Bestiální, nacistické řádění špiček CIA pod patronací George Bushe v Guantanamu

 

Dvě tváře USA: úžasná do roku 1945, zrůdná po…

 

Po roce 1945 se tento systém jako sliz  rozlézá po všech územích, kam USA vloží svoji ozbrojenou přátelskou pěst. Kdo skutečně nyní ovládá tu bývalou, překrásnou a svobodnou zem: USA?

 

USA do roku 1945 měly tvrdé podmínky k imigraci. A do roku 1945 to byla zem svobody  a demokracie. Pak někdo převzal banky, někdo převzal zbrojní průmysl a pak začal vývoz té nové poválečné svobody za vlast USA. A kam přišla americká svoboda, už nikdy mír nenastal a Pentagon sílil a sílil. Projděme si chronologicky podle spravedlnosti. Trochu se to vylepšilo za Reagana a Thatcherové, ale pak byl pád střemhlav. A ten marast nyní puká jako vřed.

 

V USA to není boj levice s pravicí, není to boj a „blaho člověka“. Je to boj o to, jak nejdéle udržet informace, které jako vřed praskají a smrdutý hnis vytéká na povrch. Je to očista USA!  Ale bude těžká, velice těžká. Pokud George Bush a další nedostanou doživotí, těžko se s tím svět vyrovná! Dokud se nezjistí, kdo byl v pozadí masového zabíjení George Bushe, těžko se s tím svět vyrovná!

 

A neoddělujme Snowdena, je to součást systému převzatého do USA po roce 1945! Ten pronásleduje všechny občany dokonce i ve vlastním státě! Al Kaida jsou pouze výmluvy zrůd z CIA a jejich pomocníků z vzorce gestapa! A jehož bestiálním vrcholem je Bushovo Guantanamo!

 

 

A co Irák? Na vrub masového vraha George Bushe je totální počet obětí: 1 366 350 !!  Pak generál Powell a George Bush oznámili: spletli jsme se, na obrázku to vypadalo jinak!! Zdokumentovaná „nevynucená“ násilná úmrtí civilistů:
Iraq Body Count (2009): 95 158 – 103 819

 

Navíc je celý svět  přes Google, Facebook a další teroristické americké slídiče šmírován a pronásledován! A vše pod kontrolou CIA a jeho odnoží!!

 

Stačí se podívat, jak se ta nová svoboda z USA jako mor rozlézá po celém západním světě. Genderová šílenost, rasistický fanatismus, nesmí se oslovit děvče veřejně, protože je to harašment a může být kriminál, stupidní feminismus a zrůdná korektnost,  ženy ženám plodí děti, slipové pochody po ulicích, napodobující soulože mezi úchyly do konečníků, placení whistlebloweři neboli práskači…

 

Podívejme se konečně pravdě do očí, sakra!

 

Vážně je takové drama kvůli nicotnostem a výhrůžkám z vrtání, jak kulantně popisují majnstreamová média v České republice?

Vždyť by se jim vyslýchaní za takovéto plácanice vysmáli. Vážně se na to pani redaktorko Žilková umírá? Vážně když pohrozí, že vám strčí prst do konečníku, hrůzou zemřete, pani redaktorko iDNESu Autoři: Věra Žilková? Nejméně jeden zadržený byl podle dokumentů terčem sexuálního vyhrožování s pomocí násady od koštěte. Zpráva popisuje například to, jak agenti při výsleších vyhrožovali zapnutou elektrickou vrtačkou…. A to je vše? Děláte ze čtenářů iDNESu idioty?

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vyslechy-cia-muceni-sexualni-vyhruzky-predstirana-poprava-terorismus-1n6-/zahranicni.aspx?c=A141209_133437_zahranicni_vez

 

Zde jsou fakta: ti lidé nebyli atentátníci. To byli sousedé podezřelých, ti byli ve vyšetřovací vazbě jako byste byla vy, redaktorko Žilková, kdybyste byla spatřena se sousedem, co zabil… Dokonce 26 neprávem obviněných!

