Poučení z krizového vývoje: Babiš, Google, Čína, Rusko, arabské jaro

 

 

Kdy se i tobě ztracená vláda věcí tvých zpět se k tobě navrátí?
Kdy se i  k tobě ztracená vláda věcí tvých zpět  navrátí?

 

Co spojuje tato jména a pojmenování? Napadlo vůbec někoho, jak je vše provázané? Zdá se někomu, že se u nás krade méně než před rokem? Že státní zakázky jsou bezúhonné?

 

Nesmysl, fígl tkví v tom, že médiokracie si vybírá své prominenty a oběti!

 

Krize v České televizi, spacák Ruml – rok 2000

 

Co bylo hlavním námětem a jak složité bylo vystvětlit západním médiím:

My nechceme západní, určenou svobodu. My chceme skutečnou svobodu.

 

  Západní novináři zírali: co to je, ta svoboda? Nechápali….

 

Tehdy se to ještě uhájilo. Pak jsme vstoupili do Evropské unie, na všechny, kteří chtěli skutečnou svobodu a ne svobodu předurčenou vládami USA a EU byl zahájen frontální útok a v roce 2013 se to podařilo: svoboda zásluhou americké ambasády, Ištvana a Bradáčové byla svržena a nastoupila ta „správná, americko-unijní svoboda“  vykasaných nohavic a pražské kavárny. Havlisté se dostali násilně k moci za vymyšlených korupčních pseudokauz.

Totalitní svoboda sovětská se vyměnila o totalitní svobodu americkou.

 

Přenesme se o tisíce kilometrů dál, na Ukrajinu

 

Východní Ukrajina nechce americkou svobodu, ale svobodu. A tito lidé jsou dokonce přesvědčeni, že svoboda bude lépe hájena pod ruskou federací, než válečnou, fašistickou americkou svobodou. Svobodou nátlaků a vydírání, ozbrojených konfliktů a výhrůžek. A za to padlo stovky obětí. Proto je Krym, Donbas, Doněcká a Luhanská  lidová republika

Ani Maďarsko už nechce tu záhadnou, americkou svobodu kontrolovanou CIA a FBI, Izraelem a jejich složkami. I Maďarská vláda je plná výhrůžek a osočování, dokonce vydírání.

 

Přenesme se o další tisíce kilometrů dál – arabské jaro

 

I tam je vnucována americká svoboda, svoboda vydírání, osočování z korupce, zabíjení a střílení. A po nástupu této americké svobody jsou rozvrácené země, obrovské násilí, zoufalí lidé, zhroucené ekonomiky. Zatímco údajní diktátoři, pod kterými byl mír a prosperita byli odejiti, zabiti a zlikvidováni, nastává hromadné zabíjení, ekonomický rozvrat, sebevražedné atentáty a zoufalství.

 

Mysleme si o Babišovi, co chceme, ale…

 

Samozřejmě se u nás krade stejně, možná ještě víc. Státní zakázky jsou ještě v horším stavu. Ale vymyšlené peníze západu na dluh, vývoz do Ruska a Číny nám pozvedl ekonomiku, takže se dav zklidnil. A především: Babiš, poučen tím, že média v rukou zahraničí, podporovaná šmírováním Googlu a oblbováním zpravodajských služeb a financováním americké vlády dokáží rozvrátit mnoho prosperujících ekonomik prostě a jednoduše tato média koupil. Tím otupil hlavní hrot, který se bouřil proti Klausovi, Nečasovi a skutečné svobodě zásluhou Komárků, Pehů – prostě vykasaných nohavic, jak se pejorativně říká a mohl by se obrátit proti němu.  Je to dobře, nebo špatně? Čas ukáže…

 

Čína zarazila Google

 

A i Rusko zvažuje, poučeno špínou USA  z rozvrácených států, kdy USA mají informace okaždém z nás zásluhou Google či Facebooku, kdy USA znají všechny pohyby, vše, co si píšeme zásluhou mailů, tím, co říkáme přes Skype, všechny intimní diskuze a americká vláda může kohokoliv z nás vydírat!  

To je ta americká svoboda, kterou nechceme. My chceme svobodu, která zde byla od roku 1990  do vstupu do EU. I Číňané odmítají vydírání americké špionážní skupiny, Google, které předává všechny maily americkýcm centrálám a jehož důkazy předal veřejnosti Snowden. A další a další státy odmítají tu  americkou pseudosvobodu prošpikovanou tisíci mrtvých a zničených životů!

To není konspirační příběh. To jsou fakta, která každý z nás zná. Pouze se většina vzpírá uvěřit tomu, že svoboda, tak nádherná a prostá, založená na americké půdě se zhroutila a stak se z ní totalitní, vydírací systém, před kterým se třesou všechny státy světa, všichni občané světa. Dokonce natolik, že utíkají do náručí Ruska, přestože vědí, že dnešní Rusko není ideální.

Ale dnešní Rusko je 100x lepší, než americká svoboda hromadných vražd, zabíjení, atentátů a leteckých pum o tisících mrtvých z vybombardovaných měst.

 

Ne, to tedy ne, my odmítáme svobodu americkou, svobodu zabijáků, svobodu práskačů a vydírání, svobodu strachu a hrůz!  My prostě chceme…

 

Svobodu bez přívlastků!


Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Rok po Majdanu::
Autor: J. Matuška Datum: 30.12.2014 11:49

A mnozí začínají chápat - a především dosti hlasitě říkat - že NÁHLÝ protiruský obrat německé vlády, která byla zpočátku spíše zdrženlivá, nemá značku made in Germany: Opět jim bylo docela drsně připomenuto, že Německo je dodnes fakticky okoupovanou poraženou zemí, jejíž vláda je v okamžicích krize pouze loutkou v rukou amerických spoluvítězů Druhé světové války. Jenže rozumnější z Němců /VIZ. DOPIS 60 OSOBNOSTÍ, který jsme narozdíl od hlavních médií uveřejnili" vůbec neláká představa, že se mají stát - tentokrát ne vlastní vinou - opět BERANIDLEM, přes nějž si v ovzduší konfrontace jaderných velmocí bude Washington řešit své FATÁLNÍ PROBLÉMY, PŘEDEVŠÍM DOLAREM. /Protiproud/

Tento článek Petra Hájka je spíše než "Malé ohlédnutí" ohlédnutím velkým. Budu jenom rád, když se jeho úvahy v roce 2015 nepotvrdí. Bunga bunga!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...