Velvyslanec USA Schapiro dostal v České republice pěstí mezi oči - ho hóóó

 

Po rozsáhlé, šílené dezinformační kampani a plebejském, naivním kompru Ruska přišlo rozčarování: občané České republiky si významně ťukají na hlavu a přemýšlí o banánech u Bílého domu....

 

Kdyby pan ctěný velvyslanec Schapiro méně plakal nad dávným, dávným osudem svých předků a raději si vzal do ruky knihy, zjistil by, že zatímco v USA se ještě proháněli indiáni, občané České republiky už dávno opustili stromy  a Jan Amos Komenský (latinsky Iohannes Amos Comenius) ukazoval cestu, jak vzdělání využívat, načež  nás bolševici a Sovětský svaz naučil, jak správně číst a psanému mezi řádky rozumět.

Z čeho dostává velvyslanec USA Schapiro mrtvici? Bude odvolán nebo na nás pošle vojska?

Po šílené a stupidní kampani organizované z velvyslanectví USA a vysílané Karasy, Palaty, "celebritami" jako je Petra Procházková či americko-polskou geniální ženou Applebaumovou je výsledek tristní:

Jednoznačná většina domácí populace se necítí být ohrožená Ruskou federací a odmítá vojska Spojených států amerických na území České republiky.

Ukázal to exkluzivní průzkum společnosti SANEP.


Mimochodem i americká žena a novinářka Applebaumová si myslela, že žijeme na stromech...

Téměř dvě třetiny Čechů jsou proti přítomnosti vojáků USA v ČR


S případnou účastí České republiky na vojenské evropské operaci USA Atlantic Resolve (v překladu Atlantické odhodlání), zaměřené na podporu amerických spojenců před možnou ruskou hrozbou, nesouhlasí v souhrnu 58,4% dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek domácí populace.

Ohrožení ze strany Ruské federace pak pociťuje v souhrnu 35,9% domácí populace. Oproti tomu v souhrnu 60,3% dotázaných se žádného ohrožení ze strany Ruska neobává.

Podle šetření společnosti SANEP pak téměř dvě třetiny veřejnosti (64%) nesouhlasí s přítomností vojenských sil USA v České republice.

Proti americkým vojákům v ČR vznikla petice s výzvou: "Nechceme žádné americké vojáky na území České republiky! Nenecháme se Spojenými státy zatáhnout do III. světové války! Nepustíme je do naší republiky! Měli jsme na našem území Ruskou armádu 20 let a již nikdy více cizí vojska!" S textem této petice vyjádřilo v souhrnu souhlas 58,5% dotázaných obyvatel České republiky.

Odmítnutí většinové části domácí veřejnosti jak účasti na případné vojenské operaci USA, tak i případné přítomnosti vojenských sil Spojených států amerických na půdě ČR, může souviset jak s negativními zkušenostmi českého národa s vojsky cizích států, tak i s protizápadními a protiruskými náladami. Dalo by se tak říci, že v této souvislosti chce zůstat většina veřejnosti ve zcela neutrální pozici suverénního státu, který není a již nebude mocenským nástrojem cizích velmocí.


Hele Schapiró, zbal si svý saky paky a mazej do té tvé Afriky, Ameriky, nebo odkud inteligencí pocházíš. A ty banány si zase odvez s sebou. Doma je budeš potřebovat. Stejně tak vypadli sovětští mužíci i s častuškama, garmóškama a matrjoškama.

 Vítáme zde pouze turisty, nikoliv válečnou sběř!

 

 

 

P.S. Faktem je, že za roční dotace 721 milionů dolarů plus pro  BBC World Service 375 milionů dolarů na masáž nás, nevzdělaných Křováků, jste mohli jako nadřízený "orgán" odvést kvalitnější práci...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Lada-Lostris
před 2 roky

Pan Shapiro se chová jakoby tu vládnul on.
Je třeba ho vykázat do patřičných mezí.
Předpokládám, že on a jeho čeští političní vazalové jsou strůjci( zcela nezištně?) tzv. Plzeňských oslav. Jakoby by Plzeň byla jediné a nejdůležitější místo osvobozené v celé zemi. Budme slušní, mějme úctu ke své historii a uvědomme si kdo nás skutečně začal osovobozovat a osvobodil.
Američané osvobodili jen část této líbezné zemičky, o zbytek se postarala krasnaja armija. A dodnes je otázkou zda by USA vůbec spojencům kdy pomohly kdyby je Japonci nenapadli a nedonutili do války vstoupit..zda by pouze nedodávali techniku a na utrpení Evropy jen nebohatli...osobně si myslím, že je čas přestat Rusy nenávidět a soudit za 50 let socialismu a rok 1968 . Protože jak bychom pak měli soudit Němce za celá staletí utlaku, zcizování českého uzemí a genocidu poslední války? Jsme Slované, naše kultura je duševní na rozdíl od materiální aglosasko-germánské kultury západu. Duševní síla tradičního křesťanského evropského vudce je to , čeho se západ bojí na Putinovi. Oni se nebojí jeho vojenské techniky, oni se bojí toho co on představuje - poslední pevnost čisté evropské křesťanské kultury.

