Fico měl pravdu s válkou kolem nás a jestli to Putin neustojí...

 


Ne, psát dnes dlouhé výčty je zbytečné. Region kolem nás je ve varu. A USA sem přesouvají další zbraně! Do Polska, pobaltí, na Ukrajinu, je obklíčeno západní Rusko...


Co bude dál? Evropský Majdan, kdy už dnes hoří auta v ulicích Řecka, Švédska, Belgie... Francie se potácí a je bez peněz. A množství zbraní kolem nás neuvěřitelně stoupá. Přísun z USA je obrovský a Rusko už sem otáčí zbraně také.


Jestli to Putin nezvládne, může nastat masakr. USA jde o život. Dluhy už nezvládají. A jedině větší válka jim to umaže. Proto Putin vlétl na Krym, aby si kryl záda od Černého moře. On to věděl.


Jsme raněni slepotou!


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Dobrý večer, milá Veroniko, podpořte diskuzi i na Virtually, aby nebyla tak zamrzlá. Paní Dědečková připouští "svobodnou" diskuzi, až se kolikrát divím. Chodí tam v poslední době dvě ženy. Šauerová a Verča. Obě mě mají rády, víte jak se to říká... Jsem už mnohaletý chatař na netu, hned tak mě nic nerozhází, ale občas slyšet názorovou shodu, by potěšilo. Určitě byste se tam neztratila a v tom femina klubu by to aspoň bylo 2:1.
Tak hezky bych ta přání nikdy nenapsal... Krásné Vánoce a příští rok v MÍRU.

Zeolit
před 2 roky

Vážená Veroniko, i já Vás srdečně pozdravuji, rád Vás tady na Pařátu vidím. Nechcete se zúčastnit diskuzí opět i na Virtually?

Veronika
před 2 roky

Dobrý večer, milý Zeolite, na Virtually je diskuze docela zamrzlá, já mám ráda tento web, je svobodnější.
Přeji všem pokud možno krásné Vánoce, svět bez válek
a nenávisti a opravdu mírové soužití národů. Já vím, zní to
jako z minulé doby, ale dnes, věřím, že tohle obyčejné
přání je neobyčejně aktuální. Těším se na Vaše další
komentáře a zdravím Vás.

Pavel z Teplic
před 2 roky

Nevím Veroniko, zda svobodnější, ale narazil jsem na něj asi před měsícem. Nerad píšu, ale čtu rád. Politice moc nerozumím, ale mám stejné pocity, jak jsou zde popisovány skutečnosti. A zdá se mi, že severočeská Mladá Fronta většinou lže. Tady je to nějak srozumitelnější a vypadá, že je to pravda. A byl jsem mezi těmi, co demonstrovali za čistý vzduch za komunistů. Takže komunista jsem nebyl. A i mě se nelíbí opačný nátlak. Mějte se hezky.

Zeolit
před 2 roky

Pavle a všichni další, prosím, pište. Každý názor, který jde od srdce je cenný. Jsem důchodce, který má času habaděj a navíc mě "politika" zajímá od mládí. Trávím hodiny na netu a hlídám, aby mně nic neuteklo. To ale nelze žádat na lidech, kteří chodí do práce, anebo od lidí, které "politika" přímo odpuzuje - i když nikdo před ní neuteče...Zdravím do Teplic.

Zeolit
před 2 roky

Vážený Enigmo, předpokládám, že jste ten, který se objevoval na Virtually. Měl jsem k Vám úctu, jako ke všem lidem, kteří se zmohou na víc, než na zaměstnanecký poměr /to byl můj celoživotní osud u jednoho podniku, do kterého jsem nastoupil v roce 1958 a v roce 1996 jsem odešel do důchodu/ a vy jste se uplatnil v tvrdé konkurenci na Západě a časopis Enigma, to bylo snad také Vaše dítě.
Poslouchám projev TK prezidenta Putina. Pokusím se Vám později vysvětlit můj postoj, který se změnil od událostí na Ukrajině. Zdravím.

Veronika
před 2 roky

Vážený Zeolite, také jsem kdysi ráda četla komentáře na Virtually od Enigmy, ale pochybuji, že tento je shodný
s tím chytrým pánem kdysi. Zřejmě jde jen o stejný nick,
protože tento "chytrý pán", chytrostí ani slušností zrovna neoplývá. Jsem ráda, že sympatizuji s vašimi názory, zvláště s těmi, na dění na Ukrajině. Srdečně Vás zdravím.