 

  1. Nejméně pět lidí muselo vydržet rektální rehydrataci, což je metoda zavodnění organismu. Bez lékařského doporučení nebo jakékoliv diagnózy.
  2. Nejméně tři zadržení si vyslechli výhrůžky na adresu svých rodin. Dozorci je děsili, že zraní jejich děti, znásilní jejich matky nebo je podříznou.
  3.  Jiného vězně nechali nahého, odpírali mu jídlo, mlátili ho také do citlivých oblastí, jako je břicho. Musel stát v poutech 54 hodin. Když dostal léky na otoky, mučení nedostatkem spánku bylo rozšířeno na 102 hodin. Čtyři hodiny se směl vyspat a pak musel vydržet vzhůru dalších 52 hodin.
  4.  Další muž musel vydržet ve stísněných prostorách a v noci ho nutili neustále chodit. Skončil s artritidou, která ho omezí po zbytek života.
  5.  Přibližně třicet lidí dostávalo tekutou stravu. To byl i případ Palestince abú Zubajdá, který je podezřelý z organizování cest pro špičky Al-Káidy v Afghánistánu. Mělo mu to zabránit, aby při waterboardingu zvracel.
  6.  Chálid Šejk Mohamed byl podroben waterboardingu 183krát. Členové CIA z týmu, který vyslýchal tohoto vězně, došli k závěru, že technika není efektivní
  7. Další technikou bylo, že nahému vězni dali přes hlavu kapuci a táhli ho chodbou. Mezitím mu uštědřovali rány
  8. Rahman později zemřel na podchlazení v listopadu 2002, jak ukázala pitva. Nechali ho nahého pouze v mikině, od pasu dolů na sobě neměl nic. Krátký řetěz mu umožňoval jen sedět na studené podlaze.
  9. Další technikou bylo věšení za zápěstí. Jeden zadržený takto visel 22 hodin denně, aby byl zlomen jeho odpor.
  10. Zubajdá po jednom z výslechů zůstal ležet bez hnutí. Po zásahu lékaře přišel k vědomí a dostal ze sebe velké množství tekutiny. Někdy byl vyslýchán i celých 24 hodin.
  11.  Jedna ze zpráv CIA popisuje, že "obědové menu" se skládalo z hummusu, těstovin s omáčkou, oříšků, rozinek. Vše bylo "rozmixováno a rektálně vpraveno". Jídlo se podávalo konečníkem!!!
  12. - Podle zprávy bylo přinejmenším 26 z celkem 119 zatčených zadržováno neprávem!! Procházeli ale také drastickým mučením s potěšením mučících zrůd.

Podíleli se na tom Poláci, záštita míru dle Lecha Walesy s atomovou bombou v ruce?

Jednoznačném a je to prokázáno. Proto je jejich strach obrovský. Proto žádají rakety, americké vojáky na svém území, raketové základny a radary. Jejich strach je už dnes pochopitelný. Nacistické zrůdnosti se děly dokonce vedle nás!

Zvláštní zpravodaj OSN pro lidská práva a boj proti terorismu Ben Emmerson vyzval k trestnímu stíhání představitelů administrativy prezidenta George Bushe mladšího a CIA, kteří naplánovali a schválili brutální výslechy. Senátní zpráva podle něj ukazuje, že „šlo o jasnou strategii zosnovanou na nejvyšší úrovni Bushovy administrativy". „Z pohledu mezinárodního práva jsou USA právně vázány tím, že odpovědné postaví před soud," dodal Emmerson v prohlášení.

Klikni:

Zde je celé znění této zprávy v originále


Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 2 roky

Vadí mi, jak někteří komentátoři toto shazují. Je nutné rozlišit dva momenty: pokud chytnu teroristu ( a jedno jest, z kterého státu) námitky asi nebudou. Terorista nezabíjí jako trest, ale zabije i nevinného, tudíž i na něj může být použito cokoliv. Ale zde se jedná o podezření, vyšetřovací vazbu, že by někdo něco mohl vědět a mučí se, zda něco neví. A když neví a je nevinný, má prostě smůlu. Nechť si každý představí syna, manžela, bratra v této situaci, že se náhodně připlete, nebude zabiják a terorista a takto bude mučen. A o tom je výše článek a to shazování promiňte pitomých komentátorů děsí!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...