Karel Janyška
před 2 roky

Ruský švábe ... Dzp.

eva
před 2 roky

Dávno jsem nečetla tak smysluplný příspěvek. Ďekuji.

Karel
před 2 roky

Pan Shapiro je asi první diplomat na zeměkouli, který řeší věci přes média. Soudím, že je to pouhý spratek a doufám, že jeho kariéra končí.

Karel
před 2 roky

Vážený pane, to co tady na Vašem webu páté kolony píšete, zní pro normálního občana který se nezajímá o politiku a jen nějakým nedopatřením sem zabloudí přímo, promiňte "Geblsovsky". Neumím si Vás představit jako člověka za kterého se zde představujete a to hlavně svými postoji jak před 89, tak po, protože nikde nepopisujete zklamání obyvatel naší země ze vstupu "bratrských armád" v roce 1989. Moment který se s námi táhne dodnes, protože dělí celou společnost na ty co se měli lépe před a mají se lépe po. Zajímavé také je že ani ne tolik finančně, jako podílem na moci a spojení s tehdejší vládnoucí silou. Z toho potom pramení vše další a na sebe navazující, to je neříci svůj názor, nechat se ovlivnit křiklouny, sklopit hlavu a čekat co bude. Před rokem 1948 jsme vždy na této části světa byli a také budeme a právě USA jako jediná země z "Vítězných mocností" dokáže ochránit a zajistit výsledek II. Světové války.

Pavel
před 2 roky

Vážený pane Karle, je to přesně jak píšete, jen se nenechat ovlivnit křiklouny, ale hlavně nesklopit hlavu a nečekat co bude. Což je vám evidentně na hony vzdáleno. Raději budete čekat se sklopenou hlavou, až se tu bude střílet, nebo začnou odcházet naši mladí lidé s americkými invazními vojsky do ruska, kde budou střílet po někom, kdo si pouze brání svoje vlastní území a své vlastní nerostné bohatství. Nezačínala nějak podobně i druhá světová válka?

Petr Pokorný
před 2 roky

Víte, drahý Karle, mohlo by být, kdyby.. Kdyby Goebbels psal tak, že by se po čase dalo ověřit. A víte, že naši rodiče nazažili jenom okupaci, ale přímo fašismus, gestapo, miliony mrtvých a přesto dokázali Němcům odpustit? Nemít rád neznamená nenávidět. Kdyby mě můj bratr okrádal, tak raději budu ve společnosti cizího. A západ nám už od roku 2004 vzal hodně!

anetka
před 2 roky

pane shapiro, ty peníze co investujete do válek si nechejte doma v americe,, mě stačí k životu červená řepa a vy si dejte ty své burgry,

Zeolit
před 2 roky

Benjamin Kuras v knize Soumrak bílého muže říká: „… vytvoří se panevropský politický systém, jehož řízení, rozpočet a politické záměry budou před občanem zahaleny mlhou tak, že (občan) nebude vědět, kdo mu vládne, kdo ho zaplavuje tisíci zákonů a regulací, v nichž ze dne na den neví, co smí a co nesmí, a na co se dávají jeho peníze, které si od něho vládnoucí elita vybírá. Jednoho dne se probouzí ke zjištění, že nejvíc peněz dává na projekty, jejichž cílem je zlikvidovat jeho civilizaci.“
/Václav Vlk st. v článku NĚMECKO: Demokraticky k nedemokratickému zákonu na NP./

Zeolit
před 2 roky

Paní Johnsonová potká paní Smithovou a ptá se jí, jak se má. „A co děti?“ „Moji kluci jsou v pohodě,“ odpovídá dáma. „Nejstarší Jack je vojenský poradce na Ukrajině, Willy je v Iráku, Raul slouží na lodi u Gibraltaru, Johny je v súdánském Darfouru a nejmladší Tod je zrovna v Afghánistánu.“ „A co manžel?“ ptá se paní Johnsonová. „Ten jezdí po Evropě v rámci přednáškového turné, v němž vysvětluje Evropanům, jak nebezpečně rozpínavý je Putinův režim…“

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/po...

Hanka
před 2 roky

Tak to už jsem se dlouho tolik nezasmála!

Zeolit
před 2 roky

Tereza Spencerová...ZA TRIUMFEM RUSKÉ PROPAGANDY NEMUSÍ STÁT PENÍZE.

Michal
před 2 roky

pan schapiro dostal nakladacku i na FB minuly ctvrtek ( nejsem si presne jist kdy to bylo ) mel odpovidat na dotazy uzivatelu co se tykaji americke ambasady a lide ho pekne posilali i s SSA do mist o kterych se nelze vyjadrit slusne je dobre ze se ozyvali i mladsi rocniky ze nejsou vsichni uplne vymazani

Jája
před 2 roky

Bylo to v pátek 6. března a bylo mi ctí, že jsem se toho taky mohla zúčastnit, i když jsem na svou otázku "Proč si USA myslí, že Češi mají z Ruska strach? Naopak, většina lidí v ČR se Ruska nebojí.." nedostala odpověď. Bylo to ale super, takovou účast duševně spřízněných lidí jsem nečekala.. Bohužel, zdá se, že diskuze už je fuč, někdo zahladil stopy..

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...