Zeolit
před 2 roky

Napsal uživatel Zeolit dne Út, 12/16/2014 - 23:41. Virtually

Mám plné ruce práce, abych si ohlídal těch pár šušňů co máme po bankách! Financím/zlatu nerozumím, počkám si, až mi to VIKI vysvětlí. Má u mě černý puntík, tak dlouho nás nechává v nejistotě. Na jeho radu jsem před časem nakoupil pěknejch pár kilo zlata, bát se prej nemusím, tutově to půjde nahoru. Moc se mi líbí oživení a radost na Virtually a NP, nevím jak to je jinde, vzhledem k pádu rublu. Škodolibost je přeci něco tak lidského. Já si chvilku počkám, prej kdo se směje naposled, to prej je důležité.
Pro zdejší experty postuji takovou tabulku, vůbec tomu nerozumím, ale líbí se mi, jak to vesele mrká. http://www.usdebtclock.org/ Bunga bunga!

Enigma
před 2 roky

Zeolitku, napsal bych vážený, ale neměl jsem dosud tu čest.
Je zaujímave, kak vy houfujete. Vidím, že na Lubjance se vesele tancuje, zatímco FED úpí.

Je to možné ?
před 2 roky

Enigma, to vy tak vášnivě fašisticky diskutujete na Echu 24,
a spolu s Martinem Svitavským a dalšími zabedněnými nenávistníky vyvoláváte u čtenářů pobavený úsměv ?

Zeolit
před 2 roky

Napsal uživatel Zeolit dne Út, 12/16/2014 - 23:02. Virtually

Pánové, komu by se to kromě mé maličkosti také líbilo?
=============
Stredoeurópska federácia

V Európe jednoducho treba prepriahať, morálne je opotrebovaná, treba sa vrátiť späť, kým nebude neskoro. Ukrajina je stratená krajina, po menovaní novej vlády s cudzincami je to jasné, toto si totiž nenechá vnútiť ani Somálsko. O to viac treba pracovať na novej „strednej Europe“ (Mittel Europa), ktorú by tvorili Slovensko, Rakúsko, Maďarsko, Česko , Podkarpatská Rus a Srbsko. Stredoeurópska federácia založená na spolupráci národov, suverénnych štátov, bez komisárov , desiatok tisícov úradníkov a bez nezmyslov, ktoré odtiaľ vychádzajú. A bez amerických tútorov. A bez vojenských aliancií. S vlastnými menami. Inak po krachu plánu „ Ukrajina“ hrozí, že tieto štáty budú bité medzi dvoma mlynskými kameňmi až do ich zániku, to je totiž plán“ B“ americkej stratégie a NATO potrebuje v týchto krajinách marionetky, ktoré budú stáť v pozore. Niečo ako baltické krajiny.

Spoločný výstup z EÚ a NATO nie je až taký veľký problém, pretože EÚ by vlastne skončila ako projekt, ktorý sa neosvedčil. To je jediná šanca pre Európu, jediná šanca, aby nedošlo k jadrovému konfliktu, do ktorého máme byť dotlačení. Podobné usporiadanie by Rusku nevadilo, skôr naopak. Tieto krajiny by totiž mohli obchodovať tak s Ruskom, ako aj s Čínou, aj s Francúzskom či Nemeckom a ďalšími krajinami severu či juhu Európy. USA by museli pochopiť, že si svoje problémy nemôžu riešiť na úkor iných krajín. Krajiny islamu by tiež pochopili, že končí éra jednopolárneho sveta a už im nikto do ich života nebude zasahovať a nebude im nútiť cudzie hodnoty pod rúškom demokracie. Protiproud

Veronika
před 2 roky

Odporná, ubohá politika EU a USA. Je hnusné, jak se
radují někteří naši "lidé" z toho, že jiný národ krvácí.
Nebude dlouho trvat a i my budeme krvácet. Celý svět bude krvácet. To se vážně někomu líbí ? To jsme vážně hluší a
slepí ? To jsme vážně tak hloupí a ubozí v té naší nenávisti ?

Jirka
před 2 roky

Ano Veroniko... Ale co s tím?

Enigma
před 2 roky

Já bych věděl. Masturbovat.

Karel Vyhnálek
před 2 roky

Já třeba už nemám důvěru v klasická média a chodīm například sem. Tady je to věrohodnější. To už jsem poznal.

Petr Pokorný
před 2 roky

Děkuji, pane Vyhnálku. Pokoušíme se s přáteli nenalétnout na kdejaký podrazový materiál. A někdy je to těžké, i oni už vědí, že jim jdeme "po krku" a tak se nás snaží oblafnout dalšími mediálními fígly. Například nyní se to dělá tak, že některá redaktorka nevystrčí nos z redakce, ale píše autenticky jako navrátivší se zpravodajka. Zdánlivě přímá excelentní zpráva a pak se najde původ a překroucená doplnění. Nebo "mezi řádky" autentická fakta jak to bylo za bolševika!

Enigma
před 2 roky

Zdravím pařátku. Tak co rubl, stoupá, jako tvůj. Nebo jde dolů, jako můj. Už se těším na zlatý rublík a směnitelný pouze s Yuanem. Takzvaně kalhotky za šprndu.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...