Den, kdy se zhroutil americký sen – dramatický světový převrat nastal

 

 

De-dolarizace je spuštěna! 1. dubna 2015 a není to Apríl!

 

31.3.2015     den, který bude v dějinách našich dětí a vnoučat.

31.3.2015     den, kdy po dvousetleté nadvládě dolaru se mění svět

 

(opět povoleno kopírovat - informace je nutné předávat, když mainstream tají)

Upřímně: celá léta, co to sleduji, jsem si to nepřál. Kulturně je mi západ blíž. Ale v okamžiku, kdy už západní svět v čele s USA, vědom si pádu do hlubin na základě strašidelného předlužení rozpoutal zabijácké války, kde padlo za oběť miliony nevinných lidí, odmítám mít s touto šílenou společností cokoliv společného.

Kdo si myslel, že tisíce a desetitisíce mrtvých je jakési arabské jaro, oranžová revoluce, či návrat bolševiků,  hluboce se zmýlil! A Dragouni v České republice byla pouhá šaškárna na odvrácení pozornosti, poslední stéblo pomatenců z USA!

 

Vše bylo závěrečný zoufalý pokus USA zastavit pád, podobně jako Hitler před kapitulací

 

31.3.2015  ve 24:00

USA jsou dluhem malomocné a už není léku.

 

42,2% planety Země odchází od dolaru, odchází od amerického platebního systému.

 

Zůstávají už jenom osamocené USA a jejich šílené zadlužení. Zachraň se, kdo můžeš a rychle pryč!

Včera o půlnoci byly uzavřeny přihlášky do AIIB

Uzavřel se kruh, kde se spojilo obrovské množství obyvatel planety Země, aby se odpoutali od předluženého dolaru a vytvořili protiváhu Mezinárodnímu měnovému fondu ovládaném USA  a Světové banky, ovládané opět USA!!

Rusko spěchalo vytvořit obrovské zásoby zlata, protože čas kvapil:

 USA spěchaly, aby ekonomicky Rusko rozdrtily! Nepovedlo se.

 

Ten kruh je

EEU Eurasijské ekonomické unie

 AIIB (Asian Infrastructure and Investment Bank – Asijská infrastrukturní a investiční banka)

BRICS uskupení Brazílie, Ruska, Indie, Číny a Jižní Afriky a žije v nich 42,2 % obyvatelstva planety.. Volně přidružit chtějí další.

CIPS čínsko-ruský platební systém, jehož zkoušky už běží v deseti ruských bankách a asi dvaceti čínských. Má být spuštěno do léta. (Další podrobnosti se zjišťují – je to překotné - níže Campbell)

UCRG  (Universal Credit Rating Group) ratingová společnost už dostává vstupy, do léta má vydávat své ratingy.  V čele RUS-RATING je  bývalý francouzský premiér Dominique de Villepin.  Spolupracuje padesát ratingových agentur z různých zemí včetně  americké Egan-Jones Ratings, čímž se vyloučí politická manipulace. 

 

 USA měly být jednou z mnoha a zuří - odmítly! Navíc v mimodolarové zóně. Jak potupné!

 Jaké nastává drama, je znát, že se odpoutávají další a další země od USA a zasílají žádost. Kerry s kyselým výrazem říká pá pá a Japonsku dává zákaz…! Kdo že to jsou?

Úprk od USA se zrychluje a přihlášku do  AIIB na poslední chvíli nedává nikdo méně zajímavý, než Jižní Korea, Německo, Británie, Francie, Brazílie a údajně Austrálie a Holandsko.

 

Výklad k výše napsanému:

Kvapík jmeném podpis s Íránem. Provokace USA od pobaltských zemí přes Ukrajinu až po Balkán. A obrovský nátlak na ruskou měnu, ekonomiku a válečné harašení. To vše má jeden společný jmenovatel. 31.3.2015 se uzavřel kruh a rozjíždí se obrovské společenství, které nemá obdoby. Polovina světa už má plné zuby nadvlády dolaru a vojenského vydírání. A stačí se podívat na nákres, jaký by mělo Rusko zájem o nějaké ministáty s několika obyvateli. A pak se stačí podívat na umělé divadlo s pár americkými šašky v uniformách. Svět se ekonomicky otáčí a mopslíci štěkají!

