Ministře Zaorálku, jaký je rozdíl mezi lží Putina, Bushe a Obamy?

 

Toto je ruská okupace?
Toto je ruská okupace?

Že na Krymu po „údajné“ anexi“ lidé okupanta vítají a jsou šťastní, v Iráku, Libyi, Somálsku a dalších zemích je rozvrat a .. A stačí jednu zemi - Irák, kde po sobě zanechal masový vrah George Bush 650 000 mrtvých civilistů v přímém důsledku války!

 

 

 

Ministře Zaorálku, kde všude bratrsky pomáhaly USA? Dokážete říci do očí Obamovi, že USA špinavě lžou a jejich mírová pěst pozabíjela statisíce žen a dětí na celém světě?

Že pomoc Somálsku znamenala rozvrat a genocidu, stejně tak v Libyi, Iráku, Afghanistánu, kde je život násobně nebezpečnější než před bratrskou pomocí USA?

 

 Někdy i Mf DNES napíše pravdu:

co se stalo v Somálsku skutečně před dvaceti léty? Proč je z bohaté Libye rozvrácená zem? Kdo za to může? Nepomáhaly tam USA založit prosperitu, demokracii a mír?

 

Ministře Zaorálku, dokážete říct do očí Kerrymu a Obamovi, že kryjí masové vrahy a George Bush by měl být popraven jako všichni masoví vrazi na elektrickém křesle?

Jeden Křivák - práskač 

Dne 18. března 2003 dal George Bush Saddámu Husajnovi poslední šanci. Buď opustí Irák a zničí chemické zbraně, které jeden irácký informátor západních rozvědek  Rafid Ahmed Alwan al-Janabi (s kódovým jménem Curveball – Křivák) údajně zahlédl, aniž věděl kde a kdy . O 8 let později se al-Janabi řekl, že si vše vymyslel

 

Proto ten poctivý Američan George Bush nechal zabít 650 000 civilních občanů včetně žen a dětí?

A tyto americké zrůdy mají vykládat světu o míru a přátelství?

Vážně naše vláda souhlasí, aby společnost USA, postižena leprou, neboli malomocenstvím z bilionových dluhů předváděla své postižení z tanků a bojových vozidel na našem území? Nestačily nám železné maringotky SSSR v roce 1968?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Fakta ukazující, kdo je mírotvorcem a kdo seje vítr

Letošní rok má být rokem rekordního nárůstu výdajů na zbrojení. USA plánují vydat 585 miliard dolarů, Čína přes 110 miliard, výdaje Ruska by se měly pohybovat pod sto miliardami. To jsou PARAMETRY, KTERÉ JASNĚ UKAZUJÍ, kdo stojí o eskalaci konfliktů a rozšíření své vojenské přítomnosti.

Novinářům to včera řekl Stanislav Mackovík (KSČM), ČLEN SNĚMOVNÍHO VÝBORU PRO OBRANU. »V případě USA jde o astronomickou částku, kterou nikdy nikdo předtím na zbrojení nevydal,« zdůraznil Mackovík. Připomněl také, že zatímco ruská armáda působí na třech zahraničních základnách, USA FUNGUJÍ NA 700 VOJENSKÝCH ZÁKLADNÁCH VE 130 ZEMÍCH. »Myslím, že to jasně ukazuje, kdo je tím mírotvorcem a kdo seje to, co může jednou být tím obrovským větrem, který ho smete,« dodal poslanec.

http://www.halonoviny.cz/articles/view/3...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...