Kdy skončí obhajoba terorismu a kriminality USA v České televizi?

 

 

 

Proč jsou lživé informace v českých veřejnoprávních médiích? Proč musí být americký velvyslanec v Praze vždy židovského původu? Proč musíme obhajovat veřejně americký, ekonomický terorismus a uvádět naprosto lživé informace?

 

Lži a podvody na Čt, Čt24, ČTK a v tištěných médiích

Rusko se hroutí, rozpočet je strašný, musel se dát záporný rating a je otázkou krátké doby, než Putina vyženou. Toto je vysíláno každou hodinou například  na Čt24.

 

Takže co je pravda a co tvrdí redaktoři v Čt a denících

Pátek – 27.února 2015 Téma: Burza
Host: Miloš Minařík, redaktor ČT (živý vstup v 16 minutě odkazu)

 Studio ČT24 — iVysílání — Česká televize

Ropa Brent stále klesá, Rusku docházejí peníze, Rusko přepočítává peníze na 50 euro za barel, což je aktuální cena a podle analytiků ještě může klesnout.

Fakta? Cena ropy Brent stoupá  několik týdnů a dnes je už na 62 dolarech za barel.  Očekává se vzestup, zatímco rubl proti dolaru už víc jak měsíc posiluje. Minařík v televizi sprostě lže a televize mlčí!

 

Důkaz grafy, ale.. I přes teroristický rating společností Standard & Poor's,  Moody's Investors Service (prý nezávislých z New Yorku), kdy se mělo vše hroutit, je trend opačný. A grafy to dokazují! Tak jakým právem dostalo Rusko záporný rating?

 

Ale je zde texaská ropa, která má skutečně onen kurz. A jaký je v tom rozdíl? I když je trochu kvalitnější, používá se na územích Ameriky. Proto se jí říká americká ropa. A tam je jí přebytek, těžařské společnosti se hroutí a cena klesá. Zatímco Brentu se říká evropská, pochází z Ruska (většinou) a té začíná být nedostatek, i když Rusko těží stále víc.

Spread mezi WTI a Brentem se zvětšuje díky rozdílným výhledům

 A nyní důkazy v grafech - před volným víkendem:

 

Vážně cena ropy Brent klesá pod 50 dolarů?
Vážně cena ropy Brent klesá pod 50 dolarů?

 

 Vážně se rubl kvůli klesající ceně ropy hroutí? Na grafu už je pod 62 za dolar a byl k osmdesáti. Rating Standard & Poor's, Moody's Investors by měl ukazovat opačnou křivku!
Vážně se rubl kvůli klesající ceně ropy hroutí?
Na grafu už je pod 62 za dolar a byl k osmdesáti.
Rating Standard & Poor's, Moody's Investors by měl ukazovat opačnou křivku!

 Tak kde je ten grázl, co vše ukazuje opačně?

Pro úplnost - texaská (americká) ropa má skutečně tento trend:


Aby to nebyl pouze jednoznačný pohled, podívejme se, co píše Josef Němeček z investiční skupiny Roklen24.

Tři měsíce poté: Třaskavé rozhodnutí OPEC funguje - Roklen24.cz

Ropa v únoru: Brent zdražil téměř o pětinu

Předešlé

 

Teroristická mafie z New Yorku zkouší drtit Rusko ratingem!


A ještě vysvětlivky, pokud má někdo zájem:

 

  • USA - cena WTI/Light Crude ropy obchodované na newyorské komoditní burze (NYMEX)
  • Evropa - cena ropy typu Brent obchodované na Mezinárodní ropné burze (International Petroleum Exchange, IPE) v Londýně.

Ropa typu Brent a ropa typu WTI. Ropa Brent se těží v Severním moři, ropa WTI (z anglického West Texas Intermediate) pochází z amerického kontinentu.


A další útoky na Rusko?

A US těžební firmy v reakcích na nízké ceny oznamují plány na nebývalé snižování výdajů v řádech desítek miliard dolarů, oznamují propouštěné v řádu desetitisíců zaměstnanců, počet aktivních ropných vrtů se od začátku loňského prosince snížil zhruba o třetinu a je nejnižší od roku 2011. Agentura EIA snížila své odhady letošní US produkce na 9,3 miliónu barelů denně oproti únorové realitě na úrovni 9,42 miliónu barelů.

A tak odezva na sebe nenechala dlouho čekat: britská vláda zablokovala prodej dvanácti ropných a plynových polí ruským miliardářům Michailu Fridmanovi a Germanu Chanovi. Zisk polí v Severním moři byl součástí dohody o prodeji divize těžby plynu a ropy DEA, kterou s ruskými miliardáři loni v březnu podepsala německá energetická skupina RWE. Informovala o tom agentura Reuters.

Snad už ani větší důkaz "o pravdomluvnosti" našich médií netřeba!

Petr Pokorný

Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/londyn-zablokoval-prodej-ropnych-poli-ruskym-oligarchum-1167591#utm_source=zpravy&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 2 roky

Na ČT se nedá dívat. Ti lžou mimo datumu už ve všem. V pořadu na ČT24 v neděli večer byl host Mudr. M.Stránský, který tam vážně tvrdil, že president je psychopat, protože o Peroutkovi tvrdí, že řekl o Hitlerovi, že byl gentleman. Dneska se už našlo mnoho článků, kde Peroutka chválí nacisty i Hitlera - o tom se mlčí a na presidenta se kydá kde co ! A že zvou Stránského (chtěl zavřit Klause do blázince) to svědčí, jaká špína v ČT vládne ! A tohle platíme.....V příštích volbách má můj hlas ten, kdo bude mít v programu zrušení televizních poplatků !

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...