Ruská strategická elita dělá z FEDu a superexpertů z Wall Streetu jelimánky

 

Pozor, úvodem si řekněme na rovinu, že toto není založeno na politické propagandě, ale na tvrdých datech.

 

Takže hned v úvodu musíme rozlišit dvě části: Rusko se nalézá v těžké, velice těžké  ekonomické situaci (nikoliv však jako v krizi USA od roku 2009 až do dneška) navíc pod zločinným tlakem USA, které pod hrozbami donutilo i západní státy, aby Rusko zničily. Stačí vyjmenovat ratingové agentury, které podvodným ratingem znemožnily veškeré investice do Ruska apod.. Nebo vykradení účtů ruských firem pod názvem „zmrazení“.

Toto vše jde „zatím“ dohledat, takže urážky o Putinových trollech jsou  bezpředmětné. Prostě je to pravda a fakt. Nebo novodobá americká záhada jak „vznikají děti z amerického slipového maželství“… (trochu ironie)

 

Je pátek, 20.3.2015 čas 23:23 a podívejme se na data.

 

Slyšíme, že ruská ekonomika se hroutí, rating musí ještě klesnout a ruská měna jde do „kytek“..

Ale jaká jsou fakta?

Rusko už mělo být podle amerického ratingu zhroucené. V porovnání rok nazpět skutečně výsledky ještě nic moc. Ale od útoku z prosince?

Během krátké doby od zdolání této mety přišel další zásek v podobě atakování hranice 80 rublů za dolar.  Rubl tak jen dnes 16.12.2014 po nějaký čas ztrácel kolem 19% své hodnoty, od začátku roku pak již téměř 60% své hodnoty. Dnešní propad je největší od roku 1998, kdy Rusko vyhlásilo krach svých lokálních dluhů.

A pozor!

Ruský rubl je v tomto roce (2015)  nejvíce rostoucí světovou měnou. Jen během posledního měsíce si měna polepšila o 2,5%. Od konce ledna, kdy vrcholila krize rublu, si měna polepšila o 12,5%...

16.12.2014 čas 22:03      USD-RUB   80.011

20.3.2015 čas 23:23       USD-RUB   59.2934

 

Záhada? Ne, podvody , které šíří americké ekonomické hvězdy a u nás Kalouskova ekipa.

Ropa: lehká americká a Brent

Rusko už mělo být touto dobou na dně, ropa Brent měla být „K.O“ a břidlice měly zlomit ruské a arabské bohatství. Opět fakta: 20.března 2015

Tři měsíce po totálním ekonomickém napadení Ruska!

Brent                               21:43:00  

barel 

USD 

 1  

55.16  

WTI crude oil       21:34:00  

barel 

USD 

 1  

45.72  

Ropa západotexaská  21:34:00  

barel 

USD 

 1  

43.96  


 

Přeplněné sklady a vysoký kurz dolaru totálně drtí USA, i když je cena pro vnitřní spotřebu levnější.
Přeplněné sklady a vysoký kurz dolaru totálně drtí USA,
i když je cena pro vnitřní spotřebu levnější.

Ruská těžba ropy Brent se přitom  přiblížila k historickým rekordům a dosahuje 10,6 milionů barelů denně.


A co Evropa versus USA?

ECB v lednu oznámila, že bude v rámci takzvaného kvantitativního uvolňování měnové politiky měsíčně pumpovat do ekonomiky eurozóny 60 miliard eur (1,6 bilionu Kč). Chce zlevnit měnu proti dolaru. Totéž dělaly předtím USA: Nákupem dluhopisů donedávna pomáhala ekonomice také například americká centrální banka (Fed), ta však loni kvantitativní uvolňování ukončila a nyní se připravuje ke zvyšování úroků. Rozdílné nasměrování měnové politiky v USA a v eurozóně již delší dobu tlačí dolů kurz eura vůči americkému dolaru.

IDIOTI!!! Pak zase začnou USA a přitom podstatou je nesplatitelný dluh bez utažení opasků jako u nás v roce 1989 za Václava Klause!!!!

Václav Klaus má pravdu, pouze podle mě nemůže ČNB dělat nic jiného, než manévrovat. Ale toto je má osobní jediná spekulace, domněnka a jiný názor jako autora.

Dnes 21.3.20158 a snaha USA, jak snížit cenu ropy Brent nabrala zoufalství: povoluje Iránu vrátit se na trh. Předpokládají, že tím oříznou Rusku vývoz…

 

Jsou v USA ekonomické kapacity, nebo blbečkové plácající se na Wall Streetu po hýždích?

Tento text, založený na přesných datech, nemá za úkol věštit z křišťálové koule, ale odhalit propagandu a lži (nebo tuposti?) západních ekonomických elit a agentur….

Nevěřím, že toto podvodníci z CIA, podvodníci z FEDu či podvodníci Kalouskova kalibru TOP 09 a Bělobrádkových přátel KDU-ČSL na USA velvyslanectví  nevědí. Lžou, určitě z toho mají profit!

Pařát dnes může zaručit, že v okamžiku, kdyby ruská Putinova mysl jenom náznakem chtěla vkročit zpět do České republiky nebo na Slovensko, okamžitě by šly obě ruce nahoru a musely být všechny zdroje položeny na oltář obrany našich přátel na Slovensku, nebo nás!

Zatím nás však naopak USA stahují do propasti a plechový cirkus US ARMY z Pobaltí to má zaretušovat!

 

Zatím nám pouze USA lžou, zadlužují se a zabíjejí! Docílily, že z bývalých přátel se stávají nepřátelé a z lidí  arabského světa mstitelé.

Život na dluh se vymkl všem dostupným řešením. To USA chtěly?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

V Česku se zformovala „strana války“ z politiků, novinářů a některých osobností díky jejich společnému přesvědčení, že STRŮJCEM VŠEHO ZLA NA UKRAJINĚ JE RUSKO a že s Ruskem je nutné zacházet silou. Volají po dodávkách zbraní na Ukrajinu, po zvyšování vojenských rozpočtů, po dalších vojenských základnách USA ve středovýchodní Evropě. Charakterizuje je i poněkud iracionální podpora všeho, co přichází z Washingtonu – bez ohledu na to, jak se mění politika Bílého domu. Jsou schopní napsat recenzi Bílé knihy, aniž by ji vzali do ruky. Věří ve vojenské vítězství na Ukrajině bez kompromisní dohody. VĚŘÍ, ŽE VÁLKA JE ŘEŠENÍM.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politik...

Zeolit
před 2 roky

NADĚJE NA KONEC KRVEPROLITÍ:
Autor: J. Matuška Datum: 22.3.2015 10:21

V diskusi pod Klausovým článkem...

http://virtually.cz/journal/?q=o-lidske-...

Richard
před 2 roky

Děkuji, pane Pokorný, netušil jsem, že nás tak lakují. Ekonom nejsem, vyhledávat neumím, ale tady je to dobře srovnané. A začínám pochybovat také. Musím si toho tady přečíst víc a ještě jednou děkuji za srozumitelné vysvětlení.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...