Nejtěžším kalibrem proti terorismu je... Pravda! Krym, Janukovyč a USA

 

V Černém moři v lednu operuje velitelské plavidlo USS Mount Whitney. / US Navy
V Černém moři v lednu 2014 operuje  plavidlo USS Mount Whitney. / US Navy
A nabízí údajnou pomoc!

Nyní přichází dokument prezidenta Putina, jak to bylo s Krymem a Janukovyčem. Nechme stranou technikálie, tím ať se baví Rusové a zpravodajci. A zaměřme se nejen na základny, ale i na námořní plavbu a ohrožení Ruska.

Pro nás není důležité, jak ale kdy se Krym dostal pod ruský stát,  zda lžou Američani v čele s Pentagonem, či Putin a Rusko a jaká byla chronologie!

 

Americká administrativa tvrdí, že byla šokována postupem Putina a nic takového s Krymem nečekala. Ta poctivá mírová pěst USA jsou chudáčci, které Putin prostě obelhal.

Tak nám alespoň vymývají mozky ČTK, Čt24, Procházková, Palata... A fakta?

Ti hodní Američani nabízeli pomoc Rusku v Soči. Námořní a pěchotu. Tudíž už v Černém moři museli být. A byli. A teprve následně Putin vydal rozkaz obsadit Krym a nenechat se obelstít.

 

Americké lodě ochrání olympiádu v Soči?

Datum přidání 23.01.2014 

Letecká a námořní aktiva, včetně dvou lodí v Černém moři budou poskytnuty na požádání,“ řekl kontradmirál John F. Kirby, tiskový mluvčí amerického námořnictva US Navy. Podle něj se američtí velitelé na podobnou eventualitu připravují. Kirby však nespecifikoval druh, případně třídu nabízených lodí. Stejně tak nezmínil, zda mezi „letecká aktiva“ patří vrtulníky nebo letadla.

 

Konvence z Montreux z roku 1936 omezuje výtlak lodí připlouvající ze Středozemního do Černého moře na 30 000 tun. Velké americké letadlové nebo obojživelné lodě se tak do Černého moře nedostanou. V Černém moři mohou plavidla navíc zůstat maximálně 21 dní.

Zdroj: Stars and Stripes


Ale!!!

„Bylo to v noci z 22. na 23. února, skončili jsme v sedm hodin ráno...a tehdy jsem svým kolegům řekl: musíme začít pracovat na tom, abychom navrátili Krym zase Rusku,“ dodává Putin.

Televizní stanice Rossija 1 neoznámila, kdy má v plánu celý dokument vysílat, poznamenala agentura AFP.

Rusko Krym anektovalo před rokem. Jen pár dní po výše zmíněné únorové schůzce obsadili parlament na Krymu a budovu místní vlády neoznačení vojáci. Ruský parlament schválil 1. března 2014 záměr prezidenta Putina nasadit na Krymu vojáky kvůli údajné potřebě chránit životy Rusů na Krymu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/musime-se-vratit-na-krym-rika-putin-ve-filmu-o-pripravach-na-anexi-p9f-/zahranicni.aspx?c=A150309_064126_zahranicni_wlk

USA opět oprášily Karibskou krizi. Tenkrát USA nasadily rakety do Turecka a SSSR okamžitě nasadil rakety na Kubu. Málem vypukla jaderná válka. Nakonec vše Chruščov stáhl.

Nyní opět USA obklíčily Rusko a poslední úkol US ARMY byl úder od Černého moře. Než se však USA vzpamatovaly, Rusko obsadilo Krym a tuto možnost musely USA zastavit.

 

Tato fakta už se nedají vyvrátit. Co je však zatím nejasné a utajeno, co sledovali USA obklíčením a jaké měly být následující kroky! Rozvrácení Ruska? Rozbombardování Ruska a rozparcelování nerostného bohatství? Toto by měl Obama a Pentagon jasně vysvětlit a měli bychom donutit USA, aby vyložily karty na stůl!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...