Pantagonu poklesly naduté sanice: na Rudém náměstí defilovaly zbraně snů!

Stokrát opakovaná lež se sice stává pravdou, ale tak tvrdý úder K.O Pentagon nečekal. Rusové vyvinuli zbraně, o kterých se USA ani nesní.

 

Kde na to Rusko a Putin vzali, když v roce 2000 bylo Rusko na odpis? Jak je možné, že má Rusko tak malý dluh a přesto dokázalo vytvořit excelentní zbraně na obranu? Vždyť my (USA) jsme stále tvrdily, jak je „matka Rus“ zaostalá a zbídačelá zem! To nám Putin dělat neměl…

Ale zanechme ironie, hlupáctvi jako je ve Schwarzenbergovi či Štětinovi nezabráníme. Co je však poučením?

 

Vážně by Rusko a Putin na východ Ukrajiny posílali zastaralé, nevýkonné zbraně, když mohou s tím, co na Rudém náměstí představili, obsadit Ukrajinu během pár hodin, maximálně několika dní? Ale proč? Co by z toho Rusko mělo? A za druhé, zatímco východní (ruská a čínská) historie jde mílovými kroky vpřed, zkostnatělý západ se profiluje pouze urážkami, vyhrožováním a stupidními provokacemi. Ano, stále je hodně lidí, kterým Palatové a další posadili bulíky na nos. Ale stejně tak je stále více lidí, kterým začíná svítat, že minulost byla na západě, ale budoucnost je na východě.

Že západ se smál, jak na východě „rozdojili kozla“, ale přitom nutí společnost, aby rozdojila dva chlapy! A to stupidní není? Že dámy roztáhnou nohy a vymočí se na veřejnosti: prý tím bojují proti východní perverznosti a za morální mravnost dětí!

 

Že se za Putina zvedly platy přibližně 15x, nezaměstnanost je kolem 5%, zatímco některé státy EU až 25%, ale přesto se nám někdo snaží namluvit, že to vláda Ruska dělá pro sebe, zatímco na západě pro lid…?

 

Jak je možné, že jsme si na zvrácenosti zvykli a přirozené věci se nám zdají nenormální, protože reklama a západní propaganda si to tak přeje?

 

Vážně to ještě mnoho lidí nevidí, jak hluboko západ klesl za posledních 25 (respektive my za 11) let?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Tomáš Marný
před rokem

Já si myslím,že čekání na krach USA je běh na dlouhou trať a třeba ani nenastane(člověk nikdy neví).Bylo by to nejlepší,že by to šlo samo sebou,ale jak píšu,nemusí to nastat.
T.Okamura,který to(alespoň si to myslím) s náma myslel dobře,v nejbližší době asi žádnou politickou stranu(volitelnou)nebude mít.Jediné východisko(ač to píši nerad)je KSČM!
Ti dobří komunisté,co nás dostali do dnešních dnů v KSČM nejsou!!!
Neberte to,jako agitaci,protože jsem byl v minulosti trochu perzekuován zrovna od KSČ.
Nicméně si myslím,že u nás v současné době není strany,která by se dala volit,krom KSČM !
ČSSD - poserové,zloději
TOP 09 - vyhubit! Také zloději
ODS - zloději
Tak kdo?Jediná strana,která nebyla z ničeho nařčena(možná je to kvůli tomu,že je k ničemu nepustili)je KSČM.

Radana
před rokem

Moji prarodiče měli s komunisty také nějaké problémy, já měla nic moc kádrový posudek , navzdory tomu mě nechali vystudovat, sice ne to co jsem chtěla, ale nechali. Zkrátka když se na to dívám dnes říkám si co to bylo ve srovnání s tím čemu čelíme ted...Strana , která by nás z toho vytáhla---KSČ? Nemám problém s tím jim důvěřovat leč mají to v programu? Problém je tady české národní povědomí - i kdyby Rusko a KSČM udělalo cokoliv pro záchranu země a civilizace tady je trend je dávat zásadně pod nálepku zlí a špatní...a to může také trvat generace. Pokud vím, jediná strana, která si klade za cíl vyvést ČR z EU a NATO je Národní demokracie, opravte mne někdo pokud se mýlím.

Tomáš Marný
před 2 roky

Nikdy není pozdě!Vystoupit z EU,opustit NATO!!!Rozvázat diplomatické styky s USA,vyhostit,nebo zavřít Shapira za podněcování nestability země!!!(jeden z mnoha deliktů)
Zahraniční fabriky koupit,nejlépe za symbolickou korunu....Nelíbí?Tak nic!!!!!Všem zbohatlíkům zabavit majetky(Bakala,Janeček)
Vyměnit justici atd.
Všechno jde,jen když se chce......

Radana
před rokem

Souhlasím, že na nápravu není nikdy pozdě , ale kdo to národní obrození podle Vás v této zemi povede? Není božích bojovníků, není slušných politiků, pro které by jejich práce byla službou vlasti jako pro Masaryka a Beneše. Zaprodali nás . Jediná šance je rozpad zvenčí (krach USA, odchod VB a Řecka - čili řetězová reakce zvenčí pak se snad probudí i tenhle národ) neboť proslavená česká holubičí povaha je po 25 morální i materiální deprivace tak vyřízená, že se nezmůže ani na to co v roce 1989.

Radana
před 2 roky

Zaspali jsme v čase a teď na to dojedeme. Napojili jsme se huráááá na Západ v době kdy ten už zahníval. A mezitím Rusko šlo vlastní cestou a rostlo a rostlo . Rusko je jedinou zárukou kulturního evropského dědictví po té co západní Evropa spáchala národní sebevraždu vytvářením tzv. kosmopolitní společnosti.

Ivko
před rokem

Ak sa pozrieme do histórie, tak Európa si už neraz začala likvidovať svoju kultúru, vzdelanie a históriu. Pomohli jej "okrajové" kraje - počnúc Írskom a vôbec Britskými ostrovmi, Južnou Afrikou a teraz končiac na Rusku.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...