ECHO24.cz? Největší zklamání v mediálním světě nových médií - prezident Zeman

 

 

Zkusme si rozebrat červené karty pro prezidenta Zemana a povolání na kobereček velvyslance Počucha v Kyjevě.

 

Nic nebrání nesouhlasit s prezidentem Zemanem, nic nebrání popsat situaci na Ukrajině. Ale!

 

 

 

 

Fakta: USA z nějakých příčin vybírají do České republiky stále stejné typy. Nikdo neví proč. Velice ostré, nekompromisní a bezskrupulozní. Proč?

Norman L. Eisen: Jeho rodiče jsou američtí židovští imigranti.

Andrew H. Schapiro: Narodil se v Chicagu v židovské rodině.

Oba se snaží tvrdě prosadit zvyšování výdajů na zbrojení. A zatímco Eisen zablokoval internetové aukce léků, aniž by byl vypovězen a ještě se tím chlubí, Schapiro je prý dokonce nejlepší dealer amerických zbraní dle amerických lobistických kritérií.

A tito dva lidé, bývalý a současný velvyslanec USA se drze navážejí do našeho prezidenta, uražejí a špiní, jako by byl jejich poskok, lokaj, jakýsi burš. A to skutečně není. Je to náš prezident a námi volený (byť já ho nevolil).

 

A co to má společného s ECHO24?

Místo, aby věcně rozebírali redaktoři tohoto média, co je pravdou a co smyšlenkou, připojují se " k jediné a správné myšlence" jak dehonestovat toho, kdo veřejně neplive na Rusko a Putina. A podpásově:

Rozdávání červených karet i organizování demonstrace proti prezidentovi Miloši Zemanovi 17. listopadu zinscenovaly stejně jako revoluci na Ukrajině Spojené státy. S odvážným tvrzením opírající se o „tip čtenáře“ přišel server aeronet.cz.

A proč to je pochybné?

Nikoliv, že by se snažili redaktoři rozporovat údaje, že na zásilce je patrné a čitelné, komu byla zásilka vytisknutých červených pamfletů adresována. Je to Šárka Kadlecová, aktivistka a bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví.“ Což by někdo, chtěl li by se dopídit pravdy okamžitě, nenechal bez odezvy a dotyčnou kontaktoval.

Ale ECHO24.cz  smázlo aeronet.cz. jinak:

Ruská propaganda je v něm patrná ve zprávách z politiky a ekonomiky („Obama ve škodovce jezdit nebude, Rusové ano! i v běžných článcích o Spojených státech („Policisté v New Yorku uškrtili za bílého dne speciálním chvatem otce 6 dětí“).- což je jednoznačně tendenční a protiamericky zaujaté.A především proruské. 

Není jedno, jaké jsou to zprávy, ale zda se zakládají na pravdě?

 

A nenávist k prezidentu Zemanovi? Klidně si dovolil říct, že (opět píše ECHO24.cz):

"Občanská válka na Ukrajině se musí pravdivě pojmenovat. Je to doopravdy občanská válka. Může se z ní stát i ruská invaze. Zatím je to občanská válka mezi dvěma skupinami ukrajinských obyvatel."
rozhovor pro stanici Frekvence 1, 5. září 2014)

 

"Sankce vůči Rusku jsou neefektivní. Pokud by došlo k ruské invazi na Ukrajině, jsou sankce nutné a to včetně vojenských opatření."
rozhovor pro stanici Frekvence 1, 5. září 2014)

 

"Zatím nebylo prokázáno, že na Ukrajině je ruská invazní armáda. A já beru vážně prohlášení ministra zahraničí Lavrova, že tam žádní ruští vojáci nejsou. Úvahy o tom, že tam sice jsou, ale jsou na dovolené, mně připadají poněkud komické, protože v současné době je východní Ukrajina asi nejhorší místo na dovolenou."
rozhovor pro stanici Frekvence 1, 5. září 2014)

 

"Pan premiér (Bohuslav Sobotka - pozn. red.) by měl počkat až se prokáže, zda Rusko skutečně vstoupilo na Ukrajinu. Pokud něco nevím jistě, tak se k tomu nevyjadřuji a mlčím. Invazní armáda se totiž neskládá z několika stovek dobrovolníků, ty by postřílela i naše česká armáda během jednoho týdne."
rozhovor pro stanici Frekvence 1, 5. září 2014)

Takže první část ECHO24 připadá normální a druhá, výroky prezidenta, které nelze zpochybnit, dokáže redakce zironizovat? A záhadné obsazení velvyslanectví USA se zvláštními úkoly nikoho nezajímá?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...