Generále Pavle, držte hubu! Nejste v době SSSR! A co rok 1945?

Nechcete vysvětlit, než nastoupíte k NATO, co se stalo v Iráku, Afghanistánu, Sýrii, Lybii, Nigérii, na Ukrajině…? Ropa, ropovody, strategická místa...

 

Uvědomte si, vojáci jsou na ochranu občanů, nikoliv na vraždění civilistů a přepadávání států, či odvolávání civilních politiků!

 

Nejdříve bystě měl vysvětlit, proč umírají naši vojáci v cizině, proč vy občanům vyhrožujete za oslovení žoldáci, dokonce za názor, že žoldáci prostě umírají, že v souvislosti zabíjení civilistů a teroristických válek USA vojáci vrací medaile, aby si zachovali čest nejen v České republice a odmítají nést zodpovědnost za vaše zločiny, s kterými se už netají ani americké noviny v říši zla: USA!

 

Za všechny tyto zločiny v zájmu USA bystě měl pokorně vystoupit před veřejnost a omluvit se civilnímu obyvatelstvu v asijských státech, které jste bezdůvodně pozabíjeli! (Nic to nemění, že naši tam jenom zabíjející vojáky chránili, či ošetřovali)

 

Měli byste vysvětlit, proč se USA ukrývají pod hlavičku NATO při bombardování civilních cílů, proč nejste schopen vystoupit s prohlášením, že vinou USA a zabijácké CIA jste zmasakrovali země, kde dnes umírá každý den tisíce civilních obyvatel, protože jim USA, Anglie a Francie rozvrátily bombardéry celou státní strukturu, pozabíjeli jejich představitele a dnes je tam totální rozvrat!

 

Měl byste se plazit po zemi a prosit Boha za odpuštění a ne vyskakovat před občany České republiky!

 

Americký humanitární rukopis na východní Ukrajině, v Jugoslávii, v roce 1945 v Praze...

 

Proč neobviní OSN prezidenty USA z válečných zločinů?

 

Zvláštní omyly jsou už od druhé světové války doménou USA. Náhodně vybombardovali plzeňskou Škodovkupražskou Kolbenku, různá letiště, rafinerie a důležité dopravní uzly

 

Na konci války v únoru 1945!

Prý to byla strategie, jak vyhnat Němce z Drážďan.

A že se pletly zrovna nad nejprůmyslovějšími městy a závody?

Praha: následky byly tragické. Nálet stál život 701 lidí a dalších 1 184 osob bylo těžce zraněno. Další dvě perutě, 25 letadel, bombardovaly Most, a dalších dvanáct Plzeň… Všechno omyly a náhody….

 

prý německý průmysl
prý německý průmysl

 Ostrava - 29. srpna 1944

Operaci provedlo čtyři sta bombardérů Liberátor americké 15. letecké armády. Cílem bylo narušit průmyslové a vojenské objekty. Cílem Američanů byly železárny, doly, železniční uzly a muniční sklady, avšak bomby dopadly i na centrum nebo do městských částí Vítkovice a Zábřeh. "Úplně zničeno bylo 123 domů, dalších 1500 poškozeno, jen v Ostravě zemřelo 400 lidí. Částečně zasaženy byly Vítkovické železárny a chemické závody…

 

Vše, co prý oslabovalo Hitlera…

Noční nálet na Chomutov, 194 obětí bombardování Záluží a pár hodin nato britský nálet na Pardubice.

I Irák byl omyl. Chemické zbraně nebyly. Prostě se Američané také spletli. I Sýrie byl omyl. I Lybie byl omyl..

 

5.8.2012 - Sýrie

Prezident USA Barack Obama podepsal tajné nařízení, jež povoluje CIA a dalším americkým tajným službám, aby poskytovaly pomoc odpůrcům režimu Bašára Asada v Sýrii. (Reuters)

A náhodou se tím vyzbrojili šílenci ISIL…

Afghanistan

Nálet NATO ve východní afghánské provincii Lógar zabil asi 17 lidí, včetně žen a dětí. Útok před úsvitem zaměřený na bojovníky v oblasti zasáhl svatbu. Fotograf Associated Press na místě incidentu uvedl, že viděl těla pěti žen, sedmi dětí a šesti mužů nakupené v uzavřených nákladních vozech. 

 

Nigérie - má bohaté zásoby ropy - Nigérie je pátým největším světovým vývozcem. Denní těžba této suroviny činí více než 2 miliony barelů. Náhodně tam vzniká terorismus, takže musí pomoct USA. Vzniká šílená skupina Boko Haram, zabíjí vše živé, USA nasazují armádu. I my se prý přiživíme. Excalibur dodá nigerijské armádě tanky pro boj s radikálními islamisty z hnutí Boko Haram. Kromě tanků odletí z ostravského letiště i transportéry a raketomety za 200 milionů korujn. A už se kšefty hýbají.

Stále stejná režie a stále stejné důvody. Ropa a nebo cesty ropy, průmyslové oblasti, letiště…

 

Bild: Poradci operací na Ukrajině jsou důstojníci CIA a FBI

4 Květen 2014 - Ukrajina

Masakry a zabíjení. Jak z kopíráku. Obviněn. Putin a Rusko. V Doněcku se podle TV Rossija24 schyluje k závěrečné fázi operace. Nasvědčují tomu údajně přípravy ukrajinské armády. Ta obklíčila město, ze kterého se nelze dostat.

Opět tenkrát psala pravdu, na rozdíl od západní propagandy! USA to nakonec pod tlakem přiznaly!

 Jenomže ukrajinští vojáci dezertují a většinou prcchají do... Ruska! (Část do Kyjeva, dodejme spravedlivě)

Je rok 2015

Z klenotu jsou trosky. Letiště v Doněcku je jako Ukrajina

 

Letiště Doněck
Letiště Doněck

 

 

 

 

 

 

 

 

I letiště v Luhansku je v troskách. Za ukrajinskou armádou s americkými poradci je spoušť a zkáza!

 

Letiště v Luhansku
Letiště v Luhansku


1.února 2015

Nejméně 13 ukrajinských vojáků a 17 civilistů zahynulo během uplynulých 24 hodin v potyčkách a ostřelování mezi proruskými separatisty a vládními silami na východě Ukrajiny.

 

 

 Ukrajinské úřady označují povstalce za teroristy. Jak jinak.….

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Jak ale řecký problém řešit?

Dá se zakrýt profinancováním, přelitím masou peněz. Provokoval jsem v Německu myšlenkou, že kdyby naši sousedé souhlasili a začali posílat do Řecka jako fiskální transfery tolik peněz, kolik jako každý rok ještě dnes posílají do oblastí bývalé NDR, tak je Řecko v pohodě, jako je dnes oblast bývalé NDR. Do bývalé NDR se totiž dvacet let posílá tolik, kolik Řecko dostalo v roce 2010 nebo 2011. Tedy zhruba 110 miliard eur. Jestli jsou všichni tak neuvěřitelně solidární, jak o tom mluví, tak to mohou posílat a žádný řecký problém by nevznikl. To samozřejmě asi není standardní názor.
http://www.klaus.cz/clanky/3700

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...