 

Národní Systém Platebních Karet (NSPK) Ruské federace je hotov a začne svojí operativní činnost 1. dubna 2015. Visa a Mastercard a s nimi spojený SWIFT tak dostaly dříve, než si západní veřejnost a politici mohli představit ruskou konkurenci a kontrolu. NSPK je dceřinou společností CB Ruské federace. Přidám-li k ruskému NSPK ještě čínský systém CIPS je více než přesvědčující, že de-dolarizace pokračuje nejenom v obchodu, ale i na úrovni platebních systémů. V oblasti kontroly platebních toků se pozice USA také oslabuje více než značně, píše i Jan Campbell.

 

Merkelová samozřejmě dobře ví, proč USA tak zoufale chtějí mezi Evropou a Ruskem rozpoutat válku. Je to šílené. Merkelová to tvrdě brzdí. (Sice ji osobně nemám rád, ale všechna čest, toto brání, jak může). Přes šílené McCainy a válečné zločince z Pentagonu. Opět se můžeme podívat na nákres: ty modré tečky jsou na obranu „mopslíků“? Než vzlétnou, je po nich. Ale mají zabránit prvnímu úderu na vzdálené cíle. A proč USA provokují? Samozřejmě že vědí, jak se dolar hroutí a není úniku. A systém, rozbíhající se v tak obrovském světadílu, navíc překvapivě rychle, propojení plynu, ropy, rafinérek, stejně tak letadel, lodí, platebních systémů a průmyslu má tak úžasné tempo, že psát o HDP je skoro trapný nesmysl. Systém startuje!

Kvantitativní uvolňování – skončí v USA, začne v Evropě. A dluhy narůstají. Pak zase bude to samé v USA. Zbrojí se, válčí se a třetina lidí už v USA neumí číst, ani psát. Učitelé se ve školách bojí. To je ten nový svět? Bankovnictví, výroba, systémy a výzkum: vše se stěhuje do Asie.

 

 A pak přijede pár vojáčků a dělá se divadlo. Vážně ještě někdo bude tvrdit, že je to trollování, jak stupidně vyvrací USA vše, co se jim nehodí? Zde se lámou ekonomické dějiny, rozbíhá se de-dolarizace, USA se přes dluhy (nikoliv přes komunistickou ideologii) hroutí a u nás hodili lidem ohlodanou kost: pár amerických tajtrlíků... Směšné!

Takže na závěr: podíváme-li se zpětně, kdy nastaly vojenské provokace a kdy začalo slučovaní těchto systémů, překvapivě zjistíme, že to bylo současně. Jak Rusové začali jednat o ropě, o BRICS, o ratingové bance, stali se z nich nepřátelé na život a na smrt USA a museli jsme tím pádem i my. I Ukrajina byla rozervána ve dví až po Majdanu a jazykovém zákonu a nikoliv předem. Stačí dohledat.

"Přátelé" z USA nám lhali a lžou víc než komunisti. A my máme děkovat?

A co by mě nenapadlo v roce 1989? Tak obrovská změna systému, která ovlivní celý svět, je uveřejněna na malých servrech, ale televize a tisk papouškuji: celý stát vítá americkou armádu v ruzyňském vězení…

Petr Pokorný 
www.paratdnes.cz


Ruský SWIFT: Realita, nebo jen varování?

Jan Campbell: Abeceda 13. týdne 2015 ve třech částech

Přeloženo do češtiny Reformy.cz

De-dolarizace pokračuje, jelikož Rusko usiluje o členství v AIIB  (doplnění – už je podepsáno)

Zdroj: zerohedge.com

Zdroj:  Reuters:

Zdroj: Bloomberg:

Turecko plánuje připojení k čínskému projektu banky AIIB

Zdroj: zerohedge.com

www.reformy.cz

Další rána pro USA. Jejich klíčový spojenec Japonsko ...

Země BRICS už příští týden založí vlastní rozvojovou banku - E15.cz ... Tak to začínalo s bankou

A volně navazující:

Ministře Stropnický, generále Šedivý, Kalousku: nechť rozhodne soud! Urážek už bylo dost!

 

 

 
 
 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Coubal
před 2 roky

Kde nic není ani smrt nebere. Nebo taky: "Bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku ..."

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...