Prezidente Obamo, odvolejte CIA, velvyslance Schapiro a provokace z České republiky!

 

Nejsme Ukrajina a  kyjevského  Majdanu zde nedosáhnete! A to přesto, že jste si podplatili veškerá mainstreamová zpravodajství.

Přesto, že jste pohrozili každému, kdo bude negativně posuzovat vaše imperátorské choutky!

 

A jste slepí k tomu, že svět (mimo vašich provokatérů a placené klaky) vás má plné zuby?

Český (pražský) Majdan se vám nezdařil! Sice provokatéři obsadili veškeré místa, kde lidé chtěli protestovat a proto se nikde raději do konfliktů nehrnou, ale všichni víme, jaké jsou pozice jednotlivých stran. Ano, v uzlových bodech se sejdou zvědavci, motorkáři a věřící v neochvějné dobro USA, ale jinak?

Pane ministře Stropnický, generále Pavle, nechcete se vyjádřit k podezření, že bylo vydáno "doporučení", aby všichni rodinní příslušníci státních zaměstnanců vojsk obsadili uzlová místa a tvořili davy?    A že i americké vlajky jako mávátka byly distribuovány touto cestou. Co nám k tomu můžete říct?


Pomáhat a chránit: pane Chovanče, jak je možné, že anarchisty oddělujete od sebe, ale tam, kde lidé protestovali proti americké provokaci, byly zátarasy odstraněny a lidé s americkými vlajkami vyhrožovali protestujícím v osobním kontaktu?

 

 A jak se chovala masmédia a především  ČT 24

neutrálně...?

 

Virtuální prostor se plní jásotem prozápadních občanů. Mají důvod mít po čase dobrý pocit. I díky odpůrcům amerického konvoje. Nebýt mimořádného lomozu, který kolem průjezdu vytvořili proruští, pacifističtí a frustrovaní občané, napsal Mitrofanov.

Takže: mimořádného lomozu, který kolem průjezdu vytvořili proruští, pacifističtí a frustrovaní...

Ukažme si ten lomoz, kdo je frustrován a kdo ho dělá! A mezitím lidé na internetu opakují (moderně trollují) vaše slova, pane Mitrofanove:

Komunistové a jiní příznivci Ruska to překombinovali. Kdyby se udrželi potichu, maximálně se optali o jaký konvoj z mnoha jde, nevyhecovali by tolik lidí.

 Jaká je skutečnost?

Každých pět minut na Čt 24 se ozývají výkřiky (někdy po delší době, abychom nebyli chytáni za slovo): tisíce lidí lemuje příjezdové cesty a nadšeně mávají vstříc americkým vojákům. Už je vidíme,

a dramaticky popisovaný příjezd: už jedou, tisíce lidí lemují kolonu „Dragounů“..

Mimochodem, nemají to být mezinárodní vojska NATO?

A zatím z přenosových vozů vidíme toto:na všech místech jsou moderátoři, jak když čekáme tisíciletou vodu v Praze.... (Kolik to stojí a kdo to platí, pane generální řediteli? )

 A zatím pusto a prázdno: to bylo předem nahrané?


Všechny nadjezdy jsou obsypány mávajícími a nadšenými občany



Celou cestu vidíme nadšené občany!


A tak večer nepřekvapí režírovaná pluralitní diskuze v hlavním "státním" médiu...

 

A jako perlička na závěr, bohužel foto nebylo možné udělat: na Smíchově, u Anděla  a dalších koutech Prahy se bezdomovci a povaleči oblékli do maskáčů. Šli vítat USA armádu…

P.S.Takže na závěr vůbec nikoho nemůže překvapit, že opozici v mainstreamových médiích tvoří komunisté, čímž se ukáže ta hrůza protestu a nikoliv silný, střední proud, který se nikdy s bolševismem neušpinil a USA kritizuje na jasných a zdokumentovaných hrůzách, které s demokracií a svobodou nemají nic společného. Zato evidentní kravina z prvního pohledu (v příloze) je otištěna a zveřejněna všude včetně Reportérů na Čt24. Jak dlouho ještě chcete z lidí dělat hlupáky?

skenov

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Nezúčastněn ý pozorovatel
před 2 roky

Ta vojska NATO, která nyní projíždějí naší republikou, jsou tvořena vojáky USA. Co je na tom divného, či nepochopitelného?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...