Václav Klaus jako persona non grata v CATO: Gruzínci napadli Rusy

 

 

Kdo je skutečný lhář?
Kdo je skutečný lhář?

 

 

"Čtyřmiliónová Gruzie napadla stočtyřicetimilionové, jaderně vyzbrojené Rusko?"  ironicky se ptá Martina Weise na ECHO24  Andrej Illarionov - Rus a Putinův kritik. Dnes žije v USA a působí ve washingtonském CATO Institute, libertariánském think-tanku, kde má čestnou funkci a kde býval častým hostem také Václav Klaus. A právě Illarionov je podle všeho mužem, který se o ukončení spolupráce s Klausem postaral.

 

 

 

Překrásná ukázka, jak "tleskači USA" pozmění texty a manipulují veřejností


A pod tímto textem je ještě jedna krásná ukázka v diskuzi od

Sylva Sauerová - proti gustu žádný dišputát...

Přesto mě trošičku zaráží, že co se nepodařilo prokázat komisi,  tato žena jednoznačně a přesvědčivě ví. Za druhé je mi jedno, zda to Václav Klaus řekl soukromě, či veřejně. Pouze je pravdou, že onen Rus to veřejně tvrdí a já tvrdím, že Klaus dementní není, takže určitě ani v soukromí toto neplácá. Za třetí Miloši Zemanovi ujedou nervy a první nechá střílet na NATO a USA. Neboli tak to tvrdíte v obráceném gardu. Dále statistiku v ruce nemám, takže nemohu potvrdit, kolik procent lidí zahodilo knížku KSČ a stalo se neochvějnými obhájci USA, ale prokazatelně to nebyla jedna výjimka a disidentů bylo málem víc po roce 1989, než občanů České republiky.... A poslední, pani Sauerová je podraz a hnus z vaší strany: pokud napíšete o okupaci vojsk tak zrůdně... Kdyby to takto řekl, já bych ho proklel. Ale on doslovně řekl toto:

Viníkem okupace Československa v srpnu 1968 nebyl podle
prezidenta Václava Klause ruský národ, ale expanzivní komunismus v Sovětském svazu. "Oběti komunistického totalitního režimu byly i miliony Rusů a spolu s nimi i příslušníci dalších národů a národností tehdejšího Sovětského svazu," řekl prezident.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/klaus-v...

A Gruzie:

V e-mailových odpovědích pro MfDnes Václav Klaus odsoudil gruzínský útok na Jižní Osetii, vraždění civilistů v oblasti i masivní nasazení ruské armády.Zdroj: http://www.lidovky.cz/klaus-neni-zlata-gruzie-a-zle-rusko-dut-/zpravy-domov.aspx?c=A080815_103624_ln_domov_ter


Chápete tu špínu, kterou zde podrazem roznášíte? A já jeho slova podepíši. Sovětští komunisti tvrdili, že je u nás kontrarevoluce a poslali sem vojska, která neuměla číst ani psát. Osobně na Pankráci u kina Revoluce jsme se o tom přesvědčili. Byli v šoku, že je nikdo nevítá. Oni nás přijeli osvobodit a my je vyháněli. To jim bolševici namluvili!!! Lžete a je to hnus.

A takto se lehce zneužívá propaganda, když se vypustí slovíčko a jinde se pozmění.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Falešný prorok A. Illarionov je perlou CATO institutu.: NP
Autor: J. Matuška Datum: 28.12.2014 11:59

Ruskou politiku vůči Ukrajině hodnotí Illarionov jednoznačně jako projev neoimperiálních koncepcí, jež jsou v kruzích kolem Putina diskutovány již dlouho. Předpověděl fáze ukrajiinské krize včetně anexe Krymu a rozruch vzbudil názorem v rozhovoru pro deník Independent, že výhledově je v PUTINOVĚ HLEDÁČKU NEJEN UKRAJINA, BĚLORUSKO A BALTSKÉ ZEMĚ, ALE I FINSKO. /Echo 24.cz/

Divil bych se, kdyby Václav Klaus nereagoval na výroky Andreje Illarionova. Vždycky je dobré slyšet i druhou stranu. Jeho výčet, co je výhledově v Putinově hledáčku, je tak absurdní, že v Cato institutu by mu měli umožnit vyšetření na psychiatrické klinice /samozřejmě, že by mu značné náklady, které jsou v americkém zdravotnictví běžné, institut měl hradit/.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...