Americký výzkum dle CIA: okovanou botou testovat hlavičku dvouleté holčičky

 

 

 

Americké horory, americké školství, americký Hollywood, filmy a příklady, jak nakopávat děti do hlav, řezat motorovou pilou, zrůdnosti, sadismus a návody, jak se společností dál.

 

 

 

A Karafiátovi "Broučci" jsou na indexu sexismu a americké pomatenosti


To je západní budoucnost?

Vyhnali jsme bolševismus a gulagy, aby přišlo západní pedofilství a sadismus?

Zvláštní hra Jeremyho Howarda z americké Oklahomy s holčičkou, maličkou Kiylou, která měla oslavit druhé narozeniny. Ani těch se nedožila. Hrál si s ní, jako ukazuje každý druhý film z Hollyvoodu, každý druhý debilní film z této produkce: Bezbrannou holčičku, dceru své životní partnerky Amandy, popadl, vyhodil ji do vzduchu a  v letu ji nakopnul do hlavy. Na nohou přitom měl boty s okovanou špičkou. Pak holčičku vzal, mrsknul s ní na gauč a půl hodiny si jí nevšímal.

Policii následně oznámil, že se o ní staral: oživoval jí tím, že jí lil do krku vodu. Měsíc před tím měla holčička zlomenou nožičku.

Ale kdo je vinen těmito zrůdnosmi a sadismem, když to vidí v televizi od rána do večera? A nyní jdou další americké seriály, jak "slečny" kopou do hlaviček také se stejným způsobem a ta dítka dělají zázračné čáry kolem sebe. Nebo stejně tak kopají do mužů...

Zazračná a nádherná díla americké výchovy!

Převzato:

Court Records Reveal More Details In Death Of Norman ...

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Napsal uživatel Zeolit dne So, 12/13/2014 - 13:53. Virtually

Ano, "Jsme v kritickém bodě: Lidé na Západě zvedají hlas proti válce." Nemohu mlčet! Kdo mlčí, souhlasí! Rozlišujme, co je a co není důležité! Diskusní blábolení o ničem, je luxus. Bunga bunga!
====================
Ubráníme se?
Hlavní roli v ní hraje ekonomické vydírání ignorující principy mezinárodního práva (tzv. hospodářské sankce) a – média. Rozpoutala se obludná jednostranná informační válka, propaganda goebelsovského stylu: Kdo nejde s námi, jde proti nám! Kdo neopakuje primitivní protiruské lži, je Putinův agent! Tak jsou i u nás nálepkováni již mnozí. Mezi nimi bývalý prezident Klaus, současný prezident Zeman – nebo třeba i náš Protiproud. Každý takový „zločinec“ – podle míry důležitosti – je vystaven obrovskému tlaku.

Nepřeceňujeme svou skromnou roli v tomto protiválečném zápase. Ale tu, kterou máme, se s maximální odpovědností vůči již statisícům našich čtenářů pokoušíme držet. Také proto jsme symbolicky 17. listopadu, bez ohledu na obtíže a nemalé náklady, s kruhem odhodlaných spolupracovníků vypravili do světa ruskou verzi Protiproudu – tenký hlas volajícího na poušti.

Cítíme jako svou povinnost zprostředkovat obyčejným ruským lidem informace o tom, že to, co se na ně valí z hlavních médií Západu, není skutečný hlas celé veřejnosti. Že třeba my velmi mnozí ve střední Evropě – včetně Slovenska, Rakouska a Maďarska – a nyní i Německa – se na Rusko nedíváme jako na nepřítele. Že chápeme, jaká hra o život se tu s námi právě hraje, a jsme připraveni jí čelit – tak, jak každý může a umí. V našem případě OTEVŘENÝMI INFORMACEMI a NÁZORY.
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/po...

Zeolit
před 2 roky

Je to prkotina, ale... V posledních dnech mě otravuje volání z čísla 552 319 913. Poprvé jsem hovor přijal, ale hrála tam hudba. Každý den se volání opakuje. Odeslal jsem SMS, v které jsem prosil, abych nebyl obtěžován. Dozvěděl jsem se, že zadané číslo není pro ČR. Neměla by ČR chránit své občany i v takových "detailech"? Není ďábel skryt právě v těch detailech? Zjistil jsem, že na toto číslo si stěžuje řada občanů, nejsem výjimka.

Před možností stěžovat si na lampárně, volím Pařát dnes...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...