když to není z jeho peněz?

 

Tak rozhazuje, těm přidá a těm přidá, moje to není, blbečkové plaťte, těm přidá a těm přidá…

 

ANO, bude líp: největší násoska na EU dotace – praktický vítěz

TOP 09 – v Praze druzí: Schwarzenberg totální eurofanatik včetně strany s EU a nikdy jinak

ČSSD  - dělící se o první, až druhé místo: podporovatel EU s nataženými sosáky na dotace

A KDU-ČSL je stranou, která půjde s každým, kdo dá….

ODS je napůl ryba, napůl rak, takže se potácí níže. Trochu kritika EU, trochu poníženě prosím…

Na opačném konci jsou Svobodní a jim podobné strany, které nesmí kritiku zločinu dotací v médiích zveřejňovat, nebo pouze omezeně! Zatím.

Je lepší ukazatel voleb, než míra dotací, podpora dotací a přerozdělování a lokajství k Evropské unii? A že hlavní média, pokud si mají sáhnout na peníze poplatníků, musí skrblit s pravdivými informacemi, ale 95% musí zajistit hlásnou troubu EU, USA a NATO? Dokonce i Slováci lépe (pravdivěji) občany informují!

 

A je ještě jedna příčina: pokud je světová krize, nebo krize, zaviněná okolními státy, stejně to odnese stávající byť i třeba výborná vláda. Voliči nehledí, co bude zítra a zda šetření je vlastně výhra. Voliči chtějí vidět výsledky hned teď a okamžitě. Takže bylo snadné shodit vládu Ištvanem v době, kdy trajektorie ekonomiky se obracela, ale pro občany byla kapsou nejprázdnější.

 

Vláda Petra Nečase udělala nejtěžší a nejšpinavější práci v úklidu ozdravění ekonomiky a Babiš s jeho partou + další vládní strany sklízejí plody šetření. A eurofanatická média to nepřetržitě zdůrazňují: za Babiše bude líp…

 

I když Německo už naznačuje, že pravda může být jinde. Budou na jaře z důsledku krize nové volby?


Doplnění: nehodnotím kvalitu kampaně. Jedná se o vize a systémy. A kdo má šanci jít s vizemi na veřejnost v majnstreamových médiích. Jednoznačně má Václav Klaus pravdu:

Vyjádření Václava Klause k výsledku voleb

Tisková sdělení, 12. 10. 2014

Po proběhlých volbách vidím překvapivě mnoho spokojených, kteří hledají úspěch v jedné parciální věci, zatímco určující celek zamlčují. Tímto celkem je prohra nás všech, prohra politiky a vítězství apolitické oligarchie.

Volby rovněž poukázaly na krátkodechost a jednorázový charakter marketingových politických projektů (TOP09, Úsvit). Zároveň se potvrdilo, že fundament politických stran (ODS, KDU-ČSL) existuje, ale že je třeba jej daleko více prodávat.

 

Václav Klaus, v Praze dne 12. října 2014


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Pro upřesnění uvádím zmińovanou přednášku J.Bobošíkové:
https://www.youtube.com/watch?v=P1MRiSIH...

Zeolit
před 2 roky

Z diskuse na NP.

Re: kéž by se tak stalo, amen:
Autor: B. Volarik Datum: 13.10.2014 8:18

Samo se nestane. Proč, myslíte, že trávím o sobotách několik hodin šlapáním betonu jakožto "Precint Captain" a klepu na dveře registrovaných Republikánů? Připomínám jim nutnost zúčastnit se voleb, ujišťuji sebe a je, že znají jména kandidátů, do formuláře zapisuji výsledky mých rozhovorů... To, co teď řeknu, se netýká vás, pane Gramblička ... On je trošičku rozdíl mezi kecáním u piva a vytrvalou DOBROVOLNOU prací ve prospěch naší věci. Ani samotné trávení času na schůzích nevydá žádoucí plody. Organisování lidí v drobných skupinkách, domácí besedy, to je cesta správným směrem.Je až s podivem, kolik postarších lidí, někdy ani ne zcela fit, se věnuje dobrovolné službě před volbami. Jedině tak se dají vyhrát volby a 4. listopadu: Hin sa hukáže!
=================
Doufám, že ve volebním roce 2017 v ČR se najdou podobní nadšenci jako B. Volarik a budou pracovat ve prospěch ODS. V posledních volbách se potvrdilo, že Občanští demokraté jsou jedinou autentickou pravicí. Držím prof. Petru Fialovi palce.
Uspět nebude jednoduché. Hlavní deníky jsou v rukách oligarchů Babiše a Bakaly. ČT je v rukách Vykasaných kalhot. Logicky se nabízí využívání Internetu.
Už v roce 2009 Jana Bobošíková na YouTube oslovila víc jak 300 tisíc návštěvníků, kteří shlédli její přednášku na VŠ v Č.Budějovicích. Přednášela o nebezpečí, které hrozí z ratifikace Lisabonské smlouvy.
Pravicoví voliči si musí uvědomit, že Češi spíše volí doleva. Tím spíš musí ostatní přesvědčit, že nabízejí lepší řešení. Hlavně, nechtějí zadlužovat nastupující generace. Ti mladší by si to měli uvědomit. Bunga bunga!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...