Zavřete už někdo proboha Porošenkovi držku!

 

Věří, že se Rusko nebude bránit?
Věří, že se Rusko nebude bránit?

 

A to do slova a do písmene! Sám, ač bohat, hraje si na hrdinu, když má kolem sebe stovky ochránců! Co mu brání, aby šel vlastnoručně bojovat a ukojil svoji touhu?

 

Porošenko
Porošenko

 

Jistě, používají se slova, že něco vypustil někdo z úst, ale pokud tento šílenec nepřetržitě vzývá válku, burcuje, aby se na východě střílelo, porušuje veškeré dohody a chová se jako zdrogovaný cvok...?

Záměr už začíná být čitelný: provokovat Rusko, zabíjet a současně volat o pomoc směrem k USA. Ti jakoby vyslyší volání přítele z Ukrajiny a dokončí obklíčení Ruska i z tohoto státu. Pokud Rusko bude chtít vytlačit americké rakety z Ukrajiny, aby ubránilo svůj stát, bude to masakr, jaký svět ještě nezažil. Od Ukrajiny po Paříž nemusí přežít nic živého, zatímco USA věří, že se jim masakr vyhne! 

Všímejte si, jak Ukrajina, Polsko a USA koordinují utahování obruče kolem Ruska. Ty válečné zrůdy snad nezastaví nic s pokřikem, že oni smí Rusko napadnout, ale v okamžiku, kdy se Rusko bude bránit, je to agrese!

Jak je možné, že takové šílence jako je Jaceňuk a Porošenko vůbec do Evropy pouští ?

Porošenko, Jaceňuk, Tusk či McCain

kdo je větší zabiják?

Tajemník bezpečnostní rady Oleksandr Turčynov dnes uvedl, že by Kyjev měl uvažovat o rozmístění prvků protiraketové obrany na území Ukrajiny, aby se uchránila před případným jaderným úderem z Ruska. Kreml vzápětí pohrozil odvetou. "Pokud se Ukrajina chystá rozmístit na svém území prvky americké protiraketové obrany, tak to lze vnímat jedině negativně. Protože to bude představovat ohrožení Ruska, což nevyhnutelně povede k tomu, že Rusko přijme svá odvetná opatření, aby zajistilo vlastní bezpečnost," varoval Dmitrij Peskov, mluvčí prezidenta Vladimira Putina.

Předlužené USA udělají vše, aby řežba v této části daleko od USA začala! Proč by proboha mělo Rusko přepadnout Ukrajinu? Aby ji pak následně živilo?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před rokem

Konstruktivní vyslovení nedůvěry

http://cs.wikipedia.org/wiki/Konstruktiv...

Radana
před rokem

Já v to doufám, tohle je boj o přežití tradiční evropské krestanské kultury( a v jejím ramci slovanské), aby z nas jednou nebyla poddajná otrocky pracující negrodiní euroasijska masa přesně podle US Bilderberg Investorů. Čeká nás opět národní obrození. Tak jen do toho.

Tomáš Marný
před rokem

Já vím,nebude to lehká cesta,odejít z NATO a z EU,ale někdy se začít musí!!!!Bruselu i amíkům bych se vychechtal do jejich hnusných ksichtů!!!Čím dříve odejdeme,tím lépe!!!!
Jestli tady máme už běžence,naložit do autobusů a vysypat je v Bruselu!!!

Tomáš Marný
před rokem

Jedině referendum o vystoupení z NATA a z EU!!!Odtrhnout se od měnových systémů,které jsou ze západu!!!Zkusili jsme,děkujeme nechceme! tady je všěe nastaveno tak,aby se měl dobře američan a na to mu já s..ru!!!

lubajs
před rokem

Kdybychom opravdu chtěli vystoupit z těchto dvou obskurních spolků, víte jak by to dopadlo? Na naši koloniální zemičku závislou na exportu do západních zemí by západ uvalil těžké hospodářské sankce a protože u nás vlastní západ většinu firem dost možná by k nám poslal i okupační armádu NATO. Aby se povedlo vystoupit bez toho aniž by nás západ totálně ekonomicky zničil, museli bychom se nejprve zbavit našich současných kolaborantských mocipánů a na západ orientovaných elit, dále okamžitě požádat Rusko o ochranu a vstoupit do euroasijské unie. I tak by nás výstup z EU a NATO těžce poškodil a jedině že by se k opuštění EU a NATO odhodlalo najednou více zemí okolo nás, tak by to pro nás nemělo tak fatální následky.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...