Pane exprezidente Václave Klausi, mám na běžence trochu jiný názor

 

Pokud přijedeme do Francie, Španělska, nebo Velké Británie, vidíme stále stejný obraz: černí pouliční prodejci, vnucující jakékoliv tretky. Neodbytní, vtíraví.

 

 Umím pochopit strach lidí z jejich exodu a jiné kultury, protože příkladem jsou i naše letité příklady. Matyční, Chánov...Přesto to není totéž a v tom je můj jiný úhel pohledu. (Nebo stejný, ale veřejnost zná pouze jenom část, nevím. A především magora a provokatéra Konvičku.)

 

Neodbytní, vtíraví
Neodbytní, vtíraví

Běženci ze Sýrie, Libye, Somálska, Eritreje, nyní se přidávají další

Co jsou vlastně zač? Nejvíce asi víme o Sýrii. Relativně vzdělaní lidé, avšak vede je člověk, kterého k smrti nenávidí USA. Jakýsi Asad. Tak USA rozdaly zbraně najatým vrahům a ty se pokusili Sýrii rozvrátit.  Nepodařilo se a dokonce založili Islámský stát.  Tak se vyzbrojí zabijáci v dalším státě, třeba Jemenu, hodí se jim pár dolarů a byl by v tom čert, aby se to tam neřezalo a nezabíjelo. Totéž v Libyi, totéž v dalších státech. Ale ti normální chtějí pracovat a žít. A tak, když jim na hlavy padají americké mírové bombičky, seberou vše co mají a prchají co nejdál. Že nebudou prchat do Somálska či Eritreje je asi jasné. Nebo ne?

 Ti neodbytní a vtíraví chodili do Evropy zbohatnout. Léta. Lehce a svižně.

Ten dnešní exodus má však jiný podtext. A v tom je háček. Na jejich hlavy padají americké mírové bomby, protože ten či onen státník se US vládě a Pentagonu nelíbí. Přidávají se Eritrejci a Somálci. A to už většina není z partičky vtíravých. Jistě, jsou mezi nimi také tací, ale stále více je těch, kteří prodají vše a prchají před krveprolitím. Před zabijáky a vrahy. Před zrůdami, co znásilní a zabijí. Není dne a hodiny, kdy se toto někomu tam nestane. Eritrea patří mezi nejchudší státy světa. Skutečná bída, o jaké se nám ani nesní. Přesto sem neutíkali a najednou exodus po tisících. Vážně utíkají najednou zbohatnout? Nesmysl, protože se tam stupňuje násilí. A poslední tři roky akceleruje. A co Somálci? Další skoro nejchudší stát světa. A stejně rozvrácený bez vlády jako Libye, Irák, Jemen a totéž je snahou učinit i v Sýrii. Můžeme hádat, kdo za vším stojí. Ale netřeba. Všichni to víme. V Somálsku například US ARMY pomáhá od roku 2007. Opět stejný scénář a nakonec rozvrácená zem.

Vážně to ani prezidenta Zemana nenapadlo? Toho si nevšiml?

Proč tak najednou prchají a opouštějí svou zem? Kolik se jich utopí, hlady zemře a přesto do útěku zoufale jdou? Tak se utíká pro pár dolarů?

Kde se vzali ti vrazi po tisících, kde se vzaly ty dobře ozbrojené hordy zabijáků v jejich domovech? Podívejme se ještě jednou na mapu, už dříve zveřejněnou: už mnohým svítá? (Eritrea je nad Somálskem viz výše "africký roh" zvětšeně)

 

Ten mír snad doloží USA i napalmem
Ten mír snad doloží USA i napalmem

 A jsme opět u toho samého. Ropa, plyn, ropa, plyn a americká pomoc.

 A stejná lidská jatka jako na mexicko-americkém pomezí, byť tam není ropa a plyn, ale pro změnu drogy. Drogy, které se pašují do USA. Jak je možné, že tam nikde nenajdete od nástupu Gorbačova Rusy, ale Američany a Angličany?

Není nakonec nenáviděný Rus zločincem jen proto, že není v holportu a v  partě rabijáků, vrahů a zabijáků kolem USA a že stále žádá (možná po vlastních zkušenostech) skutečný mír?

Těch válčících států je obrovské množství

Ve kterých jsou ruská vojska a kde jsou americká?

 Není to tak, že ruská nejsou nikde, zato americká zabíjí ve většině států světa pod pláštíkem vývozu demokracie, zatímco se tam rabuje ropa, plyn, diamanty a další nerostné bohatství?

 Co tedy z toho všeho vyplývá?

 Sen: totálně eliminovat USA, vyhlásit na jejich veškerý vývoz a dovoz embargo a donutit je, aby stáhly všechny vojenské síly z většiny částí světa.

Realita (ale ta se děje, pouze je pomalá):Za těchto okolností je TTIP absurdní, byť se nás nikdo ptát nebude a podpis bude uskutečněn. Stále více státům, občanům, ale i státníkům je americká agrese odporná a samy USA jsou ve stále větším chaosu. Zabíjení tam nebere konce, prošpiclovaná je celá zem a blíží se to době, kdy Hitler, aby ovládl celou Evropu, dovedl špiclování, zabíjení a mučení k na tejhdejší dobu k naprosté dokonalosti. A státy, které si té americké hrůzovlády obávají, řadí se v jeden šik a nádherně to bylo vidět při podpisu asijské rozvojové banky, kdy nejen BRICS, ale i státy Evropy (mimo nás a Japonska) ukazují USA záda a prchají na východ, kde se začíná tvořit nový dějinný řád.

Vypadá to, že rozvrácené USA už svoji sílu v svobodu a demokracii navždy ztratily a samočisticí mechanismus se zhroutil.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...